Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Hoşgeldin ablamSevindim bir şey çıkmamasın benimde yemeğim yok amma tembellik yaptım bugün

hg ablam

keyifler bomba sabahtan yemekleri pişirdik ,çocukluğumuza gittik geldik

şimdiden ömürden yemek yapılırken aynı anda kocanın gönlü nasıl yapılır derslerine geçtik

hg ablam

şimdiden ömürden yemek yapılırken aynı anda kocanın gönlü nasıl yapılır derslerine geçtik

Dünürüümmmmm

Çok beceriksizsiniz napıyım

Ömür yaaaaa hayallerimin bana verdiği yetkiye dayanarak Ersin Düzenden bir çocuk doğurup ömrümün sonuna kadar gözlerinde kaybolmak istiyorum
Enişteme söylesene yaaaaaaaaaaa

Ömür yaaaaa hayallerimin bana verdiği yetkiye dayanarak Ersin Düzenden bir çocuk doğurup ömrümün sonuna kadar gözlerinde kaybolmak istiyorum
Enişteme söylesene yaaaaaaaaaaa

Ersin trt ye geçti biliyosun dimi

sen dedin ben yaparım diye ben mi dedim

ben ocağı kapatırım dedim ,esen mutfaktan kovarım dedi ,sema da mutfağa sokmam dedi

sen ikisini aynı anda yaparım dedin

Ne var çok kolay bi gün öğretirim

Tüm ahlakım gittiVar mıydı zaten
olmaz öle aynı anda yanar yemek hem aç ayu oynamazmış

Aç daha iyi

abla aşkolsunnnnn oğlan çocugu olsa burda şişcek şimdi
nefis görünüyo yanına bide espresso

oğlum kedi gibi bekliyorrbuzluğa koydum zor bekliyorr

hoşşş geldin komşummm
geçmiş olsun dişimi ağrıyor kızının?
aman iyi bişi çıkmasın
sen hamarat kadınsın 10 dakkada yaparsın bişiler.
gataya mı gittinizz?bizde dün ordaydıkk

abla bu senin yaptığın mı? ellerine sağlık

:94: :82:

evet canım benim yaptığımm oğlan çekti fotosunu

kızlar motor mu taktınız yahuu.azcık yavaşlayın... yetişemiorum hiiç.. bir yandan da ftr kesmeye çalışıorum.masamın üstü de perişan ..... :96: :95:

Hoşgeldin ablacım azıttık yine

Hoşgeldin ablamSevindim bir şey çıkmamasın benimde yemeğim yok amma tembellik yaptım bugün

hg ablam

Yorulduk ya sormayın hastanelerde kalabalık tabiiii birazda geç kaldık pazartesi sabah tekrar gidilecek diş için dolguları vardı ağrı yapmaya başlamış herhalde temizlenip tekrar yaparlar ..

Azıttınız gene demiiii ben yokken neler kaçırdım bakalımmmm kızımda menemen yapacak babasına bide makarna yaparız ayran salata filen yeter işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…