- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Oruçtan mı bahsediyorsun bende hiç bırakmam
Ama namaza bir başla bir bırak olmuyor
Çok sakin bi ortamım olursa yükselmiyo benim tansiyonum tamamen sinirsel yani..Düzenli olarak tansiyon ilacımı içiyorum hiç bi şey olmuyo..Ama bi kafama bi şey takıyım bi sinirleniyim hemen başım dönmeye başlıyo..
aynen semacım başla bırak ,başla bırak olmuyo bi türlü
sema vazmıgeçtin alışverişten
Nasıl başlayacam bilmem orucu hiç bırakmam ilkokuldan beri 2 sene hiç bırakmadan kıldım şimdi evdeyim hep kılmıyorum bir ara kurana gidiyordum onuda bıraktım
ben çıkıyorum nmz kılıcam görüşürz
Geldim elifim . Merhaba kızlar nasılsınız .
VAzgeçmedim çıkıcamda daha değil br şey beğenemiyorum ya of:95:
bilmiyorum belki böyle sohbetler açarak rahatsızlık veriyorumdur ama sanki böyle birbirimizi teşvik edersek daha etkili olur gibi geliyor
bilmiyorum belki böyle sohbetler açarak rahatsızlık veriyorumdur ama sanki böyle birbirimizi teşvik edersek daha etkili olur gibi geliyor
dünürümmmmm çok sessizsin bugün hürremim sultanım :94: :89:
eşin ne iş yapıyodu sema senin? izinde mi şuan?
hayır rahatsızlık değil elif bence çok yerinde konu.. bende açmak istiyorum ama sizleri sıkmak istemediğim için fazla bahsetmiorum..ama hepte geyik olmaz
Yok canım niye rahatsız olalım çevre etkisi oluyor çevrendekiler yapmayınca ve bu tür sohbetler edilmeyince olmuyor malesef
Hava niye mikemmel ama ben durgunum yine:26:
Elif abla kayınvalidenle iyi anlaşıyor musun sen
eşin ne iş yapıyodu sema senin? izinde mi şuan?
valla çok sevinirim ben yaprakçım
anlaşıyorum canım çünkü pek görüşmüyoruz3 senede 3 kere gördük birbirimizi
bir kere biz gittik ,bir kere onlar geldi ,bir kere görümcemin düğünü için haftasonu gittik geldik
çok iyidir sessiz sakindir sağolsun karışmaz bişeyimize
arasıra da telefonda konuşuyoruz nasılsınız diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?