- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.381
Ayyyyyyyyy cnm sagolasinyaaman geçmiş olsun ablam perşembe günüde biz atlattık kötü bir olay özgürüm kahvaltısını yaptı sonra yere bıraktım oynasın diye sonra ıkınmaya başladı kaksını yapıyor diye elleşmedim 10 dk sonra bitti diyerek altını açtım tam o sırada tekrar ıkınmaya başladı bezi açıktı tuttum yapsın diye allahım benim akıllım sen ıkınırken nefes almayı unut ıkk ıkk diye sesler gelmeye başladı kıpkırmızı oldu elleriyle resmen nefes alamıyorum şeklinde sallamaya başladı allahım ne korkunç bir manzaraydı o öyle hemen tutup yüzünü yere gelecek şekilde kucagıma aldım ama yok çırpınıyor kuş gibi hemen kaptım alt komşuma çocugun kıçı açık benim ayaklar çıplak aşagı inene kadar çığlık çığlıga komşunun kapısını yumrukladım açtı hemen aldı kucagına sakinleştirdi özgürü çocuk gülmeye başlayınca benim elim ayagım boşaldı resmen düştüm kapı dibine özgürde sen komsunun koluna sıçmaya devam et allahım kimseye yaşatmasın o gün her dakika nefesini kontrol ettim çok korktum ya
Ah cnm az kalmis bir avazda kurtul gulum bnm merakta birakma bizi emi haber etmerhaba kızlar
bayadır giremiyordum. hepiniz iyisiniz inş.
ben 35. haftamdayım az kaldı artık :) dua bekliyorum hepinizden. odası geldi dün kızın. daha yerleştirmedik çok feci boya kokuyor. bugün hemen anneme kaçtım. sabahtan beri bebeğin hareketlerini hissedemedim doğru düzgün çok korktum ama anneme gelince hareketlendi biraz yavrum boya kokusundan rahatsız oldu belkide..
amman kızlar
yaman kızlar
selam kızlar
nasılsınız gördüğüm kadarıyla herkes şükür iyi..
sarı kalemlık hayırlı dogum nasıp etsın Allah canım
Gurbet abla yazdıklarını okudum geçmişler olsun dıyorum allah yavruşlarını eşini ve seni korusun ablacım
size bi müjdem var
desem de
inanmayın
adet oldum pek de guzel oldum oh da aman da ne guzel oldum olsun bunu bulamayanlarda var dıyor sızı opuyor medikcan:13:
Ohh cok sukur sen de hayirlisiyla kavusmussun yavruna masallah allahbagislasin guzel boncugunuselam kızlar..
21 nisan sabahı epidural sezeryanle bebeğimi dünyaya getirdim.çok şükür iyiyiz ... birbirimize alışmaya çalışıyoruz. elif çağla ve ben hepinizi öpüyoruz.
selam kızlar..
21 nisan sabahı epidural sezeryanle bebeğimi dünyaya getirdim.çok şükür iyiyiz ... birbirimize alışmaya çalışıyoruz. elif çağla ve ben hepinizi öpüyoruz.
selam kızlar..
merhaba kızlar
bayadır giremiyordum. hepiniz iyisiniz inş.
ben 35. haftamdayım az kaldı artık :) dua bekliyorum hepinizden. odası geldi dün kızın. daha yerleştirmedik çok feci boya kokuyor. bugün hemen anneme kaçtım. sabahtan beri bebeğin hareketlerini hissedemedim doğru düzgün çok korktum ama anneme gelince hareketlendi biraz yavrum boya kokusundan rahatsız oldu belkide..
Öldüm öldüm dirildim evlatlarimizla imtihan etme Yarabbimmmmm emanetlerin sana emanett
YAVRUM YUSUFUM HENÜZ 5 YASINDA 7 MAYIS TA 6 YASINDA OLACAK INSALLAH BUGUN ALISVERISTEYDIM ÖDEMEYI YAPARKEN YANIMA GELDI KOSKOCAN ACMIS GÖZLERINI NEFES ALAMIYOR
ELLERIMI YUMRUK YAPTIM MIDESINE BASTIRDIM KUVVETLICE KUSTU DAHA SONRA SIRTINA VURDUM MIDEYE PARALEL OLAN BÖLGEYE YINE O ZIKKIM SAKIZ (HENUZ CIGNEMEMIS KARE SEKLINDE BIRSEY)GELMEDI DISARI TAM ELIMI EN SON BOGAZINA SOKACAKKEN SAKIZ DISARI FIRLADI O ZAMAN BIR OH CEKTIM HEMEN ELIMDEN SADAKA CIKARDIM YAVRUM COK KORKTU COK KIMSELERIN BASINA GELMESIN.........amin
aman geçmiş olsun ablam perşembe günüde biz atlattık kötü bir olay özgürüm kahvaltısını yaptı sonra yere bıraktım oynasın diye sonra ıkınmaya başladı kaksını yapıyor diye elleşmedim 10 dk sonra bitti diyerek altını açtım tam o sırada tekrar ıkınmaya başladı bezi açıktı tuttum yapsın diye allahım benim akıllım sen ıkınırken nefes almayı unut ıkk ıkk diye sesler gelmeye başladı kıpkırmızı oldu elleriyle resmen nefes alamıyorum şeklinde sallamaya başladı allahım ne korkunç bir manzaraydı o öyle hemen tutup yüzünü yere gelecek şekilde kucagıma aldım ama yok çırpınıyor kuş gibi hemen kaptım alt komşuma çocugun kıçı açık benim ayaklar çıplak aşagı inene kadar çığlık çığlıga komşunun kapısını yumrukladım açtı hemen aldı kucagına sakinleştirdi özgürü çocuk gülmeye başlayınca benim elim ayagım boşaldı resmen düştüm kapı dibine özgürde sen komsunun koluna sıçmaya devam et allahım kimseye yaşatmasın o gün her dakika nefesini kontrol ettim çok korktum ya
Öldüm öldüm dirildim evlatlarimizla imtihan etme Yarabbimmmmm emanetlerin sana emanett
YAVRUM YUSUFUM HENÜZ 5 YASINDA 7 MAYIS TA 6 YASINDA OLACAK INSALLAH BUGUN ALISVERISTEYDIM ÖDEMEYI YAPARKEN YANIMA GELDI KOSKOCAN ACMIS GÖZLERINI NEFES ALAMIYOR
ELLERIMI YUMRUK YAPTIM MIDESINE BASTIRDIM KUVVETLICE KUSTU DAHA SONRA SIRTINA VURDUM MIDEYE PARALEL OLAN BÖLGEYE YINE O ZIKKIM SAKIZ (HENUZ CIGNEMEMIS KARE SEKLINDE BIRSEY)GELMEDI DISARI TAM ELIMI EN SON BOGAZINA SOKACAKKEN SAKIZ DISARI FIRLADI O ZAMAN BIR OH CEKTIM HEMEN ELIMDEN SADAKA CIKARDIM YAVRUM COK KORKTU COK KIMSELERIN BASINA GELMESIN.........amin
ay ablam geçmiş olsun.. Rabbim evlatlarımızı bağışlasın.. bir tuhaf oldum okurken..(
oğlumu canlandırdım aklımda bir anda.. çok korkunç..
geçen hafta biz de ufak bir durum atlattık.. sıpa eliyle burnunu tutmuş uykusunda, nefes alamadı bir anda.. nefes alınca uykusuna devam etti ama ben çok korktum uyanana kadar başında bekledim..
Allah bagislasin bize yavrularimizi ve kimseyi evlat acisiyla sinamasin insallahaman geçmiş olsun ablam perşembe günüde biz atlattık kötü bir olay özgürüm kahvaltısını yaptı sonra yere bıraktım oynasın diye sonra ıkınmaya başladı kaksını yapıyor diye elleşmedim 10 dk sonra bitti diyerek altını açtım tam o sırada tekrar ıkınmaya başladı bezi açıktı tuttum yapsın diye allahım benim akıllım sen ıkınırken nefes almayı unut ıkk ıkk diye sesler gelmeye başladı kıpkırmızı oldu elleriyle resmen nefes alamıyorum şeklinde sallamaya başladı allahım ne korkunç bir manzaraydı o öyle hemen tutup yüzünü yere gelecek şekilde kucagıma aldım ama yok çırpınıyor kuş gibi hemen kaptım alt komşuma çocugun kıçı açık benim ayaklar çıplak aşagı inene kadar çığlık çığlıga komşunun kapısını yumrukladım açtı hemen aldı kucagına sakinleştirdi özgürü çocuk gülmeye başlayınca benim elim ayagım boşaldı resmen düştüm kapı dibine özgürde sen komsunun koluna sıçmaya devam et allahım kimseye yaşatmasın o gün her dakika nefesini kontrol ettim çok korktum ya
selam kızlar..
canım hayırlı olsun .Allah (c.c) sağlıklı, mutlu, güzel bir hayat nasip etsinartık darısı bizlerin başına.
canım sende bir avazda kurtulursun inşallah.
gurbet abla canom çok geçmiş olsun Allah (c.c) yavrularımızı korusun. Bu durumlar için ilk yardım tekniklerini iyi öğrenmek gerekiyor.
Allah bagislasin bize yavrularimizi ve kimseyi evlat acisiyla sinamasin insallah
selam kızlar..
mistim gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.benimde 2 mayıs çarşamba sezeryanla dünyaya gelecek bebeğim.
gurbetcim, canom geçmiş olsun sizede allah kimseyi evlatlarıyla imtihan etmesin.allah'a emanet olun
mistim gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.benimde 2 mayıs çarşamba sezeryanla dünyaya gelecek bebeğim.
gurbetcim, canom geçmiş olsun sizede allah kimseyi evlatlarıyla imtihan etmesin.allah'a emanet olun
sevom maşallah kız sende yolun sonuna geldin :)
sezeryan diyince benim gözler yaşarıyorRabbim kurtarsın.. meleğine sağlıcakla kavuş bitanem.. bol bol sütlü ve gazsız koliksiz günleriniz olsun inşallah.. doğum yapacak bir anne için bundan daha güzel dua bilmiyorum canım :)))
heee bir de ablanız da size yardımcı olur inşallah :) makasları kaldırın ortadan.. ufaklığın saçlarını kesmeye kalkışmasın
en büyük duam memelerin acımasın :)
Hepiniz bir avazda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?