Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

yoksa yoksa yoksa sen benim kızkardeşim misin?

Ah bu ablalar

emzik verdin mi emel? onunla oyalanmaz mı ki?

pekmezliyse alır değilse atıyor ağzından velet
ço vermek istemiyorum verirken bile toplu iğne başındn az büyük veriyorum o kadar o zaman sinirleniyor nasıl kızgın bağırıyor görsen

Yaaaaaaaaaaaaa ben çoooooooookkkkkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Çok hastayım:2::2:

geçmiş olsundoktora gidecektin gittin mi canım?

pekmezliyse alır değilse atıyor ağzından velet
ço vermek istemiyorum verirken bile toplu iğne başındn az büyük veriyorum o kadar o zaman sinirleniyor nasıl kızgın bağırıyor görsen

yerim ben onuunasılda biliyorlat ağızlarının tadını

slm lar

ah şu ablalar derken:26::26::26: bende bir ablayım kızkardeşlerime hep gözkulak olurdum...hatta bir apart. dairesinin en üst katında otururmuşuz annem oyun için aşağı inerken hep bana tembihlermiş sakın kardeşine gözkulak ol dikkat et bende o kadar gözkulak olurmuşum ki merdivenelrden sırtımda indirirmişim

Gidicem evet

Annem gelecekmiş hafta içi eşim inşallah ters davranmaz:18::18::18:
Yapmaz senin eşin bence

Gidicem evet

Annem gelecekmiş hafta içi eşim inşallah ters davranmaz:18::18::18:

niye kötü davransın ki?

örnek abla

Hani bahsetmiştim ya size birinden arkadaşımın eşinin arkadaşı ilk onlarda gördüm diye, birkaç kez de yanlız buluştuk ama öyle sevgi aşk yok gibiydi sanki, ankrada ya o, azönce kargo geldi bana... Onun adını görünce kalakaldım öylece, kutunun içinde bir tane yuvarlak gümüş ayna, ve lösevi bilirsiniz onun ıspanak diye bir sitesi var aynı zamanda ankarada da standları-lösemili çocukların annelerinin el emekleri satılıyor çocukların tedavilerinde kullanılıyor, işte o lösevden iki tane taraftar bez bebek almış ben galatasaraylıyım ya (biraz fazla)... Ve bir tanede lösevin kartı,önce aynanın neden olduğunu anlayamadım... Kartın içini açtımki; içinde olanları aynen aktarıyorum...
''Bilemezsin sana verecek bir armağanı ne çok aradım. Hiçbirşey sinmedi içime. Altın madenine altın sunmanın ne anlamı var. Ya da okyanusa su... Düşündüğüm doğuya baharat götürmek gibiydi. Kalbimi ve ruhumu vermenin bir yararı yok çünkü sen zaten bunlara sahipsin. O yüzden sana bir ayna gönderdim. Kendine bak ve beni hatırla...''

Şimdi öleceğim mutluluktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…