Eski dostlar hep beraber elele verelim

herkeslere slmlar

gurbet ablacım geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış allaha şükür bişey olmamış
medim canım benim allahım sana sağlıklı yavrular nasip etsin dualarım seninle inşallah allahım nasip edecek sanada
irem canımm oğluşun olacakmış tebrik ederim bamyalını :)))
dogumu yaklaşan hamile kalan arkadaşlarım allahım sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin
seb_bosh spinal sezeryanla 4 nisanda dogum yaptı annesiyle dogumhanenin kapısında bekledik
sebnem dediler annesiyle beraber koştuk ay şebneme benziyor falan kadına sarıldım kadınla aglaştık neyse sebnem çıktı
dedik senin gibi kara çok tatlı falan ay demezmi yok sarı babası gibi megersem oda degişikliği yapmışlardı diğer kadının çocugunu göstermişler
biz anasıyla kalakaldık o halimiz görülmeye degerdi şükür ki sağlıklı bebişş annede sağlıklı

sıra bize geldiiii sünnet olmuştuk onun mevlüdünü yaptık şükür atlattık köydede yaparız gibi konuşmalar geçti ama kaynanamın o pis agzı yüzünden o düşüncemden vazgeçtim bir insan bu kadarmı kara kalpli cahil olur yaa ben kadına altın gibi torun vermişim oğlunu mutlu etmişim kadın bana kalkıp demezmi senin baban olsaydı seni gelin almazdım oğlum sana acıdısenle evlenerek sevap yapıyor akşam eşime anlattım oda beni çok sevdiğini bunun saçmalık oldugunu annem cahil sen ona bakma dedi ama hala aklımda yeri geldiği zaman çok güzel şekilde sokmayı düşünüyorum yaaa neyse oğluşum 7. ayına girdi teyzeleri bir akıllı ki sormayın eline mandal veriyorum o minnacık eline toplamaya çalışıyor ama 2 mandal eline sıgmayınca sinir oluyor tekrar tekrar deniyor anlatacagım çok şey var ama hem gözlerinizi yormak istemiyorum hemde sıkmak inşallah vaktim olurda sizlerlede eskisi gibi sohbet ederim nete girip sadece oyun oynuyorum koprina çok iyi bilir allaha şükür gaz olayımız geçtiii gitti ama dişlerimiz çıktı 2 tanee onun sancıları dışında iyiyiz

seni buralarda da görmek varmış
yesin teyzesi o minik dişleri.. :)))
oyun psikopatı olduk senle hiç sormaaaa :))) gece rüyamda bile oynuyorum hey yavrum hey.. olmayan seviyeleri keşfettim daha neler :)))

bu arada güya bu ay sünnet olacaktık... babamız yine kıvırmaya başladı.. bir yandan da anlıyorum onu.. 100tl çok değil ama durumumuz sıkışık..
sonracıma onun ailesi benim ailem de horozlandılar bir damla cana nasıl kıyacaksınız diye..
sinirlerimi geriyorlar.. babama diyorum daha sağlıklı böyle daha çabuk iyileşiyormuş falan diye.. boşverin ya diyor çocuk zaten derdini anlatamıyorum boşuna ağlatacaksınız diyor..
kendi ailemden böyle tepki beklemezdim..
geçen hafta sonu 3 günlüğüne babam gelmişti.. :)) dün de annem 1 günlüğüne geldi.. ayol dünyalar benim oldu.. meğer nekadar da yalnızmışım ben.. dün durup dururken oturdum kendi kendime ağladım.. annem geldi sarıldı beraber ağladık..
o duygusallığın arasnda da annemin kurduğu bir cümleyle gülsem mi daha çok mu ağlasam diye şaşırdım "ne b.k vardı da geldin ebesinin körüne, memleket kurudu sanki.. "
torununu çok seviyor ama aradaki uzak mesafe çok üzüyor..

dün de babam aradı..
topraktan daire aldı.. 6.katı bitti binanın.. lüks bir yer beylikdüzünde (ist.) aramışlar demişler bazı sıkıntılardan dolayı bu sektörden ayrılıyoruz işte paranız fln iade edilecek gibisinden..
adam yıkıldı resmen.. okadar hayal kurduk gelip gidicez oğluma da bir köşe yapıcaz diye.. ama kısmet artık.. parasını kurtarabilse bari.. ona da çok üzüldüm dün.. kafa karman çorman..
peh uzattım yine..

Selam Kızlar..
Ben de buay soğan kürü uyguladım. 15 gün içtim bağımlısı oldum:)) bittiği gün regl oldum zaten umarım temizlemiştir..önümüzdeki ay da 5 gün içilmesi tavsiye ediliyor ama ben direk incir kürüne geçmeyi düşünüyorum.. her gün 15 adet inciri kaynatıyomuşssun .yahu 21 gün X 15 adet incir kilo kilo incir yapar ..acaba ben mi yanlış okudum..

Bilen var mı? dicem ama hepiniz ya anne oldunuz ya da hamişsiniz maşallah...
Rabbim geri de kalan bekleyen medi gurbet erce ve bnm gibi diğer arkadaşlarıma da nasip eder inş.

canım 7-8 incir diye biliyorum... 1 litre suya.. su kaynayınca atıyorsun inciri.. 5dk kaynayacak.. suyunu 3 öğüne de blebilirsin.. incirler de ziyan olmasın ye :)
ve kilo almaya hazırlan.. incir kilo yapar... ben süt için incirli havuçlu kür yapmıştım.... incire harcadığım parayı bir ben bir allah bilir..
denemekte fayda var

Irem cim ins saglicakla oglunu kucagina alirsin gulum

Ercecim ben gunde 3 tane yedim incir bir ay boyunca kurunu yapmadima cok ayol 15 tane

Kopisim tatlim ya bana kalirsa sunnet ettir cnm buyuyunce cok yipraniyorlar guzelim Aaa valla bizim arkadas iki haftalikken Apti gayet guzel oldu

Canommmmmmmm hosgeldin oglusu buyuttun masallah iyi yapmisin erken sunnet ettirmekle
Kaynanayi takma kafaya dengesiz olabululer isteeeee

Eylulcum sende masallah iyi yol kattetin hadi dogurin sira bize gelsin

Sebbosada sevimdim Allahim herkese nasip etsin anne olmayi insAllah

Akillim iyice dinlen gule gule dualarim seninle guzelim

Medicim ne karar aldin guzelim bnm

koprinaa kızz beni beklemeden geçme seviyeleri :))

artık oğluşum düzene girdi bende buradayım ohhh :)

oh ne güzel kaldınız başbaşa.. siz düzene girdiniz bir zivanadan çıktık..
pişik geçiyor derken 1 gecede azdı.. sadece makat kısmında kızarıklık vardı krem sürdükçe acısı dindi sanıyordum oğlumun da keyfi yerine gelmişti.. hafif kırmızı benekler vardı
dün pamuk almaya unutmuştuk babamıza sipariş verdik gelirken al diye.. önceden de papatya marka almıştım iyidi.. eşimin aldığı da papatya marka..
aman pamuğu ıslatınca bir tuhaf oluyor.. poposunu silerken yarısı tenine yapıştı falan güzelce temizledim gene de.. sabaha baktım ki popo kasıklar hep benek benek kırmızı.. yavrum çiş yaptıkça çığlık atıyor yakıyor sanırım .. silmedim yıkadım direk tekrar krem sürdüm ama batışıyor sanki.. hametan kullanıyorum + dermo-rest bunlar geçirmezse pazartesi doktor yolu..
pazartesiden beri sürüyorum.. dün de kontrolümüz vardı doktor devam et geçmezse başka bişeyler yazarız dedi..
sanırım azması pamuktan oldu anlam veremedim..
bir de pudra deneyim bakalım.. yeni nesil doktorlar hep yenilik çıkarıyor.. bizim popolar pudrayla büyüdü.. inşallah geçirir.. keyfi gitti kuzumun yaw.. konuşacak şenlenecek ama ııyk diye sesi gidiyor canı acıyor farkediyorum..
hepsi de benim hataamm ( 2-3 kez krem sürmedim poposuna.. ayrıca da 2-3 hafta nivea-baby kullandım hiç te memnun kalmadım...

cnm her bez acmadan sonra ilik suyla yika guzelim bnmmm ferahlat ayy zor dabi ben yogurt gibi sûrerdim kremi pismezdi iyi olurdu yagli bir kremdi

gurbet ablacım bu ara bırcok seye karar vermem gerekıyr..

ev almıstık ya bugun anahtar teslımı vardı. esenyurtta..
işyerım şehremınıde.. yol buyuk sorun olucak servıs ayarlayamazsak..
durumumuz sıkışık kirada daha fazla kalamayız.. tasınsak da hemen olamıyor evın eksıklerı var korniş, perde(perden yokmu dıyeceksınız yenı evde camlar uzun suan oturdugum evde normal cam var o yuzden kısa kalır bu perdeler içersi gorunur bide giriş kat ) duşakabin en acil olanları. nerden baksak 2000 tl gıder.. bunu karsılayamayız şu anda.. kiraya vermeyı dusunduk ama kıracıdan da korkuyoruz bu yaşta bıde kiracıdan başımız ağrır mazallah..

dolayısıyla aşılama da maliyetli olucak.. artık aşılama raporları 1 aylık cıkıyormuş. ayda bir yenılenmesı gerekıyormuş

yanı ertele babam ertele
neyapıcam bılmıyorum kafam cok karışık ve yogun bı akıl verın bana beyın yıllık ızınde..

Son düzenleme:

medim öncelikle eviniz tekrardan hayırlı olsun..
bişi diim mi.. umarım yanlış anlamazsın beni..
ben derim ki evin eksiklerini toparlayın önce.. temmuza kadar halledebilirsiniz gibime geliyor.. kiraya vereceğiniz paraya eksiklerinizi tamamlarsınız..
duşa kabin okadar da acil değil canım.. onu taşındıktan sonra da halledersin.. önce perdeyi hallet.. taksitle de alabilirsin sıkışmazsınız ozaman..

bu işlerle biraz bebek konusundan aklın rahatlamış olur.. yeni evinde de belki daha huzurlu olursun bebişin belki o evi bekliyordur annesi..
servis olayını inşallah kolay çözersiniz..
kiraya vermeye cesaret edemez insan..
canım peki bir de abonelikler ne durumda su doğalgaz elktr.??
onlar yapılmamışsa herşeyden önce onlar yapılacak.. tapuydu falan daha önce yapıldı mı yeni mi alacaksınız üstünüze?
umarım yardımcı olabilmişimdir.. önce evini hallet güzelim.. rahat edersin belki

ne güzel topik yine hareketlenmeye başlamış
benim artık bebekle ilgili umudum isteğim yok eşim yine gurbete gidiyo bu ay onun için bizde bu ay çalışmada yok korunuyorum gelene kadar da kış geliyo zaten hooppp bir sene daha geçityo
rabbim cerenime uzun ömür versin ben artık bebek çalışması yapmıyorum kızlar
ama buradan da vazgeçemiyorum
hepinizi merak ediyorum gelişmeleri takip ediyorum

bendeki en büyük gelişme bugün tam 34 gün sigarayı bırakalı onun mutluluğunu yaşıyorum
bir yandan da diyet yapıyorum

koprınacım benım fıkre ıhıtyacım vardı estagfırullah yanlıs anlamadım cnm .. cok tsk ederım
şu servis olayını çözüp yıllık ıznımızde taşınmayı planlıyorruz..
aboneklıklerı kıptaş yapmıs bizım adımıza tum konut sahıplerıne bu sekıldeymıs.. tapumuz 6 ay sonra verılecek.
yenı evımı sevdım.. umarım alışmam zor olmaz yoksa imkan olarak çok iyi , site düzeni farklı oluyo..
bebek olayını takmamaya alıştım bencede o bebek bu eve gelmek ıstemıyor. Allah hayırlısını versin..

aslında sızlerle dertleşmek ıstedıgım farklı konularda var fakat cok uzun buraya suan yazamıycam daha sonra gorusuruz canım
opuyrum
hepıcıgınızı

erce abla herseyde bı hayır varmış yapıcak bişey malesef yok tevekkuledıcez

Evini duzene sok ondan sonrada
Bebek isini hallet gule gule cocuklarinla orur guzelim sikilma daralma Rabbim fuzel yollara koyar ins

Öldüm öldüm dirildim evlatlarimizla imtihan etme Yarabbimmmmm emanetlerin sana emanett
YAVRUM YUSUFUM HENÜZ 5 YASINDA 7 MAYIS TA 6 YASINDA OLACAK INSALLAH BUGUN ALISVERISTEYDIM ÖDEMEYI YAPARKEN YANIMA GELDI KOSKOCAN ACMIS GÖZLERINI NEFES ALAMIYOR
ELLERIMI YUMRUK YAPTIM MIDESINE BASTIRDIM KUVVETLICE KUSTU DAHA SONRA SIRTINA VURDUM MIDEYE PARALEL OLAN BÖLGEYE YINE O ZIKKIM SAKIZ (HENUZ CIGNEMEMIS KARE SEKLINDE BIRSEY)GELMEDI DISARI TAM ELIMI EN SON BOGAZINA SOKACAKKEN SAKIZ DISARI FIRLADI O ZAMAN BIR OH CEKTIM HEMEN ELIMDEN SADAKA CIKARDIM YAVRUM COK KORKTU COK KIMSELERIN BASINA GELMESIN.........amin

ayyy gurbetçim içim cızz etti allah korumuş yavrunu
rabbim kimseyi benide evladıyla terbiye etmesin bir saniye bile düşünmekk insanı yakıp kavuruyo rabbim evlatlarımıza uzun ömür versin inşallah acısını göstermesin

Ah be guzelim hersey bizim icinde
o yuz ifadesi korkak tedirgin muhtac
Gozleri konusuyor sadece ANNE BENI KURTAR diye
Yanliz olsa Allah korusun hep tenbihlerim birsey yeme icme diye
Allahim emanetlerin sana emanet onlari bize bagisla
Evlat acisi cektirme guzel merhameti sonsuz RABBIM
su aciz kullarina yardim et

ay ablam geçmiş olsun.. Rabbim evlatlarımızı bağışlasın.. bir tuhaf oldum okurken.. (
oğlumu canlandırdım aklımda bir anda.. çok korkunç..
geçen hafta biz de ufak bir durum atlattık.. sıpa eliyle burnunu tutmuş uykusunda, nefes alamadı bir anda.. nefes alınca uykusuna devam etti ama ben çok korktum uyanana kadar başında bekledim..

Oyle cnm aman dikkat et takip et onu gercekten cok zor yusufumda 3. Kez yasadim birde arkadasin oglunu kurtarmistim
Seker kacmisti bogazina Allahim sen buyuksun mudahale cok onemli guzelim bnm panik olmayacaksin yoksa cocugu kaybetme riski cok yuksek burada isvicreli bir ailenin basina gelmis
mudahale etmemisler bilmediklerinden
ambulans cagirmislar
zaten Ambulans gelene kadar cocuk ölmüs

çok haklısın gurbetçim ilk müdahale çokk önemli
biz anne babaların ilk yardımı bilmemiz çok önemli allah korusun bişey olduğunda ambulans gelene kadar evladımızı kaybedebiliriz tabii herşey allahtan ama tedbiride elden bırakmamak lazım

aman geçmiş olsun ablam perşembe günüde biz atlattık kötü bir olay özgürüm kahvaltısını yaptı sonra yere bıraktım oynasın diye sonra ıkınmaya başladı kaksını yapıyor diye elleşmedim 10 dk sonra bitti diyerek altını açtım tam o sırada tekrar ıkınmaya başladı bezi açıktı tuttum yapsın diye allahım benim akıllım sen ıkınırken nefes almayı unut ıkk ıkk diye sesler gelmeye başladı kıpkırmızı oldu elleriyle resmen nefes alamıyorum şeklinde sallamaya başladı allahım ne korkunç bir manzaraydı o öyle hemen tutup yüzünü yere gelecek şekilde kucagıma aldım ama yok çırpınıyor kuş gibi hemen kaptım alt komşuma çocugun kıçı açık benim ayaklar çıplak aşagı inene kadar çığlık çığlıga komşunun kapısını yumrukladım açtı hemen aldı kucagına sakinleştirdi özgürü çocuk gülmeye başlayınca benim elim ayagım boşaldı resmen düştüm kapı dibine özgürde sen komsunun koluna sıçmaya devam et allahım kimseye yaşatmasın o gün her dakika nefesini kontrol ettim çok korktum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…