hayır bir de bu kadın sözünü dinlemese ,kafasına göre takılsa ,aşırı hareketleri olsa sinirleniyo dicen
çocuk gibi kurallar koyup ,evden dışarı çıkmasına izin vermediği bir eşi var zaten
ne istiyo anlamıyorum ki
bırak bundan sonra ne yaparsa yapsın ,senin için senden daha önemli kimse yok bu hayatta
onun karısı olarak gelmedin hayata ,ömür olarak geldin ,onun çocuğu da değilsin kurallarından çıkmayan ,ne derse yapan
Ona göre sözünü dinlemiyorum..Siz biliyosunuz işte bütün gün evdeyim..hayır bir de bu kadın sözünü dinlemese ,kafasına göre takılsa ,aşırı hareketleri olsa sinirleniyo dicen
çocuk gibi kurallar koyup ,evden dışarı çıkmasına izin vermediği bir eşi var zaten
ne istiyo anlamıyorum ki
bırak bundan sonra ne yaparsa yapsın ,senin için senden daha önemli kimse yok bu hayatta
onun karısı olarak gelmedin hayata ,ömür olarak geldin ,onun çocuğu da değilsin kurallarından çıkmayan ,ne derse yapan
Canım ya çok geçmiş olsun yine canın sıkıldı demiiii tahmin ediyorummm senin eşine ne demeli bilmiyorum ki ya sana ne kadar zarar veriyor fakında bile değil yaa.
Sonrasında özürler filan ama iş işten geçiyor maalesef kırılan kalp kolay tamir olmuor.
Biz burada kızarken senin ne yaşadığını tahmin bile edemeyiz herhalde :26:
Bu iki oldu üçüncüsüne dayanabilirmiyim bilmiyorum artık ölücem rahat edicek
Durulacakmış söz verdi nasıl güveneblirim ki
Ona göre sözünü dinlemiyorum..Siz biliyosunuz işte bütün gün evdeyim..
Allah korusun ya nasıl konuşuyorsun öyle ömürcümmm duymayalım birdaha ne olurrr
Seninde bir birey olduğunu anlasa keşkee valla sinirlerim zıpladı şu anda ya yazık günah değilmi sanada senin herşeyni elinden almış resmen yaa ne zannediyor kendisini kusura bakma ne olur lütfen ben okudukça geriliyorum burada
bulmuş ömür gibi ağzı var dili yok birini işte üstünlük gösteriyor tam sopalık tammm
hadi bakalım 2 gün sonra aynı olmasın inşallah
Ona göre sözünü dinlemiyorum..Siz biliyosunuz işte bütün gün evdeyim..
Sağol ablacım..
daha neyini dinlicekmişsin
aynen abla okudukça ben deliriyorum
Allah korusun ya nasıl konuşuyorsun öyle ömürcümmm duymayalım birdaha ne olurrr
Seninde bir birey olduğunu anlasa keşkee valla sinirlerim zıpladı şu anda ya yazık günah değilmi sanada senin herşeyni elinden almış resmen yaa ne zannediyor kendisini kusura bakma ne olur lütfen ben okudukça geriliyorum burada
O kesin canım 2 gün sonra aynı olur..Geçen seferde ne sözler vermişti bana hiç birine uymadığı gibi bi de daha beter oldu..
zaten tüm güğn evdesin hangi sözünü dinlemiyormuşsun pardon ben de geriliyorum valla
Tuttumu sözünü peki yokk tutmadı demi yine aynı sıkıntıları yaşıyorsun iştee ömürcüm sana bir abla tavsiyesi canımcım artık şı isyan bayraklarını ne olur aç bak durumun sürekli zora gidiyorr ailenle mi konuşursun yada k. biraderinlemi yaa bir çare bulun bu adama sen bu kadar sessiz kalırsann eşin daha çok üzerine gelir senin biraz çıkar sesini artık ne olur yaaaa kendine bu kadar eziyet ettirme
Abla yaşamaktan bıktırdı bunaldım hiç bi şey hatırlamıyorum gözümü açtığımda hastanedeydim ve ağlayarak uyandım..Doktor anladı eşime dedi ki bi şeye mi üzüldü
zaten tüm güğn evdesin hangi sözünü dinlemiyormuşsun pardon ben de geriliyorum valla
artık yorum yapamıyorummmm
Eşin ne dedi pekiiii buna cevap verdimi bariii
Ömürü bir eş olarak değilde sanki bir robot gibi görüyor resmen yat diyinde yatacak kalk diyince kalkacakkk varmi böle bişey yaaaa
Offffff aslıııı yeminle ellerim titriyor şu anda
Demek ki dinlememek gerekiyo
Abisinin bi yere kadar sesi çıkıyo abla çünkü oturduğu ev eşime ait..Delidir benimki çıkartıcak diye ödü patlıyo..
O kesin canım 2 gün sonra aynı olur..Geçen seferde ne sözler vermişti bana hiç birine uymadığı gibi bi de daha beter oldu..
Tuttumu sözünü peki yokk tutmadı demi yine aynı sıkıntıları yaşıyorsun iştee ömürcüm sana bir abla tavsiyesi canımcım artık şı isyan bayraklarını ne olur aç bak durumun sürekli zora gidiyorr ailenle mi konuşursun yada k. biraderinlemi yaa bir çare bulun bu adama sen bu kadar sessiz kalırsann eşin daha çok üzerine gelir senin biraz çıkar sesini artık ne olur yaaaa kendine bu kadar eziyet ettirme
abi,n baban olacaktı ki arkanda bak bakalım ne oluyordu
Bilmiyorum ama abisi bile çekiniyo
Tabiki dinlemeyeceksin her dediğini herşeye evet denirseee ne oluyor görüyoruzz
Aman alsın evini başına çalsın seninkideee böylemi korkutuyor abisini
Hasbinallah venimelvekil! Boşa gitsin şunu ömür! Allah allah yaaaa!!!
Ailen bilmiyormu bu olanları anlamıyorlarmı senin halinden? Benim annem olsa dünyayı başına yıkar o kocanın, gerçi ben anneme bırakmam-hayatını zindan ederim adamın!
Nasıl sinirlendim şimdi ben yaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?