Selammm şekerlerrrrr ne haber gittik bugün taksime nasıl kalabalık ya bittim resmenyemek yapacam daha bir selam vereeyim dedimmm havada çok güzeldi bugün terkos pasajı var istiklal caddesinde ne ararsan var orjinal markalrı buluyorsun orada kazak aldık bi tane
Offff kendimi kötü hissediyorum yine
Selammm şekerlerrrrr ne haber gittik bugün taksime nasıl kalabalık ya bittim resmenyemek yapacam daha bir selam vereeyim dedimmm havada çok güzeldi bugün terkos pasajı var istiklal caddesinde ne ararsan var orjinal markalrı buluyorsun orada kazak aldık bi tane
Annemle çarşıda geziyoruz ortada bebe yok bişi yok bebe kıyafetleri ayakkabıları görüyor oy ben torunuma bunlardan alcam şunlardan alcam Al desen param kalmadı der
selamlar ben geldimçok yorgunum
ömür çok sevindim testde bişey çıkmadı heeeee:87: dualarımız kabul oldu:87:
Selam ablacımGüle güle giy..
noldu
hg ablacım tam gezme havasıydı ya iyi yapmışsınız
artık işten çıktığımda aydınlık oluyo ne güzel ,sevmiyorum karanlığı
Selam ömürcümmmm kendime almadım kızıma aldık kazağı nasılsa seneye bana kalır kazakalıyor giymiyor anne sen giy diyor
Hoş gördükkk elifcimm çok güzeldi buradada sonradan biraz soğudu ama hava artık günler uzamaya başlıyor tabi..
Kızlar ben kaçıyom mutfak beni beklerrrr görüşürüz yine
Dünürüm böyle içime fenalık geliyo
selamlar ben geldimçok yorgunum
ömür çok sevindim testde bişey çıkmadı heeeee:87: dualarımız kabul oldu:87:
Hoşgeldin
Çıkmadı yaprak ben de çok sevindim..Çok gerildim gerildim ya böyle rahatlayınca bi tuhaf oluyorum ne garibim ya
neden ki :44:
hoşgeldinneden yoruldun
Tansiyonum yüksek dünürüm yine geldiğimizden beri ölçüyorum yavaş yavaş yükseliyo ilaç aldım şimdineden ki :44:
hoşgeldinneden yoruldun
hoşbuldum canımher iki duyguyu bir anda yaşıorsun
hoşbuldum elifcimeminönüne gittim takı malzemesi almaya kurs 15 tatile girdi girerken hocamız 4 haftalık takı malzemesi istedi onları ayarladım aldım ama bidahaaa eşimle gitmicem burnumdan getirdi:84:hastalıktan yeni kalktı ya nazından durulmuyor:83:
Dünürüm tuğbayla konuştum..Gece gelip geçmişi okuyomuş..Bizim kızda ilerleme varSeni sordu..Msn ye uğramıyo dedi..
msni açmıyorum ki biliyosun
slm söyle konuşursan tekrar ,erken gelsin
İyi alıştın yalnız gitmeye
öle valla:87::87: daha rahat bakalım bidakine yalnız gidicem eşimde arkadaşını çağır beraber gidin dio amele çok oralarda bişey olurmuş :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?