- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Tavuk yapayım diyorum yanında pilav birde çorba:26:
Tavuk sote yapıcam
bende eti indirttim buzluktan sabah nişanlıma .. ne yapsamki kuşbaşı etle. ? sotemi yapsam acaba? yoksa etli patatismi yapsam .? yanınada şehriyeli pilavmı yapsam?
O yalnız yaşıyor ya , inanılmaz idman yaptım yemek konusunda
selam kızlarrr
Günaydın kızlarcığım
bende yazayım hindi veya tavuk göğüsten yapıyorum:
küçük küçük doğruyorum tavuk veya hindi göğsü yıkıyorum,derin bir kaba 2 yumurta kırıp çırpıyorum
köri,kekik,acı olmayan kırmızı tozbiber,galeta unu sonrada doğradığım tavuk etini koyup karıştırıyorum
sonra tencereye koyup önce harlda ateşte şöyle bir çeviriyorum ateşi kısıyorum öylece pişiyor.
yanınada makarna.afiyet olsun.
ev halkı bayılıyor.
Günaydın ömürüm elif nerelerde
Şu safer ayı bir bitse çarşamba son gün şiddetle onu bekliyorum ,sizin bilginiz varmı kızlarcığım
Ben de öyle yapcam pişirirken su koyuyomusun:26:
Niye geç yatıyorsun canım bende geç yatıyorum ama geç kalkıyorumSen çalışıorsun erken yatsana
Saçlarım çok dökülmeye başladı halım hep saç oluyor her gün süpürmek zorunda kalıyorum:95:
ben geldim yemek mi mevzuu
su koymuyorum kısık ateşte pişiriyorsun zaten tavuk eti çabuk pişiyor.
dün gece kitaba dalmışım bir baktım saat kaç olmuşsabah kazıdım kendimi yataktan resmen
ben geldim yemek mi mevzuu
Ben bilmiyorum ne ki canım:26:
O ne canım:44::44:
Şimdi şöyle açıklayalım;
Belaların 1 sene içerisinde 1. kat semaya indiği ay'a safer ayı deniyor, bu yıl 3 ocakta başladı 3 şubatta bitecek, şöyle açıklanıyor; Safer ayında Levhi Mahfuz'dan birinci kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu belalar ve kazalar sene içine yayılmaktadır, peygamber efendimiz bu ayda vefat etmiştir mesela, benimde takip ettiğimden belki tüm aksilikler bu zamanlarda başıma gelir hamdolsun bu yıl öyle birsey gelmedi başıma ama daha çarşamba bitecek, gerim gerim geriliyorum...
Bu arada bu ayda bol bol ayetel kürsi okuyorum ve salavat getiriyorum çok faydasını gördüm kızlarcığım tavsiye ederimmmm
Şimdi şöyle açıklayalım;
Belaların 1 sene içerisinde 1. kat semaya indiği ay'a safer ayı deniyor, bu yıl 3 ocakta başladı 3 şubatta bitecek, şöyle açıklanıyor; Safer ayında Levhi Mahfuz'dan birinci kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu belalar ve kazalar sene içine yayılmaktadır, peygamber efendimiz bu ayda vefat etmiştir mesela, benimde takip ettiğimden belki tüm aksilikler bu zamanlarda başıma gelir hamdolsun bu yıl öyle birsey gelmedi başıma ama daha çarşamba bitecek, gerim gerim geriliyorum...
Bu arada bu ayda bol bol ayetel kürsi okuyorum ve salavat getiriyorum çok faydasını gördüm kızlarcığım tavsiye ederimmmm
peki yumurta tadı hissedilmiyo mu hiç tavukta ?
bende ömür gibi yaparım soğan ,biber ,domates ,baharatya da sadece baharatlı
nereye gidiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?