Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Huuuuu selam şekerlerrrrr ne haberrrr ben geldimmm yoktuk evde sölemesi ayıp k.validem içliköfte yapmıştı onu yedikk çok ta güzel olmuşşş vallaafiyetle mideye götürdümm

Huuuuu selam şekerlerrrrr ne haberrrr ben geldimmm yoktuk evde sölemesi ayıp k.validem içliköfte yapmıştı onu yedikk çok ta güzel olmuşşş vallaafiyetle mideye götürdümm

Selam ablacım iyi sayılırım ben kendi adıma gerginliğim hariç Bize yok mu içli köfte

Afiyet olsun oh

Onlar daha çok utanmıştır Ne arıyosun odalarında

Herhalde
Ya uyuduşar sandım kapıya vurmadan girmek huyum değildir çok geçti saat arkadaştan gelmiştim çarşafımı falan alıcaktım bir grdimAma bir şey görmedim

Afiyet olsun oh

Herhalde
Ya uyuduşar sandım kapıya vurmadan girmek huyum değildir çok geçti saat arkadaştan gelmiştim çarşafımı falan alıcaktım bir grdimAma bir şey görmedim

Bi de kapıyı vurmamış çok kötü bi durum:96:

Selam ablacım iyi sayılırım ben kendi adıma gerginliğim hariç Bize yok mu içli köfte

Selam ömürcüm nasıl geçti bugün sıkıntı yaşamadın demi canımm :26: var olmamııı hemen yolluyommm

Afiyet olsun oh

Herhalde

Sağol semacımmm çok iyi geldi köftelerrr

değilem de değilem:87:

Yaprak sen nerede oturuyorsun canım

Annem var ya ondna birde işimiz vardı yoksa kalkmazdım
Neden o kadar geç yattın
Eşim geç geldi..Bi hesap sormam gerekiyodu bekledim gelmesini

Bugün iyi geçti ablacım ama geç kaldım:18:allahtan benimki maçtaydı aramadı:18:Arasa yoktum şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…