ahanda ablamın ikizi
o da bana derdi camide bulduk seni diye ağlardım
bi de ben evcilik oynamayı severdim o sevmezdi yalvarırdım kabul ederdi şartlarla tüm oyuncakları ben bahçeye getiricem o istediğini alacaktı ben de kabul ederdim sonra en fazla 15dk oynardı sıkıldım derdi haydiiii tüm eşyalar içerii
hep kandırırdı yaaaa bi de yeni bişey alnırsa ilk o kullanacak bana alınmış bile olsa ,o asla kulandırmazdı bi de
ahanda ablamın ikizi
o da bana derdi camide bulduk seni diye ağlardım
bi de ben evcilik oynamayı severdim o sevmezdi yalvarırdım kabul ederdi şartlarla tüm oyuncakları ben bahçeye getiricem o istediğini alacaktı ben de kabul ederdim sonra en fazla 15dk oynardı sıkıldım derdi haydiiii tüm eşyalar içerii
hep kandırırdı yaaaa bi de yeni bişey alnırsa ilk o kullanacak bana alınmış bile olsa ,o asla kulandırmazdı bi de
emzik verdin mi emel? onunla oyalanmaz mı ki?
Çok hastayım:2::2:
slm ablacım hoşgeldin
selam Philemon abla
Selam abla
pekmezliyse alır değilse atıyor ağzından velet
ço vermek istemiyorum verirken bile toplu iğne başındn az büyük veriyorum o kadar o zaman sinirleniyor nasıl kızgın bağırıyor görsen
Yaaaaaaaaaaaaa ben çoooooooookkkkkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
geçmiş olsun canım
heheeheheh evetttttttyoksa yoksa yoksa sen benim kızkardeşim misin?
dimi çok yaramazlar çokkkkAh bu ablalar
geçmiş olsundoktora gidecektin gittin mi canım?
yerim ben onuunasılda biliyorlat ağızlarının tadını
Yapmaz senin eşin benceGidicem evet
Annem gelecekmiş hafta içi eşim inşallah ters davranmaz:18::18::18:
slm lar
ah şu ablalar derken:26::26::26: bende bir ablayım kızkardeşlerime hep gözkulak olurdum...hatta bir apart. dairesinin en üst katında otururmuşuz annem oyun için aşağı inerken hep bana tembihlermiş sakın kardeşine gözkulak ol dikkat et bende o kadar gözkulak olurmuşum ki merdivenelrden sırtımda indirirmişim
Gidicem evet
Annem gelecekmiş hafta içi eşim inşallah ters davranmaz:18::18::18:
slm lar
ah şu ablalar derken:26::26::26: bende bir ablayım kızkardeşlerime hep gözkulak olurdum...hatta bir apart. dairesinin en üst katında otururmuşuz annem oyun için aşağı inerken hep bana tembihlermiş sakın kardeşine gözkulak ol dikkat et bende o kadar gözkulak olurmuşum ki merdivenelrden sırtımda indirirmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?