• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Onlarınki çok ağır ama benmki masum kalırrrr:61: :61:

Bir keresinde ordu milli maçına gitmiştik arkadaşlarla yabancı takımla oynuyorlardı nasıl küfürler ediyorlar yaa ben utandım resmennn

Evet ya bende utanıyorum..:78:

Yalnız bazen ekrana getiriyolar bu küfürlere eşlik eden bayanlar var rezil oluyolar

Yaprak alex çıktı semih girdi ne düşünüyosun bu konuda:60::60::60:

Evet ya bende utanıyorum..:78:

Yalnız bazen ekrana getiriyolar bu küfürlere eşlik eden bayanlar var rezil oluyolar

İçini boşaltıyorlar ama hatunlardaa sözde futbolcuya derken eşlerine ediyorlarrrr dırrrr :27: :27:

Sinir stres dolu bi maç yandım benimkinden bu akşam ben en iyisi gelmeden yatıp uyumak:96:

Bencede uyumuş numarası yapppp :60: :60:

İçini boşaltıyorlar ama hatunlardaa sözde futbolcuya derken eşlerine ediyorlarrrr dırrrr :27: :27:

Bencede uyumuş numarası yapppp :60: :60:

Onlarında deşarz olmaya ihtiyacı var dimi biz de insanız:63: Gidip maça deşarz olayım ben:27:

Öyle yapcam abla zaten 1 den önce gelmez:18:

Ömürcümmmm semih son dakika oyuncusu canım nöbetçii oyuncu bir nevii ama alex eskisi gibi oynayamıyor çaptan düştü birazz

Evet semih nöbetçi golcü:1: 87 semih diyolar ya ona yine 87 de girdi:1:

Olsun abla alexin varlığı yeter:69:Ben hayranıyım onun:69:

Onlarında deşarz olmaya ihtiyacı var dimi biz de insanız:63: Gidip maça deşarz olayım ben:27:

Öyle yapcam abla zaten 1 den önce gelmez:18:

Tabisiii canım ya bizimde deşarj olmaya ihtiyacımız varrrr ekşın arayalım biraz demi yaniiii :27: :27:

Geç gelecekmiş madem sende yat uyu yarın sabah sorarsın artık maç nasıldı diye....

Tabisiii canım ya bizimde deşarj olmaya ihtiyacımız varrrr ekşın arayalım biraz demi yaniiii :27: :27:

Geç gelecekmiş madem sende yat uyu yarın sabah sorarsın artık maç nasıldı diye....

Kritiği sabaha bırakın diyosun yani:86:

Arada şımarıyor ama yanlış bilmiyorsam çocuk esirgeme kurumunda büyümüş semih öyle duymuştum ..

Alex efendi bir futbolcu ama bende beğenirimmm

Annesi ablası var semihin bi kere yanyana maç izlemiştik onlarla :44:

Alexxxxxx:69::69:

Back
X