güzel menü
tavuk günü mü bugün
etli patates yapçaksan tereyağ koy canım mükemmel oluyo
slm philemon hg
günaydın şekerpare
yumurtalı hiç yemedim bende :44:
burdaaaa
neden :44: :44:
Şimdi şöyle açıklayalım;
Belaların 1 sene içerisinde 1. kat semaya indiği ay'a safer ayı deniyor, bu yıl 3 ocakta başladı 3 şubatta bitecek, şöyle açıklanıyor; Safer ayında Levhi Mahfuz'dan birinci kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu belalar ve kazalar sene içine yayılmaktadır, peygamber efendimiz bu ayda vefat etmiştir mesela, benimde takip ettiğimden belki tüm aksilikler bu zamanlarda başıma gelir hamdolsun bu yıl öyle birsey gelmedi başıma ama daha çarşamba bitecek, gerim gerim geriliyorum...
Bu arada bu ayda bol bol ayetel kürsi okuyorum ve salavat getiriyorum çok faydasını gördüm kızlarcığım tavsiye ederimmmm
Şimdi şöyle açıklayalım;
Belaların 1 sene içerisinde 1. kat semaya indiği ay'a safer ayı deniyor, bu yıl 3 ocakta başladı 3 şubatta bitecek, şöyle açıklanıyor; Safer ayında Levhi Mahfuz'dan birinci kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu belalar ve kazalar sene içine yayılmaktadır, peygamber efendimiz bu ayda vefat etmiştir mesela, benimde takip ettiğimden belki tüm aksilikler bu zamanlarda başıma gelir hamdolsun bu yıl öyle birsey gelmedi başıma ama daha çarşamba bitecek, gerim gerim geriliyorum...
Bu arada bu ayda bol bol ayetel kürsi okuyorum ve salavat getiriyorum çok faydasını gördüm kızlarcığım tavsiye ederimmmm
Ben çıkıyorum görüşürüz sonra
Yemeğe gidiyorum yarım saate gelirim :81:
tereyağımı? ilk etler pişerkenmi koyayım?
Hadi doyurun karnınızı gelin
biri öğle yemeğine gidiyor biri daha kahvaltıya
bizde de karnıyarık var bugün
Yemeğe gidiyorum yarım saate gelirim :81:
Kahvaltı edicem dahaERken yapamıyorumda kahvaltı yapayım toparlıyayım evi çıkmazsam dışarı gelirim yine:97:
Çok alıştın dünürüm tereyağa bende hiç bi şeye kullanmam tereyağ ikimizde sevmiyoruz..
Sen de yemeğe mi gidiyosun
önce etleri ayrı olarak pişir hiç yağ koymadan ,pişmezse az su ilave edersin
sonra tereyağda soğanları kavur salçayı da ekle,patatesleri ilave et
zaten patates çabuk pişer hemen arkasından etleri de ilave et
suyunu ,tuzunu ,baharatını ekle pişir
ben ki tereyağ sevmezdim eşim sayesinde böyle yapıyorum şimdi çok güzel oluyor
biri öğle yemeğine gidiyor biri daha kahvaltıya
bizde de karnıyarık var bugün
Çok alıştın dünürüm tereyağa bende hiç bi şeye kullanmam tereyağ ikimizde sevmiyoruz..
tamam böyle yapayım teşekkürler
afiyet olsun
bende sevemedim tereyağı,eve hiç girmez bizde.
elif ustadan tarifler devam edicek beni izlemeye devam edin
sponsorum ve en büyük yardımcım = kocam
afiyet olsun inşallah beğenirsiniz
afiyet olsun
bende sevemedim tereyağı,eve hiç girmez bizde.
Abla ben aslında ekmeğe sürmeyi falan severimde eşim sokmuyo eve çok sağlıksızmış
herkes abla diyor ,abla diyebilir miyim bende
ablacım evlenmeden önce pilavda falan o tadı hissedeyim kesinlikle yemezdim ,biz genelde zeytinyağı kullanırız yemeklerimizde
ama eşim sağolsun zeytinyağını ne yemekte ne salatada kullandırmaz
direndim direndim en sonunda o baskın çıktı
şimdi kendime yaptığım yemekleri ,onun yemediği sebze yemeklerini zeytinyağlı yapıyorum
ortak yediğimiz yemeklerde de ayçiçekyağı ve tereyağ kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?