Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

kayınvalimlerde diyodu siz yapın biz bakarız akannehir

çocuğumu ne bırakayım başka memlekette

benim teyzem de aynı şeyi diyo

sanki başkası için çocuk yapılıyor

kayınvalidemin komşuları bile soruyomuş çocuk yok mu hala diye

Şimdi sorarlar öyle dünürüm..Milletin sorgusu suali bitmez..Bi çocuk yaparsın 2. ne zaman derlerakannehir

Hayırlısını iste allahtan gülşah..Öyle denizci olsun mavi gözlü olsun diye isteme..Yok piyasada demek ki rabbimde napsın yani:roflol:

orası öyle tabiki canım ben işin şakasındayım ama yanlıslık olmasın lüften mavi gözlü havacı istiyorum ben denizciyi ne yapayım:roflol::roflol:

Şimdi eşim aradı diyo arabanın fren lambaları yanmıyomuş yola çıkmaalsanaalsanasmile

O arabanın fren lambaları yanıyodu önceden dedim..Diyo yanmıyodur sen her zamanki gibi farkında değilsindir kuzenini koruyoalsanaalsanasmile

tabi ömürcüm hep öyle olur zaten şimdi kuzenım yapmıstır demezde sen görmemissin der kız sende artık arabaya binmeden iç dış resmını cek kanıt olsun dıye:roflol::roflol:

Nerden görcem ben arkamı zaten birinin uyarması lazım..

Acaba uyardılarda ben anlamamazlıktan mı geldim..Hani arkadan kornaya bastılarsa eşimin dediği gibi bakmamışımdır bile:roflol:

kızlar ben kacıyorum yemek falan yıyeyım ögleden sonra gelırım yıne öptüm sizi opuyorumnanaktan

dünürüm karambole kullanıyon galiba arabayı kaydirigubbakcemile3

afiyet olsun gülşahçım

Afiyet olsun gülşahcım..

Allaha emanet gidiyoz öyle dünürüm:roflol:

Yok ben iyi araba kullanırım dünürüm..

Sadece insanlarla fazla muhatap olmuyorum yolda:roflol:

Dünürüm ben birazdan çıkıcam..Akşamüstü gelirim ama eşim geç gelcek çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…