Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

teyze ilk kez yicem özenerk yap diseydin bak bende yemem artıkk kaç kişinin hayalini yıktı

Ne diyeyim şimdi bilemiyorum ki huyu bu o zaman değişmez dediğin gibi ya 3.kez olursa aynı sıkıntı ne olacak allah korusun yinemi özürler olacak :26:
Ne 3. kezi ablacım sayısını bilmiyorum artık..

Yok dünürüm ya malesef hala 13-14 gidiyo..Hemen düzelemiyorum..

teyze ilk kez yicem özenerk yap diseydin bak bende yemem artıkk kaç kişinin hayalini yıktı

normalde hani dışına balıklar dizilir ,pilav pişirp içine koyulur öyle pişirilir ya bizim teyze hamsiyi içine doğramıştı

kadında haklı 35 kişi,3 ayrı mekan hamsili pilav mı yapçak

evet balık sever karadenize hayran kocam

dinlendim o uyurken bi saat yattımm

bende öyle ya karadenizde yaşamak istiyorum ama daha gidip görmek bile nasip olmadı

yeşilliklerin içinde bir evim olsun sessiz sakin

Ben gördüm karadenizi çok güzel dünürüm eşinle ilk fırsatta gidin biz iki kere gittik
eşini uzak tut bi kaç gün daha keyfin tansiyonun yerine gelir

Allahtan maçlar başlıyo biraz geç gelir iyi olur

bende karadenizi merak ediyorum
elif bi tur bulup geziye katılalım

bende diyorum ki akraba olur ,arkadaş olur şehir dışına kaçsın bikaç gün ,eşinden uzak kalmak iyi gelicek

kendisi de evden gidebilir ömür düzenini bozma o gitsin bi akrabasında kalsın kaç gün dayanırlar eşine
sen de kafanı dinlersin

işte derse desin alcaksın biletini gitçeksin ,ayrı kal biraz

yine dipdibe ,yine sinirlerin bozuluyo gördükçe ,tansiyonun çıkıyo

Ya ben korkuyorum..Gelir bulur beni ki bulur yani alt tarafı teyzeme gidicem..Sonra daha kötü olur..:18:

kendisi de evden gidebilir ömür düzenini bozma o gitsin bi akrabasında kalsın kaç gün dayanırlar eşine
sen de kafanı dinlersin

Kovayım evden..

Gider mi ya adam program bitince hemen gelcem diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…