- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Bende düşüyordum
Düğün anılarını mı anlatıyorsunuz fıstıklar
gelinlikleyiz ya bide kabarıktı benim ki
elif bu arada takılarımı beğenmişsin teşk.sen hangi modeli beğendin de almadın dicem ama resmi nasıl göstericeksin dermişim:83:
gelinlikleyiz ya bide kabarıktı benim ki
elif bu arada takılarımı beğenmişsin teşk.sen hangi modeli beğendin de almadın dicem ama resmi nasıl göstericeksin dermişim:83:
EvetVar mı güzel anıların
Ben de takmam hiçdüğüne döndük şimdi
alırsam gösteririm
ama eşim pek alma taraftarı değilgerçi adam da haklı bana şimdiye kadar kaç tane takı aldı hiçbirini kullanmıyorum :78:
Bir tane anlatayım
Eşimin pantolonu kısaltlsınlar diye bıraktık aldığımız yere yapmış bunlar aldık pantolonu ama eşim denememiş stüdyodayız resim çekinicez paçalara bir baktım kısacık olmuş
Oturunca çoraplar gözüküyor Stresten heyecandan Dikkat etmemişiz hiç düğün videosunu izleyince kopuyorum
Bir tane anlatayım
Eşimin pantolonu kısaltlsınlar diye bıraktık aldığımız yere yapmış bunlar aldık pantolonu ama eşim denememiş stüdyodayız resim çekinicez paçalara bir baktım kısacık olmuş
Oturunca çoraplar gözüküyor Stresten heyecandan Dikkat etmemişiz hiç düğün videosunu izleyince kopuyorum
Benimki de kabarıktı..Bi de topuklu ayakkabılar..
benimde topukluydu araya araya zor bulmuştum istediğim gibi tabi eşimde fıttırmıştı o zamanlar
benim ayakkabılarım çok topuklu değildi
daha sonra da giyerim demiştim çok beğenerek almıştım ama sadece 1 kere giydim
Ben bütün gelinlik vs alışverişimi kuzenimle yapmıştım eşimi sokmadım yanıma :96:
Bizim cumartesi nikah pazar düğün olmuştu..Pazartesi de yola çıkmıştık..Ben anlatamam yorgunluğumu size
Birde giydiği çorapların rengi de başkaymış sırıtıyordu
Bende sadece düğünde giydim
Neden ben hepini beraber yaptım kına elbisem açıktı dedim salık yaptırır örter saçlarım dedim kandırdımKına akşamı bir gördü beni şok olud
Ben bütün gelinlik vs alışverişimi kuzenimle yapmıştım eşimi sokmadım yanıma :96:
Bende sadece düğünde giydim
Neden ben hepini beraber yaptım kına elbisem açıktı dedim salık yaptırır örter saçlarım dedim kandırdımKına akşamı bir gördü beni şok olud
slm kıslar hepinize mutlu haftalar diliyorum
bizim cuma kına ,cts düğün olmuştu ,nikahta düğünde olmuştu
düğünden sonra yola çıktık geldik izmire ,eve girdiğimizde saat sabahın 5iydi
ay yazık adam hep kötü hatıra olarak hatırlıcak
Benimki olsa o kına gecesini yaptırmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?