hiççç sordum ölesine:82:
Evet yakaladım diyorum ya
Huuuuu selam şekerlerrrrr ne haberrrrben geldimmm yoktuk evde sölemesi ayıp k.validem içliköfte yapmıştı onu yedikk çok ta güzel olmuşşş vallaafiyetle mideye götürdümm
Huuuuu selam şekerlerrrrr ne haberrrrben geldimmm yoktuk evde sölemesi ayıp k.validem içliköfte yapmıştı onu yedikk çok ta güzel olmuşşş vallaafiyetle mideye götürdümm
Onlar daha çok utanmıştırNe arıyosun odalarında
Afiyet olsun oh
Herhalde
Ya uyuduşar sandım kapıya vurmadan girmek huyum değildir çok geçti saat arkadaştan gelmiştim çarşafımı falan alıcaktım bir grdimAma bir şey görmedim
Sen geç kalkmışsındır
Sende mi Bursalısın
Yok bugün erken kalktım:89:
Hayret
Ben gece 2 buçukta yatıp 8 buçukta kalktım
Selam ablacım iyi sayılırım ben kendi adıma gerginliğim hariçBize yok mu içli köfte
Afiyet olsun oh
Herhalde
Ya uyuduşar sandım kapıya vurmadan girmek huyum değildir çok geçti saat arkadaştan gelmiştim çarşafımı falan alıcaktım bir grdimAma bir şey görmedim
değilem de değilem:87:
Eşim geç geldi..Bi hesap sormam gerekiyodu bekledim gelmesiniAnnem var ya ondna birde işimiz vardı yoksa kalkmazdım
Neden o kadar geç yattın
Selam ömürcüm nasıl geçti bugün sıkıntı yaşamadın demi canımm :26: var olmamııı hemen yolluyommm
Sağol semacımmm çok iyi geldi köftelerrr
Yaprak sen nerede oturuyorsun canım
Eşim geç geldi..Bi hesap sormam gerekiyodu bekledim gelmesini
Bugün iyi geçti ablacım ama geç kaldım:18:allahtan benimki maçtaydı aramadı:18:Arasa yoktum şu anda
Hesap mı sordun aferin:86:Ne için sordun hesap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?