bende içtim şimdi
işte ne güzel oluyo ,çay hazır doldur doldur iç
Hazır diyince çalışasım geldi bi an
yeni bir çay daha geldi şimdi bizim teyze sağolsun
çay için mieve bir çay kazanı al daha kolay demle 3 çaydanlık tıka basa iç komşulara da dağıtırsın
ohhhhh sosyeteye bakbugünden itibaren hizmetçi istiyorum
sosyete sensin dünürüm senin deyiminle ben maaşlı elemanım
eşine söyle çok yoruluyorum çay yap ,yemek yap uğraşmaktan bana bir hizmetçi tut diye
Ne der acaba:86::86:
naz yap azcık 'sen biliyo musun çay yapmak ne kadar zor iş suyu kaynat ,çayı demle ,bardağı hazırla ,şekeri bul ,iç, bulaşığını makinaya koyhele yemek yapmak hiç sorma dünyanın en ağır işlerinden biri bi de bunların üstüne arkadaşlarımla konuşçak vaktim daralıyo ' dersin
Sizede bir öğlen yemeğine gitmeye gelmiyor naaaannn ne çok yazıyorsunuz oku oku şirketteki tüm işlerimi ertesi güne bırakıyorum sonra diğer ertesi güneeee, atılacağım vallahi
Sizede bir öğlen yemeğine gitmeye gelmiyor naaaannn ne çok yazıyorsunuz oku oku şirketteki tüm işlerimi ertesi güne bırakıyorum sonra diğer ertesi güneeee, atılacağım vallahi
Niye kocam yoksa
Gel tanışırsınız işte
sosyete sensin dünürüm senin deyiminle ben maaşlı elemanım
eşine söyle çok yoruluyorum çay yap ,yemek yap uğraşmaktan bana bir hizmetçi tut diye
naz yap azcık 'sen biliyo musun çay yapmak ne kadar zor iş suyu kaynat ,çayı demle ,bardağı hazırla ,şekeri bul ,iç, bulaşığını makinaya koyhele yemek yapmak hiç sorma dünyanın en ağır işlerinden biri bi de bunların üstüne arkadaşlarımla konuşçak vaktim daralıyo ' dersin
işlerimi yaptım şimdi misafiriimi bekliyom
off daha misafirliğe gitcem yemek yapcam offff çok yoğunum çokkkk
Zümrüt tabi dünürümNiye güldün ki
işlerimi yaptım şimdi misafiriimi bekliyom
off daha misafirliğe gitcem yemek yapcam offff çok yoğunum çokkkk
Ne güzel
Ben hiç ağaca çıkmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?