Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

benim elbisemin bir tanesi de baya açıktı neyseki eşim ses çıkarmadı

bizim kınalar bi de yorucu oluyo 4 elbise değiştirmiştim

Olsun başka zaman yaparız bizde
[/B

Ben iki tane giydim bazılarının adetleri öyle oluyor
Arnavutların adetlerini hiç sevmiyorum ne fena

Ben olsam hayatta yollamazdım yada gider güneşlenirdim

eşin neresinden arnavutun?:26:

bende eşimi yollamadım akşam üzeri kimse yokken 1 saatliğine gidip hemen gelirdi

insan balayında kafa dinlemek ister mi diyim o zaman

bana kalsa adamı işe bile göndermicektim
İster ister
Biraz uzak kalmak iyidir
biz balayı yapmadık ama evlendikten 3 gün sonra adet oldum zaten ilk 2 günde kayınpederim bizdeydi

Yani dünürüm insan bi otele gider ya insan o gün evlenmiş bi çiftin evinde kalır mı? Benim eşim olsa var ya babası falan dinlemez sokmazdı eve

insan balayında kafa dinlemek ister mi diyim o zaman

bana kalsa adamı işe bile göndermicektim

İşe bile yollamayacak adamı:94:

Niye şanssız bence çok şanslılar

biz balayı yapmadık ama evlendikten 3 gün sonra adet oldum zaten ilk 2 günde kayınpederim bizdeydi

Neden sizdeydi

eşin neresinden arnavutun?:26:

bende eşimi yollamadım akşam üzeri kimse yokken 1 saatliğine gidip hemen gelirdi

Eşim arnavut değil canım tanıdğım arnavutlar var ondan dedim ben öyle adetlere uyacak insan değilim

İster ister
Biraz uzak kalmak iyidir

Yani dünürüm insan bi otele gider ya insan o gün evlenmiş bi çiftin evinde kalır mı? Benim eşim olsa var ya babası falan dinlemez sokmazdı eve

güzelim anlatmıştım ya sana herşey karambole oldu bizim hiç düşünemedik ki ,sonradan aklımıza geliyor kayınpederimi annemlerde bıraksaydık diye

hiç bişeyi planlayarak yapmadık ki ,sabahın 5inde izmiri tanımayan doğru düzgün türkçe konuşamayan bir adam nerden bulsun zaten oteli

Kendisinin düşünüp oğluna söylemesi lazımdı..O zaman eşin yerleştirirdi size yakın bi otele onu..Onu demek istedim yani..Gerçi sizin için farketmedi dimi

Benim canımda tatlı istiyo..Eşimi aradım sipariş verdim bana gıcıklık mı yapıyosun ömür diyo..Testi gördü ya bugün

Tembel sipariş edeceğine kalk yap

ekşınlı oluyo

ne var yarın

Belli değil kıyma kavurabilirm yada köfte ama ymeğe göre yapmıcam ya tatlı yapasım var hem ama ne yapsam acep ravaklı değil ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…