Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Kovayım evden..

Gider mi ya adam program bitince hemen gelcem diyo

benim eşim gitti ben eve gelince dedim ama ya sen ya ben gidecek bu evden birbirimizi incitmeyelim dedim tabi ablasına gitti eşim ben evden gidip düzenimi bozmayım gözü de korktu öle gitti

sonra eşim ablasınde neler yaptıysa beni aradılar al şu kocanı çekemiyoruz dediler kaprisini nazını kimse çekmedi

sonra eşim ablasınde neler yaptıysa beni aradılar al şu kocanı çekemiyoruz dediler kaprisini nazını kimse çekmedi

anlasınlar işte onları bizden başka kimse çekemiyo

eşime derim öyle yat kalk şükret benimle evlisin ,kimse çekmezdi seni diye

horon tepip balıkta yeriz sonra ben bi temel bulurum uyyyyyyyyyy
sevdum bu işu
ben balık sevmiyorum başka bi şey yiyim..çok güzel yemekler var orda değişik değişikyaylalara çıkarız..biz eşimle bi kere gittiğimizde bi yayla da otelde kalmıştık..temmuz ayıydı..kaloriferler yanıyodutelefonlar çekmiyodu..çam ağaçları arasında çok güzeldi

anlasınlar işte onları bizden başka kimse çekemiyo

eşime derim öyle yat kalk şükret benimle evlisin ,kimse çekmezdi seni diye

Ben de diyorum öyle ama anlayan mı var

ömürrr senin bizle karadenize gelmen şart oldu bak tf da çekmiyorrrrrrrr
oraya gideriz

öyle devam et burnu sürtsün

hoşgeldin ezgim

başım döndü emel dinlenme sırası sende

doğru ablacım
gtözün aydın kızın geliyor ne mamalar yaptınn

Sağol meldoşcumm akşama geliyor bakalım etli yaprak sardım birazda kabak ve patlıcan var yoğurtlu çorba istemişti pilav yapacam yanınada tacuk döneri aldım onu kızartçam zaten hepsinide yiyemez yorgun oluyor çünkü eve gelmemizde geçolur zaten

Ne 3. kezi ablacım sayısını bilmiyorum artık..

Yok dünürüm ya malesef hala 13-14 gidiyo..Hemen düzelemiyorum..

Ben daha öncekileri bilmediğim için öyle dedim inşallah bu son olur yaa

Öyle valla kimseler çekemez bunları bizden başka bende kıbrısa yada ankaraya gittiğimde diyorum eşime git annende yemek ye diye yok anacım gitmiyor kadında üzülüyor aslında gelmiyor diyee

Burdayım dünürüm eşim erken geldi bugün:18:

Dün akşam benimki muhteşem yüzyılı seyrediyodu ben de gittim misafir yatak odasında yattım..Sonra dizi bittikten sonra gelmiş benimki bana diyo ki muhteşem yüzyılı seyrede seyrede tabi niye burda yatıyosun hürrem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…