- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.361
Selam Kızlar..
Ben de buay soğan kürü uyguladım. 15 gün içtim bağımlısı oldum:)) bittiği gün regl oldum zaten umarım temizlemiştir..önümüzdeki ay da 5 gün içilmesi tavsiye ediliyor ama ben direk incir kürüne geçmeyi düşünüyorum.. her gün 15 adet inciri kaynatıyomuşssun .yahu 21 gün X 15 adet incir kilo kilo incir yapar ..acaba ben mi yanlış okudum..
Bilen var mı? dicem ama hepiniz ya anne oldunuz ya da hamişsiniz maşallah...
Rabbim geri de kalan bekleyen medi gurbet erce ve bnm gibi diğer arkadaşlarıma da nasip eder inş.
koprinaa kızz beni beklemeden geçme seviyeleri :))
artık oğluşum düzene girdi bende buradayım ohhh :)
oh ne güzelkaldınız başbaşa.. siz düzene girdiniz bir zivanadan çıktık..
pişik geçiyor derken 1 gecede azdı.. sadece makat kısmında kızarıklık vardı krem sürdükçe acısı dindi sanıyordum oğlumun da keyfi yerine gelmişti.. hafif kırmızı benekler vardı
dün pamuk almaya unutmuştuk babamıza sipariş verdik gelirken al diye.. önceden de papatya marka almıştım iyidi.. eşimin aldığı da papatya marka..
aman pamuğu ıslatınca bir tuhaf oluyor.. poposunu silerken yarısı tenine yapıştı falan güzelce temizledim gene de.. sabaha baktım ki popo kasıklar hep benek benek kırmızı.. yavrum çiş yaptıkça çığlık atıyor yakıyor sanırım .. silmedim yıkadım direk tekrar krem sürdüm ama batışıyor sanki.. hametan kullanıyorum + dermo-rest bunlar geçirmezse pazartesi doktor yolu..
pazartesiden beri sürüyorum.. dün de kontrolümüz vardı doktor devam et geçmezse başka bişeyler yazarız dedi..
sanırım azması pamuktan oldu anlam veremedim..
bir de pudra deneyim bakalım.. yeni nesil doktorlar hep yenilik çıkarıyor.. bizim popolar pudrayla büyüdü.. inşallah geçirir.. keyfi gitti kuzumun yaw.. konuşacak şenlenecek ama ııyk diye sesi gidiyor canı acıyor farkediyorum..
hepsi de benim hataamm( 2-3 kez krem sürmedim poposuna.. ayrıca da 2-3 hafta nivea-baby kullandım hiç te memnun kalmadım...
gurbet ablacım bu ara bırcok seye karar vermem gerekıyr..
ev almıstık ya bugun anahtar teslımı vardı. esenyurtta..
işyerım şehremınıde.. yol buyuk sorun olucak servıs ayarlayamazsak..
durumumuz sıkışık kirada daha fazla kalamayız.. tasınsak da hemen olamıyor evın eksıklerı var korniş, perde(perden yokmu dıyeceksınız yenı evde camlar uzun suan oturdugum evde normal cam var o yuzden kısa kalır bu perdeler içersi gorunur bide giriş kat ) duşakabin en acil olanları. nerden baksak 2000 tl gıder.. bunu karsılayamayız şu anda.. kiraya vermeyı dusunduk ama kıracıdan da korkuyoruz bu yaşta bıde kiracıdan başımız ağrır mazallah..
dolayısıyla aşılama da maliyetli olucak.. artık aşılama raporları 1 aylık cıkıyormuş. ayda bir yenılenmesı gerekıyormuş
yanı ertele babam ertele
neyapıcam bılmıyorum kafam cok karışık ve yogun bı akıl verın bana beyın yıllık ızınde..
medim öncelikle eviniz tekrardan hayırlı olsun..
bişi diim mi.. umarım yanlış anlamazsın beni..
ben derim ki evin eksiklerini toparlayın önce.. temmuza kadar halledebilirsiniz gibime geliyor.. kiraya vereceğiniz paraya eksiklerinizi tamamlarsınız..
duşa kabin okadar da acil değil canım.. onu taşındıktan sonra da halledersin.. önce perdeyi hallet.. taksitle de alabilirsin sıkışmazsınız ozaman..
bu işlerle biraz bebek konusundan aklın rahatlamış olur.. yeni evinde de belki daha huzurlu olursun bebişin belki o evi bekliyordur annesi..
servis olayını inşallah kolay çözersiniz..
kiraya vermeye cesaret edemez insan..
canım peki bir de abonelikler ne durumda su doğalgaz elktr.??
onlar yapılmamışsa herşeyden önce onlar yapılacak.. tapuydu falan daha önce yapıldı mı yeni mi alacaksınız üstünüze?
umarım yardımcı olabilmişimdir.. önce evini hallet güzelim.. rahat edersin belki
gurbet ablacım bu ara bırcok seye karar vermem gerekıyr..
ev almıstık ya bugun anahtar teslımı vardı. esenyurtta..
işyerım şehremınıde.. yol buyuk sorun olucak servıs ayarlayamazsak..
durumumuz sıkışık kirada daha fazla kalamayız.. tasınsak da hemen olamıyor evın eksıklerı var korniş, perde(perden yokmu dıyeceksınız yenı evde camlar uzun suan oturdugum evde normal cam var o yuzden kısa kalır bu perdeler içersi gorunur bide giriş kat ) duşakabin en acil olanları. nerden baksak 2000 tl gıder.. bunu karsılayamayız şu anda.. kiraya vermeyı dusunduk ama kıracıdan da korkuyoruz bu yaşta bıde kiracıdan başımız ağrır mazallah..
dolayısıyla aşılama da maliyetli olucak.. artık aşılama raporları 1 aylık cıkıyormuş. ayda bir yenılenmesı gerekıyormuş
yanı ertele babam ertele
neyapıcam bılmıyorum kafam cok karışık ve yogun bı akıl verın bana beyın yıllık ızınde..
Öldüm öldüm dirildim evlatlarimizla imtihan etme Yarabbimmmmm emanetlerin sana emanett
YAVRUM YUSUFUM HENÜZ 5 YASINDA 7 MAYIS TA 6 YASINDA OLACAK INSALLAH BUGUN ALISVERISTEYDIM ÖDEMEYI YAPARKEN YANIMA GELDI KOSKOCAN ACMIS GÖZLERINI NEFES ALAMIYOR
ELLERIMI YUMRUK YAPTIM MIDESINE BASTIRDIM KUVVETLICE KUSTU DAHA SONRA SIRTINA VURDUM MIDEYE PARALEL OLAN BÖLGEYE YINE O ZIKKIM SAKIZ (HENUZ CIGNEMEMIS KARE SEKLINDE BIRSEY)GELMEDI DISARI TAM ELIMI EN SON BOGAZINA SOKACAKKEN SAKIZ DISARI FIRLADI O ZAMAN BIR OH CEKTIM HEMEN ELIMDEN SADAKA CIKARDIM YAVRUM COK KORKTU COK KIMSELERIN BASINA GELMESIN.........amin
ayyy gurbetçim içim cızz etti allah korumuş yavrunu
rabbim kimseyi benide evladıyla terbiye etmesin bir saniye bile düşünmekk insanı yakıp kavuruyo rabbim evlatlarımıza uzun ömür versin inşallah acısını göstermesin
Öldüm öldüm dirildim evlatlarimizla imtihan etme Yarabbimmmmm emanetlerin sana emanett
YAVRUM YUSUFUM HENÜZ 5 YASINDA 7 MAYIS TA 6 YASINDA OLACAK INSALLAH BUGUN ALISVERISTEYDIM ÖDEMEYI YAPARKEN YANIMA GELDI KOSKOCAN ACMIS GÖZLERINI NEFES ALAMIYOR
ELLERIMI YUMRUK YAPTIM MIDESINE BASTIRDIM KUVVETLICE KUSTU DAHA SONRA SIRTINA VURDUM MIDEYE PARALEL OLAN BÖLGEYE YINE O ZIKKIM SAKIZ (HENUZ CIGNEMEMIS KARE SEKLINDE BIRSEY)GELMEDI DISARI TAM ELIMI EN SON BOGAZINA SOKACAKKEN SAKIZ DISARI FIRLADI O ZAMAN BIR OH CEKTIM HEMEN ELIMDEN SADAKA CIKARDIM YAVRUM COK KORKTU COK KIMSELERIN BASINA GELMESIN.........amin
ay ablam geçmiş olsun.. Rabbim evlatlarımızı bağışlasın.. bir tuhaf oldum okurken..(
oğlumu canlandırdım aklımda bir anda.. çok korkunç..
geçen hafta biz de ufak bir durum atlattık.. sıpa eliyle burnunu tutmuş uykusunda, nefes alamadı bir anda.. nefes alınca uykusuna devam etti ama ben çok korktum uyanana kadar başında bekledim..
Oyle cnm aman dikkat et takip et onu gercekten cok zor yusufumda 3. Kez yasadim birde arkadasin oglunu kurtarmistim
Seker kacmisti bogazina Allahim sen buyuksun mudahale cok onemli guzelim bnm panik olmayacaksin yoksa cocugu kaybetme riski cok yuksek burada isvicreli bir ailenin basina gelmis
mudahale etmemisler bilmediklerinden
ambulans cagirmislar
zaten Ambulans gelene kadar cocuk ölmüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?