Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Tembel sipariş edeceğine kalk yap

Belli değil kıyma kavurabilirm yada köfte ama ymeğe göre yapmıcam ya tatlı yapasım var hem ama ne yapsam acep ravaklı değil ama

yemek olarak demedim yarına misafir falan mı var neden yarına tatlı yapıyosun demek istedim

Tembel sipariş edeceğine kalk yap

Belli değil kıyma kavurabilirm yada köfte ama ymeğe göre yapmıcam ya tatlı yapasım var hem ama ne yapsam acep ravaklı değil ama

Hazır getiren var ne yapcam..Hem bi şey olduğunda bana hastasın diyo ya alıversin hasta karısına bi tatlı

Ya bi de varsa:26:Hala gelmediği sürece rahatlamam ben

Rahat ol rahat

yemek olarak demedim yarına misafir falan mı var neden yarına tatlı yapıyosun demek istedim

Pardon kimse yok kendimize yapayım diyorum
Teyze ne yemek yapacak
Hazır getiren var ne yapcam..Hem bi şey olduğunda bana hastasın diyo ya alıversin hasta karısına bi tatlı

Getirsin tabi şaka diyorum benimkine desem yerinde kalkar mı acaba çokta yoruldu

Rahat ol rahat

Pardon kimse yok kendimize yapayım diyorum
Teyze ne yemek yapacak

Getirsin tabi şaka diyorum benimkine desem yerinde kalkar mı acaba çokta yoruldu

Niye yoruldu kız

Gecenin 11 inde açık tatlıcı vardır dimi

ayy benimde canım yumurtalı kıyma istediii bugun saten ekmek arası arnavut ciğeri mideye indirdim:87::87::87:

ayy benimde canım yumurtalı kıyma istediii bugun saten ekmek arası arnavut ciğeri mideye indirdim:87::87::87:

Ayyyy yaprak neler yiyosun öyle ne kıymalı yumurta ne ciiğer yerim halimdende belli zaten

Niye yoruldu kız

Gecenin 11 inde açık tatlıcı vardır dimi

Bugün işi vardı dışarlarda yorulmuş birde topuğuacıyor kaç gündür topuk dikeni olabilir mi:26:

Bende seviyorum yumurtalı ama benimki yemiyor öyle
Afiyet olsun

Ayyyy yaprak neler yiyosun öyle ne kıymalı yumurta ne ciiğer yerim halimdende belli zaten

sen yeme saten ciğeri yemek için bu sabahı zor ettim:87::87::87:

Bugün işi vardı dışarlarda yorulmuş birde topuğuacıyor kaç gündür topuk dikeni olabilir mi:26

Bende seviyorum yumurtalı ama benimki yemiyor öyle
Afiyet olsun

teşekkurlerrr

canımmm ay çöreği , haşhaşlı çörek , kısır istiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:83::84::86:

oohhhhhh hemen yaparım valla yeriz oturup:87::87: bide çok güzel yaparım eşim öle sölüo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…