Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Özel mesaj butonumu yok canım:26:hay allah ya düzelir mi acaba:26:

Gerçekten çok sinir bozucu:26:ama düzelir heralde canım ya:38:

pek düzelicek bişey değil kuşum, yeni bi uygulama sanki herşey değişmiş, ya bi kendimi bulduğum yer burası onuda bozdular, kime sormuşlar acaba bu uygulamayı yaparken:47: bu arada smileyda yok ben aklımda kalan numaralardan yazıorum:5:

:3::3::3::3:merhabalar hayırlı akşamlar:16::16::16:
Merhaba:3::3:
Yok canım ya barajlar yapıldığından beri bu taraflar istanbuldan daha iyi oluyor.:1:eskisi gibi kar soğuk nerde:1:

Biz eşimle şanlıurfaya gitmiştik bi kere..eşim böyleee bayılır şiveli insanlarla konuşmaya:60::60: konuşuyodu onlarla da halk çok şikayetçiydi barajlardan:1:daha sıcak olduk daha nemli olduk diye:1:

Merhaba:3::3:

Biz eşimle şanlıurfaya gitmiştik bi kere..eşim böyleee bayılır şiveli insanlarla konuşmaya:60::60: konuşuyodu onlarla da halk çok şikayetçiydi barajlardan:1:daha sıcak olduk daha nemli olduk diye:1:

Evet canım öyle iklim çok değişti:1:Benim şivem yok ama eşimin var:1:

pek düzelicek bişey değil kuşum, yeni bi uygulama sanki herşey değişmiş, ya bi kendimi bulduğum yer burası onuda bozdular, kime sormuşlar acaba bu uygulamayı yaparken:47: bu arada smileyda yok ben aklımda kalan numaralardan yazıorum:5:
Aaa nolcak ya:5::5:
Çok uyuyunca öyle olur ee akşam geç yatınca tabii:23::23::27:
kontrole gittim doktora oradan çıkınca da birazz dolaşalım dedik bir kaç bir şey aldık:27::27::27:

Evet zaten geç geldi ya:23::23::27::27:

bugun kıyafet gıda alışverişi yapmış herkes:9::9:

bende üstüme giyecek bulamıyorum eşofman altı aldım hemde 3xl :60::60: üstümede uzun kollu kalın penyeler aldım onlarında bedenini sölememe gerek yok sanırım:1:

bende üstüme giyecek bulamıyorum eşofman altı aldım hemde 3xl :60::60: üstümede uzun kollu kalın penyeler aldım onlarında bedenini sölememe gerek yok sanırım:1:

Güle güle kullan:1::1:

Evet canım öyle iklim çok değişti:1:Benim şivem yok ama eşimin var:1:

Benim babaannem de gürcü çok komik konuşuyor :27:fatmaya patma diyor :60:mustafaya mustapav diyor:60:

Aaa nolcak ya:5::5:

Evet zaten geç geldi ya:23::23::27::27:

:23::23::23::52:

:1::1::1:bende iç çamaşırı aldım :1:

nasıl ulaşıcm ben kazene kızlar ya:5::5::5: bir derdim vara konu açıyımda görsünler:19:
semacm berrakçım hoşgeldiniz:38::38:

sende hoşgeldin canım halledersin inşallah sorununu:26:

Back
X