twitterdan kendi adımla olmayan bir üyelik açtım , ersine yazdım oradan
Böylede efendi görünüm, böyle de naiflik yakışıklılık olmazki ama yaaaa yazdım ahaha
Muccccx ablacığııımmm, evde kalacağım ömürün yüzünden
Abla sen beni hiç görmedin mi:44:
kavgalıyız
majesteleri halkın arasına karıştığınızmı var
Ben mi suçlu oldum cadılığım yüzünden evde kaldım demiyo da
Bak ağzım var dilim yok erkenden aldılar beni:82:
Tamam tamam cadılığımdan kaldım, kabulbuna da çok çemkirdim bugün ben adam olmam
Ya ne arada kavga ettin gözdem biraz sakin canım ya
bugün öglen 4 ten beri, çalıştım bugün ben iş çıkışı caddeye gittim bir arkadaşımda kitabım vardı o ara bu da aradı vay efendim neden kargolamazmış arkadaşımda gider alırmışım, zaten hiç sevmemişmiş o arkadaşımı, kitapçıdan alsınmış, bende ''biraz yavaş, o benim 9 yıldır kardeşim gibidir, senden önce vardı... vs'' leri saydım, üstüne bir ton daha bağırış şuan konuşmuyoruz
Napıyorsunuz kızlar:92:
İyiyiz sen napıyosun
Kendini birşey zannediyor işte, karşısında sanki sus pus var , oh çemkirdim rahatladım
twitterdan kendi adımla olmayan bir üyelik açtım , ersine yazdım oradan
Böylede efendi görünüm, böyle de naiflik yakışıklılık olmazki ama yaaaa yazdım ahaha
Muccccx ablacığııımmm, evde kalacağım ömürün yüzünden
Abla sen beni hiç görmedin mi:44:
kavgalıyız
bugün öglen 4 ten beri, çalıştım bugün ben iş çıkışı caddeye gittim bir arkadaşımda kitabım vardı o ara bu da aradı vay efendim neden kargolamazmış arkadaşımda gider alırmışım, zaten hiç sevmemişmiş o arkadaşımı, kitapçıdan alsınmış, bende ''biraz yavaş, o benim 9 yıldır kardeşim gibidir, senden önce vardı... vs'' leri saydım, üstüne bir ton daha bağırış şuan konuşmuyoruz
Napıyorsunuz kızlar:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?