Eski dostlar hep beraber elele verelim

eylül benden 1 yada 2 hafta geride..
çok şükür ikizlerle bayağı yol kat ettik ama inşallah daha içimde beraber geçireceğimiz 10 hafta olsun
en azından 37 leri 38 leri görelim sağlıkla

yeter cnm.öok sıvı bir krem değil baya kıvamlı.doğumdan sonra belli olur diyo çoğu kişide.umarım çatlamam çok korkuyorum

oh cnm sizde baya yol almışsınız.bu hafta bizde temizlik yaptık bebek odamız geldi onu falan yerleştirdik derken 2 gündür yerimden kalkamıyorum.kasıklarım çok ağrıyo ki hiç iş yaptırmadı annem bana birde.yarın doktora gidiecem sanki doğumum dahada yakın gibi geliyor bana bakalım ölemiymiş.

hepimize kolay doğumlar inşallah.olmayanlarada tez zamanda rabbim nasip etsin.

eylül benden 1 yada 2 hafta geride..
çok şükür ikizlerle bayağı yol kat ettik ama inşallah daha içimde beraber geçireceğimiz 10 hafta olsun
en azından 37 leri 38 leri görelim sağlıkla

zaman çabuk geçiyor cnm görürsün o haftalarıda merak etme.

ohh mistime de maşallah.. 36 haftayı devirmiş.. artık gelse yeridir :)))
kasık ağrıların nasıl? benim şahsen 1 hafta kala hafiften sancılarım olurdu.. karnım top gibi öne toplanırdı.. belden öne doğru kasıklardan aşağı bacaklara doğru vuran sancılarım vardı.. hele doğum yaptığım gün 10-15 dakikada geliyordu.. ben ne olduğunu anlamamıştım meğer doğum sancısıymış :))) nst de çıkınca ulen noluyor dedim kendi kendime.. ağrı eşiğim yüksektir dayanırım her acıya.. ama sezaryen neymiş arkadaş..
sıkıntılı bir durum olmadığı sürece aman ha :))) ne güzel doğuracaktım 5cm açıklığım bile vardı acile alındığımda 1-2 saate en geç doğardı.. ama sıpam sağolsun sonuna kadar dönmemek için diretti :)))

Rabbim bir avazda kurtarsınnnn....

günaydın eski dostlar...
mistrall doğumuna az kalmış Allah yardımcın olsun dostun...
bebek macerama ilk sizinle 2010 agustosunda sizlerle başalmıştım çok şükür rabbim 20 ay sonra yüzümü güldürdü..geçen hafta dr kontrolünüe gittim kalp atışlarını duydum miniğimin...ve Şimdi burada sabırla bekleyen anne adaylarına dua ediyorum
,

misticim valla hiç iş yapmasamda yoruluyorum artık bende erken doğururum diye düşünüyorum bende bugün randevum var benimde bakalım kızçe ne kadar olmuş.allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin .

gözün aydın canım allah tamamına erdirsin sağlıkla al bebişini kucağına :)

eşim dün arkamdan fotoğrafımı çekti
kendime inanamadım
hani semiz ineklerin karnı arkadan bakarken yanlardan görünür ya aynen o durumdayım
nedeni bizim iki inatçı keçi
hala altlı üstlü değiller yanyanalar bir de yetmezmiş gibi kız sağdan sola doğru 2.80 yatar vaziyette
şüküş hala normal doğurtacam diyor ama ben pek ihtimal vermiyorum

daha altlı üstlü olacaklar da her ikisi de baş aşağı olacak da... ohooooooo

oy bıdışım :) merak etme uygun pozisyonu alırlar 1 ay sonra.. şüküşe bakma sen normal dediğine özeller genelde hep öyle derler.. son anda sezeryan oluyor nedense hep.. çok az durumda normal doğum hikayesi duyuyorum özele gidenlerden :)))

bu arada oğlumu tanıyamıyorum ayol hamileliğim boyunca dinlediğim klasik müzik, rihanna, jennifer lopez.. alternativ müzikler boşa mıydı ayol..

Neşet Ertaş dinliyoruz ..dinlemekle kalmayıp eşlik te ediyoruz YaRabbi :)))
cahildim dünyanın rengine kandım.. oof off. favorimiz olmuş durumda...

Neşet Ertaş dinliyoruz ..dinlemekle kalmayıp eşlik te ediyoruz YaRabbi :)))
cahildim dünyanın rengine kandım.. oof off. favorimiz olmuş durumda...

vaaay ağır abi olacak desene

bizim de kız tarkancı.. sevdanın son vuruşunu açıyorum zıplıyo içerde
vah yavrum diyorum sen 20 yaşına gelince tarkan olacak 60 yaşında
o zaman dicem işte bu amcanın sesine tekmeliyodun sen diye

oğlan da kızın tekmelerinden nasibini alıp beni tekmeliyo
alta yada popoya doğru vurup yüreğimi ağzıma getiriyo:26:

Merhaba hanimlar
İrem haber vermis ben de firsat bulmusken yazayim 27 mart sabahi 38+1 deyken oglum Taha'yi bir gun boyunca sanci cekmeme ragmen normal doguramadigim icin spinal+epidural kombinasyonlu aneztezili sezeryan dogumla dunyaya getirdim. Avatar fotografima koydum basarabildim mi bilmiyorum telefonumdan girdigim icin. Fotografta yanaklarinin tombik olduguna bakmayin coook minik oglum doktor besleyememissin icerde dedi simdi beslemeye calisiyorum. 2960 gr 48 cm olaraj dogdu ertesi gun 2700gr a dustu yavrum bacak derisi burus burus. Bu sabah gobegi dustu. Benim ameliyat agrim dun bugun biraz iyi tek basima kucagima alabiliyorum yavrumu sukur.
Darisi dogumu bekleyenlerin basina ve anneligi tatmak icin cabalayan herkesin basina insallah hayirli zamanda...

Allah analı babalı büyütsün tafcım.Sağlıklı,uzun,hayırlı ömrü olsun Tahamızın inşallah....

amin cnm inşallah hayırlısı ile alırım bende bebeğimi kucağıma.dün kontrolümüz vardı.her an gelebilir dedi şüküş.hazırlıklı ol dedi.kasıklarımda benimde ağrı var.yürümekde zorlanıyorum valla.

amin cnm..hayırlı olsun seninde bebişin.rabbim tamamına erdirsin inşallah.

cnm hayırlı olsun..darısı başıma inşallah :) küçük bebek daha çabuk büyür der annem hep.bende çok küçük doğmuşum 40ım çıktığında tombiş tombişmişim.sen güzelce emzir toparlar o kendini.rabbim hayırlı ömür nasip etsin inşallah.

36 da bana da hazır ol demişti bahacığım
gelmedi zibidi ama 38 de birden suyum geldi, dikkat et her şeyin hazır olsun çantan kıyafetin evin köyün

Ensatnaz. Yavrum gozun aydin Allahim tamamina erdirsin guzelim benmmm
Tagim cnmmm yavrunu huzurla saglicakla buyut bak gor nasilda cabuk buyuyecek metak etme bn 2500 kiloymusum dogdugumda simdi etli butlu kariyamm:))))

gözün aydın canım allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin:)

Taf cığım ,tebrik ederim canım. Oğluşunu sağlıcakla büyütürsün inş.Maşallah foto da pek bi tatlı çıkmış... Sen de atlattın doğum telaşını ,darısı diğer hamiş dostlara.. Ve tabiki bnm gibi hala bebek yolunu gözleyenlere...

oyyy maşallah sizeeee...
Allah analı babalı.. sağlıklı büyümesini nasip etsin.. sizlere hayırlı evlat olur inşallah.. doktoruna takma hiç.. öyle bir anda bu yorum çok yersizmiş bence..
al bende 2,200 doğmuşum.. şimdi 80kiloluk bir devim :)))) kardeşimde 2,500 doğdu..
oğlum 3,170 doğdu ama ilk 5 gün beslenemediği için 2850ye indi... bu da yine "çok bilmiş" doktorların yüzünden.. 2 haftaya kalmaz gıdısı da çıkar nanakları da pambık pambık olur :)))
ayrıca da çok tatlı miniğiniz.. öperiz onuuu..
ev işi yapıcam diye sakın ama sakın yorma kendini.. batsın gitsin oğlundan ve senin sağlığından önemli değil ya.. gelen de beğenmezse işin ucundan tutsun azcık ta bi zahmet lohusa kadına yardım etsinler.. depresyonsuz bol sütlü günler dilerim :)))

kızlar prensimle bugün şeker yükleme testimizi yaptırdık. Alpimin ağırlığı yaklaşık 780 gr. Allah'a şükür bir sıkıntımız yok iyi gidiyoruz. Yanlız ben hayli kilo aldım 55 le başladım 63,5 oldum daha 25.haftamdayım min. 70 le tamamlarım sanırım.

saol ablacım dualarınızı eksik etmeyin bizlerden..

akıllım ben lierac kullanıyorum.şu an için çatlak falan yok bende..umarımda olmaz :18::18::18:

mistralciğim bayağı ilerlemişsin eli kulağında Allah (c.c) sağlıklı doğum nasip etsin.O günlere gelebilsek bizde hayırlısıyla.
Çatlaklar korkulu rüyam benim göbek ve kalça bölgerimde yok ama göğüslerimde ince kılcallar oluşmaya başladı hafiften tabi kaldıramadılar büyümeyi hiç bu kadar irileşeceği aklıma gelmezdi.

Canım bende iki kutu aldım birincisini çatlak korkusuyla geçen hafta alelacele piyasadan aldım 75 lira. İkincisini internetten 42 liraya aldım.

Oh ne güzel canım doğum iznine çıkmışsın bende doğum iznimi iple çekiyorum gelsin mayıs artık ...Amin canım hepimiz minik yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz inşallah. Bekleyen tüm arkadaşlar da en yakın zamanda inşallah güzel duyguları tadarlar.

iremcim sende ilerletmişsin ne güzel demiştim bebeklerimiz arasında fazla zaman farkı olmayacak diye müneccimmiyim neyim.

Tebrik ederim canım Allah (c.c) sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin darısı bekleyen bütün anne adaylarının başına olsun.

Tafcığım hayırlı olsun sevimli oğluna kavuşmuşsun Allah analı babalı büyütsün darısı da artık bizlerin başına. Endişenlenme canım bebeğin yakında zamanda toparlanır önemli olan sağlıklı olması.

kızlar seb_bosh sanırım u saate kadar kızına kavuşmuş olması lazımdı..40 haftası doluyordu bu hafta sanırım... bu sabah sezaryen olacaktı.. bebişin boynuna kordon dolanmış 1 kat.. sakıncası yok demş doktoru, bir de çatısı dar bebişin kafası büyük olduğu için normal olamayacaktı doğumu..
canom yanına gidecekti.. haber alırsam tekrar yazarım..

1 kat dolanmasında sorun olmadığını ben de okumuştum
şebbosh yanlış hatırlamıyorsam hürrem sultan gibi bir hatundu
demek çatı olayının kalıpla pek alakası yok:44:

hayırla sağlıkla gelsin güzel kızı
cano da gelinini kaçırır mı hiç

maşallah taf çok tatlı yavruşun
ayrıca 2960'ı düz hesap 3000 de.. hiiiç azımsama bence gayet iyi
sütün bol, oğlun gazsız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…