Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Doğru insansa eğer bence zor değil:96:

simoşum ne kadar doğru olursa olsun ,tanırsan tanı aynı evde yaşamadıkça anlaşılmıyor

biliyosun eşimi çok seviyorum ,ondan başkasını düşünmem bile ,ama bazen sabır sınırılarımı zorladığı oluyor

herşey güllük gülistanlık olmuyor malesef

çok halsizim elimi kaldıracak gücüm yokk bugün doğum günüm

geçmiş olsun emelişkom ,bende çok fenayım boğazım şişti yutkunamıyorum ,bir yandan sanırım idrar yolları enfeksiyonu oldum ,sancıdan duramıyorum

hasta olmuyorum çok şükür diyodum hepsi aynı anda geldi

doğum günün kutlu olsun canım benim ,inşallah eşinle oğlunla çooook mutlu bir hayat yaşa

İyiyim handan ablacığım turp gibiyim maşallah birde regl den belim ve karnım kopmasa

sağolun kızlar oğlumu kaldıracak gücüm yok kimse de yok yanımda

Böyle durumlarda insan ailesini ne kadar arıyor demiii fırsat bulursan yat dinlen biraz

İyiyim handan ablacığım turp gibiyim maşallah birde regl den belim ve karnım kopmasa

Aman atlattın çok şükür ağrı kesici filan al olmassaa

eşi daha evdedir gelir öğlende

işte böyle durumlarda insanın yanında akrabasının olmaması çok koyuyo insana di mi

Gidince gelir nasılsaaa iyidir inşallah ya gece hep aklıma geldi ne yaptı acaba diye

Karnıııııım ve başım ağrıyooooorr, ya doğum yapınca ya da evlenince hafifliyormu bu regl ağrıları, öyle ağrırki benim onun stresi başıma vurur ikisi birden ağrır ama sadece ilk günleri

niye kimse yok

bugün yemekte hamsili pilav var ,hiç yemedim bakalım nasıl oldu

hamsinin hastasıyımdır

yanlış yerde doğmuşum ben ,karadenizde doğmam lazımmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…