- 20 Mart 2008
- 142.101
- 214.273
- 1.423
- 61
sizdemi buradaydınız merhabalrteşekkur ederim sizde bakın bakalım
![]()
Merhabaa rica ederim canımm çok güzell olmuş hepsideee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizdemi buradaydınız merhabalrteşekkur ederim sizde bakın bakalım
![]()
Onlarınki çok ağır ama benmki masum kalırrrr![]()
Bir keresinde ordu milli maçına gitmiştik arkadaşlarla yabancı takımla oynuyorlardı nasıl küfürler ediyorlar yaa ben utandım resmennn
Evet ya bende utanıyorum..:78:
Yalnız bazen ekrana getiriyolar bu küfürlere eşlik eden bayanlar var rezil oluyolar
Trabzonda 10 kişi kaldıYiyolar birbirlerini
![]()
oolleeuyyyyyyyyy:87:
Sinir stres dolu bi maç yandım benimkinden bu akşam ben en iyisi gelmeden yatıp uyumak:96:
hırsını senden mi alacakkaç bence
![]()
maç bittimi:26:
Evet ya bende utanıyorum..:78:
Yalnız bazen ekrana getiriyolar bu küfürlere eşlik eden bayanlar var rezil oluyolar
Sinir stres dolu bi maç yandım benimkinden bu akşam ben en iyisi gelmeden yatıp uyumak:96:
İçini boşaltıyorlar ama hatunlardaa sözde futbolcuya derken eşlerine ediyorlarrrr dırrrr![]()
Bencede uyumuş numarası yapppp![]()
Yaprak alex çıktı semih girdi ne düşünüyosun bu konuda![]()
Ömürcümmmm semih son dakika oyuncusu canım nöbetçii oyuncu bir nevii ama alex eskisi gibi oynayamıyor çaptan düştü birazz
Onlarında deşarz olmaya ihtiyacı var dimi biz de insanızGidip maça deşarz olayım ben
Öyle yapcam abla zaten 1 den önce gelmez:18:
Tabisiii canım ya bizimde deşarj olmaya ihtiyacımız varrrr ekşın arayalım biraz demi yaniiii![]()
![]()
Geç gelecekmiş madem sende yat uyu yarın sabah sorarsın artık maç nasıldı diye....
Evet semih nöbetçi golcü87 semih diyolar ya ona yine 87 de girdi
Olsun abla alexin varlığı yeterBen hayranıyım onun
![]()
Arada şımarıyor ama yanlış bilmiyorsam çocuk esirgeme kurumunda büyümüş semih öyle duymuştum ..
Alex efendi bir futbolcu ama bende beğenirimmm