- 20 Mart 2008
- 142.101
- 214.273
- 1.423
- 61
vur vallahi abla haketti yok öyle kısa vadeliye yüksek faiz (taviz) vermek
Ben çıkıyorum emir büyük yerdenİyi geceler görüşürüz
Çok patlayasım var
Handan ablacığım sende ya-basit esmasını okursan rahatlarız inşallah, birde ben bu durumlarda inşirah suresini bol bol okuyorum...''ruhumun yangın merdiveni'' derim ben o duaya...etkisini hep hissettim hayatım boyunca
O duayı hiç duymadım bilmiyorum:26:
Gün içerisinde yaşadıklarımız rüyalarda karşımıza çıkabiliyor bazen sen içini ferah tutmaya çalış olurmu
çok yüz vermeyecen bunlara astarını istiyorlar sonraaa kendilerini ne sanıyorlarsa nımızsızlarrrrr
İiyi geceler ömürcümmm tatlı rüyalarrr
Patladı gittti seyyartayyar misaliiii
Duaların çok faydası oluyor bu durumlarda
Okunuşu:
Elem neşrah leke sadrek; ve vâdana anke vizrek elleziy enkada zahrek; ve refâna leke zikrek. Feinne meâl usri yüsren inne meâl usri yüsra. Feizâ ferağte fensab ve ilâ rabbike fergab!..
Anlamı:
Biz senin göğsünü açmadık (basiyretini genişletmedik) mi?.. Belini büken yükü üzerinden almadık mı?.. Nâmını yükseltmedik mi?.. Kesinlikle her güçlükle beraber bir kolaylık vardır!.. Hiç şüphesiz her güçlükle beraber bir kolaylık vardır. Öyle ise, işlerinden kurtulunca diğerine başla; Rabbine yaklaş!..
Diyorum ya ''ruhumun yangın merdiveni'dir'' öyle sıkıntılı zamanlardan kalp bunaltısından çekir çıkarmıştır beni, zaten anlamındada ''her zorlukla beraber bir kolaylık vardır'' der...
Sende zaman buldukça oku tatlım bak nasıl ferahlayacak kalbin
yaseminnn sen hamılemısın
Kızmıymış aaaa ne güzel
Abla sen beni hiç görmedin mi:44:
Günaydın yasemincim..Benim tüm hevesim kaçtı ya yine de sağol duaların için..Bizimde dualarımız seninleevet canım Allah kısmet ederse tabi :))
büyük ihtimal öyleymiş canım..Rabbim sağlıklı sıhhatli versinde evladımı..inş sizlere bu dünyadada nasip etsin ... canım arkadaşlarım :)) dua etmeyi unutmayın bana hala çok korkuyorum...
bende görmedim
İyi pazarlar ablacımselammm iyi pazarlar
Günaydın yasemincim..Benim tüm hevesim kaçtı ya yine de sağol duaların için..Bizimde dualarımız seninle
hiç öyle deme canım..kolay değil tabi yaşadıkların..biliyosun bende bebeğimi kaybettim daha önce ama hep şöyle düşündüm burası sonu olan bi alem en çok 100 e kadar yaşarım bunun 20-30 su iyi geçer belki, ama diğer alemde sonsuzluk var.ve benim orda meleğim var derdim.halada öyle diyorum.içim buruk ama huzurluda.demek ki Allah ın sevdiği kullardanız.seninde iki meleğin var bildiğim kadarıyla....
ama şunuda unutma hayat bu ve süprizlerle dolu..dualaın için sağol ömürcüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?