eşi daha evdedir gelir öğlende
işte böyle durumlarda insanın yanında akrabasının olmaması çok koyuyo insana di mi
hem de nasıl arıyor handan abla elif
Böyle durumlarda insan ailesini ne kadar arıyor demiii fırsat bulursan yat dinlen biraz
Aman atlattın çok şükür ağrı kesici filan al olmassaa
Gidince gelir nasılsaaa iyidir inşallah ya gece hep aklıma geldi ne yaptı acaba diye
ahan da eşim gibi düşünen biriniye kimse yok
bugün yemekte hamsili pilav var ,hiç yemedim bakalım nasıl oldu
hamsinin hastasıyımdır
yanlış yerde doğmuşum ben ,karadenizde doğmam lazımmış
Karnıııııım ve başım ağrıyooooorr, ya doğum yapınca ya da evlenince hafifliyormu bu regl ağrıları, öyle ağrırki benim onun stresi başıma vurur ikisi birden ağrır ama sadece ilk günleri
çok halsizim elimi kaldıracak gücüm yokk bugün doğum günüm
Karnıııııım ve başım ağrıyooooorr, ya doğum yapınca ya da evlenince hafifliyormu bu regl ağrıları, öyle ağrırki benim onun stresi başıma vurur ikisi birden ağrır ama sadece ilk günleri
Ne kinaye anladığını anlamadım ben canım..Zaten canım o kadar sıkkın ki kimseye kinaye yapacak durumda değilim ayrıca böyle bi huyumda yoktur..Beni de tanımadıysan artık ne diyim halecim öyle algıladıysan öyle olsun..canım*onlarda*benımarkadaslarım
sızlerede-dokturdugum*gıbı*onlarada*dokturcem
sankı-kınaye-algıladım*ama-neyse
Canım arkadaşım doğum günün kutlu nice nice mutlu yıllara oğlunla ve eşinleçok halsizim elimi kaldıracak gücüm yokk bugün doğum günüm
Geçmiş olsun dünürüm..simoşum ne kadar doğru olursa olsun ,tanırsan tanı aynı evde yaşamadıkça anlaşılmıyor
biliyosun eşimi çok seviyorum ,ondan başkasını düşünmem bile ,ama bazen sabır sınırılarımı zorladığı oluyor
herşey güllük gülistanlık olmuyor malesef
geçmiş olsun emelişkom ,bende çok fenayım boğazım şişti yutkunamıyorum ,bir yandan sanırım idrar yolları enfeksiyonu oldum ,sancıdan duramıyorum
hasta olmuyorum çok şükür diyodum hepsi aynı anda geldi
doğum günün kutlu olsun canım benim ,inşallah eşinle oğlunla çooook mutlu bir hayat yaşa
Teşekkür ederim meldoşum..ömür geçmiş olsunnndr acile gitmeni önermek yerine eşinie az konuşmasını tembileseydi
emelll doğum günün kutlu olsun cnm
elifff hamsili pilavı afiyetle yebende hiç yemedim beğenirsen yaz şefin önerisi olarak aklımda tutum öle yiyimmmm
simoş asli yaprak hjepiniz nerdesiniz yaaaaaaaaa ben gelince mi olmuyosunuz :95::95:
Kızlar geldim dışarı çıkmıştım şimdide yemek pişiyor akşama kızım gelecek yaaaa mamalar hazırlıyorum onaa
Ömürcümm gördüm seniaşağıda nasıl oldun canımm
hastamısın ömür geçmiş olsun:26::26:
Sabah kahvaltıya arkadaşım geldi şimdi gitti onun için gelemedim..Dertleştik biraz iyi geldi..
Ne kinaye anladığını anlamadım ben canım..Zaten canım o kadar sıkkın ki kimseye kinaye yapacak durumda değilim ayrıca böyle bi huyumda yoktur..Beni de tanımadıysan artık ne diyim halecim öyle algıladıysan öyle olsun..
Canım arkadaşım doğum günün kutlu nice nice mutlu yıllara oğlunla ve eşinle
Geçmiş olsun dünürüm..
Teşekkür ederim meldoşum..
Biraz daha iyiyim ablacım sağol..Gözün aydın kızın geliyomuş
Eşimle ilgili durumları sorarsanız dün akşam ayrı yattım..Çok ısrar etti ama gitmedim..Uzun bi sürede böyle olcak
Teşekkürler ömürcümm akşama geliyor kısmetse koşturuyorum bende işte
Ayrı yatmaya karşıyımdır aslınsa ama iyi yapmışsın canım anlasın biraz hatasını şimdi senin yanına gelip özürler filan dilemeye çalışacak belkide hediye alıp gönlünü kazanmaya çalışacak ..,Sakın taviz verme canım bunlara burnu sürtsün biraz beyefendinin
ömürcüm benim iyisin dimi
eren uyurken iki iş yapıyım dedim yemeğimi yaptım yemeğimi yedim oğlum da uyanmak uzere
Dün akşam elinde güllerle geldi abla elinden bile almadım kendi koydu vazoya..Hem de ne özürler diliyo biraz daha sürtsün burnu
İyi yapmışsın canım boşverrr özür dilese kaç yazacak yani kırıyor ediyor gönül almaya çalışıyor iştee sakın dönüş yapayım deme as suratını yine belki anlarrr
İyiyim canım..Böyle tansiyonum yükseldimi biraz zor kendime geliyorum
Ya yok abla anlamaz o..Onun hep yaptığı şeyler bunlar yapar eder özür diler gönül almaya çalışır..Yıllardır böyledir..Yani pişman oldu bi daha yapmaz diyemiycem
ahan da eşim gibi düşünen biri
ömür geçmiş olsunnndr acile gitmeni önermek yerine eşinie az konuşmasını tembileseydi
emelll doğum günün kutlu olsun cnm
elifff hamsili pilavı afiyetle yebende hiç yemedim beğenirsen yaz şefin önerisi olarak aklımda tutum öle yiyimmmm
simoş asli yaprak hjepiniz nerdesiniz yaaaaaaaaa ben gelince mi olmuyosunuz :95::95:
Eşimle ilgili durumları sorarsanız dün akşam ayrı yattım..Çok ısrar etti ama gitmedim..Uzun bi sürede böyle olcak
öyle devam et burnu sürtsünEşimle ilgili durumları sorarsanız dün akşam ayrı yattım..Çok ısrar etti ama gitmedim..Uzun bi sürede böyle olcak
hoşgeldin ezgim
başım döndü emel dinlenme sırası sendeömürcüm benim iyisin dimi
eren uyurken iki iş yapıyım dedim yemeğimi yaptım yemeğimi yedim oğlum da uyanmak uzere
doğru ablacım
İyi yapmışsın canım boşverrr özür dilese kaç yazacak yani kırıyor ediyor gönül almaya çalışıyor iştee sakın dönüş yapayım deme as suratını yine belki anlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?