Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Bende düşüyordum
Düğün anılarını mı anlatıyorsunuz fıstıklar

düğüne döndük şimdi

gelinlikleyiz ya bide kabarıktı benim ki

elif bu arada takılarımı beğenmişsin teşk. sen hangi modeli beğendin de almadın dicem ama resmi nasıl göstericeksin dermişim:83:

alırsam gösteririm

ama eşim pek alma taraftarı değil gerçi adam da haklı bana şimdiye kadar kaç tane takı aldı hiçbirini kullanmıyorum :78:

gelinlikleyiz ya bide kabarıktı benim ki

elif bu arada takılarımı beğenmişsin teşk. sen hangi modeli beğendin de almadın dicem ama resmi nasıl göstericeksin dermişim:83:

Benimki de kabarıktı..Bi de topuklu ayakkabılar..

Evet Var mı güzel anıların

Bir tane anlatayım
Eşimin pantolonu kısaltlsınlar diye bıraktık aldığımız yere yapmış bunlar aldık pantolonu ama eşim denememiş stüdyodayız resim çekinicez paçalara bir baktım kısacık olmuş
Oturunca çoraplar gözüküyorStresten heyecandan Dikkat etmemişiz hiç düğün videosunu izleyince kopuyorum

düğüne döndük şimdi

alırsam gösteririm

ama eşim pek alma taraftarı değil gerçi adam da haklı bana şimdiye kadar kaç tane takı aldı hiçbirini kullanmıyorum :78:
Ben de takmam hiç

aaaaa yazık

Bizim cumartesi nikah pazar düğün olmuştu..Pazartesi de yola çıkmıştık..Ben anlatamam yorgunluğumu size

benim ayakkabılarım çok topuklu değildi

daha sonra da giyerim demiştim çok beğenerek almıştım ama sadece 1 kere giydim

benim ayakkabılarım çok topuklu değildi

daha sonra da giyerim demiştim çok beğenerek almıştım ama sadece 1 kere giydim

Bende sadece düğünde giydim

Ben bütün gelinlik vs alışverişimi kuzenimle yapmıştım eşimi sokmadım yanıma :96:

Neden ben hepini beraber yaptım kına elbisem açıktı dedim salık yaptırır örter saçlarım dedim kandırdımKına akşamı bir gördü beni şok olud

Bizim cumartesi nikah pazar düğün olmuştu..Pazartesi de yola çıkmıştık..Ben anlatamam yorgunluğumu size

bizim cuma kına ,cts düğün olmuştu ,nikahta düğünde olmuştu

düğünden sonra yola çıktık geldik izmire ,eve girdiğimizde saat sabahın 5iydi

Birde giydiği çorapların rengi de başkaymış sırıtıyordu

ay yazık adam hep kötü hatıra olarak hatırlıcak

Bende sadece düğünde giydim

Neden ben hepini beraber yaptım kına elbisem açıktı dedim salık yaptırır örter saçlarım dedim kandırdımKına akşamı bir gördü beni şok olud

Benimki olsa o kına gecesini yaptırmazdı

Hatırlanacak başka kötü hatıralara var
Benimde arka arkaya oldu kına gecesi hiç uyumadım 1 saat sadece düğünümüzde uykusuzdum öldümAyaklarıma masaj yaptırdım bir hafta benimkine suda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…