Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Bu pargalıda çok yakışıklı okan yalabık yakışmış:78:

ben yakısıklı bulmuyorum o cocugu ama pargalı rolü çooook romantik bakışları falan çok güzel sözleri ben biraz daha baby face ama kirli sakal çocukları seviyorum, yani böyle bebek gibi

ben yakısıklı bulmuyorum o cocugu ama pargalı rolü çooook romantik bakışları falan çok güzel sözleri ben biraz daha baby face ama kirli sakal çocukları seviyorum, yani böyle bebek gibi

Ama ses tonu çok güzel bi de ona zaten romantik roller çok yakışıyo

Ben bebek gibi tipleri sevmem

Aman ne diyorum ya banane

benim eski erkek arkadasım cok yakısıklıydı böyle bebek gibi, koy vitrine izle cinsinden

bende çıkayım artık ev halkım gelmeye başladı oğlanında arkadaşı geldi
yemek hazırlıyımda yesinler.

yok sarısın değildi elifim görmüstü galiba bir ara albümümde resmi vardı:26:

slm lar kızlar

ömür tavugu nasıl yaptın hemn yaz tarifini daha eskiye gidemedim gözüm döndü yanii:78::78:

pazar gunu misafir gelio ne yapayım fikir verin:86::86::86:

slm lar kızlar

ömür tavugu nasıl yaptın hemn yaz tarifini daha eskiye gidemedim gözüm döndü yanii:78::78:

pazar gunu misafir gelio ne yapayım fikir verin:86::86::86:

Slm canım..

Kuşbaşı göğüs, yumurta kırdım galete unu koydum karıştırdım biber domates kısık ateşte pişirdim..

Yemeğe mi gelcekler

Slm canım..

Kuşbaşı göğüs, yumurta kırdım galete unu koydum karıştırdım biber domates kısık ateşte pişirdim..

Yemeğe mi gelcekler

nasıl yani hepsini koyup pişirdin heee kızartmadın yani

öğleden sonraya geçmiş olsuna gelecekler tabi bişeyler yapmam lazım boş olmaz:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…