Selam kızlarr nihayet gelebilidimm sabahtan kızı hastaneye götürdüm diş için sıra kalmamış oradan göze gittik allahtan bişey çıkmadı çok yorulduk yaa havada soğuk bugün.Herkesler iyidir umarımmm yemekte yok dahaaa
Selam kızlarr nihayet gelebilidimm sabahtan kızı hastaneye götürdüm diş için sıra kalmamış oradan göze gittik allahtan bişey çıkmadı çok yorulduk yaa havada soğuk bugün.Herkesler iyidir umarımmm yemekte yok dahaaa
hg ablam
keyifler bombasabahtan yemekleri pişirdik ,çocukluğumuza gittik geldik
şimdiden ömürden yemek yapılırken aynı anda kocanın gönlü nasıl yapılır derslerine geçtik
Dünürüümmmmm
Çok beceriksizsiniz napıyım
Dünürüümmmmm
Çok beceriksizsiniz napıyım
Ömür yaaaaa hayallerimin bana verdiği yetkiye dayanarak Ersin Düzenden bir çocuk doğurup ömrümün sonuna kadar gözlerinde kaybolmak istiyorum
Enişteme söylesene yaaaaaaaaaaa
hoş geldin prenses
hoş geldin aslımm
sen dedin ben yaparım diye ben mi dedim
ben ocağı kapatırım dedim ,esen mutfaktan kovarım dedi ,sema da mutfağa sokmam dedi
sen ikisini aynı anda yaparım dedin
olmaz öle aynı andayanar yemek hem aç ayu oynamazmış
Ersin trt ye geçti biliyosun dimi
abla aşkolsunnnnn oğlan çocugu olsa burda şişcek şimdi
nefis görünüyo yanına bide espresso
abla bu senin yaptığın mı? ellerine sağlık
:94::82:
yanlısacıklamaolmusErsin trt ye geçti biliyosun dimi
Hoşgeldin ablacım azıttık yine
Hoşgeldin ablamSevindim bir şey çıkmamasın benimde yemeğim yok amma tembellik yaptım bugün
hg ablam
keyifler bombasabahtan yemekleri pişirdik ,çocukluğumuza gittik geldik
şimdiden ömürden yemek yapılırken aynı anda kocanın gönlü nasıl yapılır derslerine geçtik
ayva koktu sanki canım ayva istedibi o kalmıştı
Biliyorum ama eniştem tanıyor kandırma beniiiiiiiiiiii
Vallahi ersinle evlenemezsem mağdurummmmmmm mağdurumda mağduruuuuuuuuummmmmmmmmmm
ömür bu senın ziayretcılerde hıc bıtmıyo bacım yaaaa:88:yörüyun leynnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?