- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Kendini birşey zannediyor işte, karşısında sanki sus pus var , oh çemkirdim rahatladım
Bırak dağınık kalsınHoşgeldin sema
Öyle soğukki bugün allahım dışarıda olanların yardımcısı olsun, hiçte odamı toplayamadım off canım yarında hiç oda dolap toplamak istemiyor ya ne yapsamki ama dağınık görünce de ruhum daralıyor :78:
İçimde büyük bir sıkıntı var:26:
Hoşgeldin sema
Öyle soğukki bugün allahım dışarıda olanların yardımcısı olsun, hiçte odamı toplayamadım off canım yarında hiç oda dolap toplamak istemiyor ya ne yapsamki ama dağınık görünce de ruhum daralıyor :78:
İçimde büyük bir sıkıntı var:26:
Bırak dağınık kalsın
Hayırdır inşallah
Ohhhh iyi yapmışsın ağzına sağlıkkkkbide patlatayım ensesine senin yerine
Safer ayından çarşamba son, perşembe rahatlarız inşallah semacığım bende hep korkulu rüyalar görüyorum
Ben çıkıyorum emir büyük yerdenİyi geceler görüşürüz
Hayırlara yor semacımmm bende de olur böyle içim daralır patlamaya hazır bomba gibi hissederim kendimi
Ben çıkıyorum emir büyük yerdenİyi geceler görüşürüz
Gece kıyamet kopuyordu rüyamda hep kaçıyordum ateşten sudanEn son sel bastı kaçıyordum uyandım hayırlara çıkarsın REgl olduğumdan dua da okuyamıyorum
Bende eski erkek arkadaşımı görüyorum 4 gecedir üstüste, hiç düşünmediğim aklıma bile getirmediğim resimlerine falan bakmadığım halde... Burada askerlik yapıyormuş bende çarşıya çıktığımda onu görüyorum karşımda, hiiiiiiiii diye içimi çekip kalıyorum 4 gecedir aynı rüya, o da ağlıyor karşımda, ve rüyada onu görünce midem nasıl bulanıyor anlatamam, ve sabah aynı bulantıyla uyanıyorum :26: sinirlerim bozuldu ondan da tartıştım benimkiyle sanırım gerildim :26:
sure okuyamazsan bile esmalardan okuyup salavat getirebilirsin tatlım, mesela Ya-Basit; "Açıp genişlik veren." esmasını okuyorum ben bu ara sürekli sende tekrarla içinden semacığım
Handan ablacığım sende ya-basit esmasını okursan rahatlarız inşallah, birde ben bu durumlarda inşirah suresini bol bol okuyorum...''ruhumun yangın merdiveni'' derim ben o duaya...etkisini hep hissettim hayatım boyunca
Teşekkür ederim..
Sanırım yaşadığım sıkıntılar rüyama da yansıyor hep kavga ediyorum ağlıyorum bağrıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?