Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

geldimmmmmm

annemin işleri çıkıyor yardım ediorum sabah 9.30 da kalktık kahvalı hazırladım anca yedik

benimde 15 gun borcum var tutmayı düşünüorum ramazana az kaldı:82:

geldimmmmmm

annemin işleri çıkıyor yardım ediorum sabah 9.30 da kalktık kahvalı hazırladım anca yedik

benimde 15 gun borcum var tutmayı düşünüorum ramazana az kaldı:82:

senin azmış ,ben de öyle düşündüm işte hazır mevlid kandilinde başlayıp tutabildiğim kadar tutayım diye inşallah

senin azmış ,ben de öyle düşündüm işte hazır mevlid kandilinde başlayıp tutabildiğim kadar tutayım diye inşallah

evet her ramazandan kalan borcum benim Allaha şükür her seneden kalan borcumu yeni ramazan gelmeden tutarım borçsuz girerim:87: ama bu sene başladım eşim hastalandı bıraktım inş. tutacağım

evet her ramazandan kalan borcum benim Allaha şükür her seneden kalan borcumu yeni ramazan gelmeden tutarım borçsuz girerim:87: ama bu sene başladım eşim hastalandı bıraktım inş. tutacağım

ne güzel öyle yapmak lazım aslında da hep ihmal ettik

1 ağustosta başlıyor ramazan az kalmış

yaprak sen mi yazmıştın 40 gün namaza devam edin ,ondan sonra zor gelmicek diye

başlayıp başlayıp bırakmak istemiyorum tam anlamıyla kılamadım bir türlü

Mutfakta oturuyodum benim temizlikçi geldi odanız hazır hürrem sultan dedi

yaprak sen mi yazmıştın 40 gün namaza devam edin ,ondan sonra zor gelmicek diye

başlayıp başlayıp bırakmak istemiyorum tam anlamıyla kılamadım bir türlü

evet ben demiştim...banada buyuklerim demişti namaza başlarken artık alışkanlıkta oluyor bi eksiklik hissediyorsun kılmayınca huzursuzluk oluyor bende öle yani:82:

rahmetli babaannem yeni namaza başlıyorum bana çıkışmıştı kıl kıl ne başı var ne sonu die bu yeni namaza başlayan birine bi çocuğa denecek lafmıydııııııı

Anaaaaaaaaa o nasıl laf kız

ne kadar güzel Allah bize de nasip etsin inşallah

ben evlenmeden önceki yıl annemler gittiler ramazan umresine ,hiç gelmek istememişlerdi

arap kanalı var devamlı mekke vakit namazlarını canlı yayından veriyor ona baktıkca ağlıyorum sızlıyorum eşimede söledim ben senden yazlık yerler tatiller istemiorum beni oraya götür:26:

ilk baştan soğutucak insanı

o huzursuzluğu ben çok yaşıyorum ama bir türlü devam ettiremedim ya çok üzülüyorum

arap kanalı var devamlı mekke vakit namazlarını canlı yayından veriyor ona baktıkca ağlıyorum sızlıyorum eşimede söledim ben senden yazlık yerler tatiller istemiorum beni oraya götür:26:

eşime söylesem deli misin sen der inşallah annemler tekrar gittiğinde gitmek isterim onlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…