ooo borç çok benim oooooooo şimdi de tutamam eren emiyor
oğlum nasıl olmuş teyzoşlrııı şirin dimmiiiiiii
geldimmmmmm
annemin işleri çıkıyor yardım ediorumsabah 9.30 da kalktık kahvalı hazırladım anca yedik
benimde 15 gun borcum var tutmayı düşünüorum ramazana az kaldı:82:
evetttttttÇok güleryüzlü emel kime çekmiş sana mı
eren emiyo olmaz şimdi tutamazsın zaten ,daha sonra inşallah
çok tatlı maşallah ya ,çok şirin kuzucum
senin azmış ,ben de öyle düşündüm işte hazır mevlid kandilinde başlayıp tutabildiğim kadar tutayım diye inşallah
evet her ramazandan kalan borcum benim Allaha şükür her seneden kalan borcumu yeni ramazan gelmeden tutarım borçsuz girerim:87: ama bu sene başladım eşim hastalandı bıraktım inş. tutacağım
Mutfakta oturuyodum benim temizlikçi geldi odanız hazır hürrem sultan dedi
ne güzel öyle yapmak lazım aslında da hep ihmal ettik
1 ağustosta başlıyor ramazan az kalmış
bu ne dünürüm hürrem imajı var galiba sende herkes hürrem sultan diyo
evet ben evlendiğim yıl ramazan ümresine gitmiştim benim için ayrı bir yeri var ramazanın:82:
yaprak sen mi yazmıştın 40 gün namaza devam edin ,ondan sonra zor gelmicek diye
başlayıp başlayıp bırakmak istemiyorum tam anlamıyla kılamadım bir türlü
evet ben demiştim...banada buyuklerim demişti namaza başlarkenartık alışkanlıkta oluyor bi eksiklik hissediyorsun kılmayınca huzursuzluk oluyor bende öle yani:82:
rahmetli babaannem yeni namaza başlıyorum bana çıkışmıştı kıl kıl ne başı var ne sonu diebu yeni namaza başlayan birine bi çocuğa denecek lafmıydııııııı
ne kadar güzel Allah bize de nasip etsin inşallah
ben evlenmeden önceki yıl annemler gittiler ramazan umresine ,hiç gelmek istememişlerdi
evet ben demiştim...banada buyuklerim demişti namaza başlarkenartık alışkanlıkta oluyor bi eksiklik hissediyorsun kılmayınca huzursuzluk oluyor bende öle yani:82:
rahmetli babaannem yeni namaza başlıyorum bana çıkışmıştı kıl kıl ne başı var ne sonu diebu yeni namaza başlayan birine bi çocuğa denecek lafmıydııııııı
arap kanalı var devamlı mekke vakit namazlarını canlı yayından veriyor ona baktıkca ağlıyorum sızlıyorumeşimede söledim ben senden yazlık yerler tatiller istemiorum beni oraya götür:26:
Anaaaaaaaaa o nasıl laf kız
ilk baştan soğutucak insanı
o huzursuzluğu ben çok yaşıyorum ama bir türlü devam ettiremedim ya çok üzülüyorum
eşime söylesem deli misin sen derinşallah annemler tekrar gittiğinde gitmek isterim onlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?