Eski dostlar hep beraber elele verelim

merhaba kızlar
bayadır giremiyordum. hepiniz iyisiniz inş.
ben 35. haftamdayım az kaldı artık :) dua bekliyorum hepinizden. odası geldi dün kızın. daha yerleştirmedik çok feci boya kokuyor. bugün hemen anneme kaçtım. sabahtan beri bebeğin hareketlerini hissedemedim doğru düzgün çok korktum ama anneme gelince hareketlendi biraz yavrum boya kokusundan rahatsız oldu belkide..

Ayyyyyyyyy cnm sagolasinya
gecmis olsun yuzune soguk su atsaydin yavrum ya Allah esirgesin
Ammada kaka yapmis velet yaaa baksana hrseye rgmen muameleye devam
Ah cnm az kalmis bir avazda kurtul gulum bnm merakta birakma bizi emi haber et

Dertler Olsada ömrümüzde
ışık bitmez Kalbimizde
Yine Gülerek Başlıyacağız
Bu güne iyi Günler Olsun
Siz degerli dostlarima........

amman kızlar
yaman kızlar
selam kızlar

nasılsınız gördüğüm kadarıyla herkes şükür iyi..
sarı kalemlık hayırlı dogum nasıp etsın Allah canım
Gurbet abla yazdıklarını okudum geçmişler olsun dıyorum allah yavruşlarını eşini ve seni korusun ablacım
size bi müjdem var

desem de

inanmayın

adet oldum pek de guzel oldum oh da aman da ne guzel oldum olsun bunu bulamayanlarda var dıyor sızı opuyor medikcan:13:

Affffff mediiiiii (()

selam kızlar..
21 nisan sabahı epidural sezeryanle bebeğimi dünyaya getirdim.çok şükür iyiyiz ... birbirimize alışmaya çalışıyoruz. elif çağla ve ben hepinizi öpüyoruz.

selam kızlar..
21 nisan sabahı epidural sezeryanle bebeğimi dünyaya getirdim.çok şükür iyiyiz ... birbirimize alışmaya çalışıyoruz. elif çağla ve ben hepinizi öpüyoruz.
Ohh cok sukur sen de hayirlisiyla kavusmussun yavruna masallah allahbagislasin guzel boncugunu hayirli ugurlu olsun insallah

selam kızlar..

ayyyy çok sevindim.. güle güle büyütün bebişinizi canım.. sağlıklı ve hayırlı bir evlat olmasını diliyorum
bol sütlü.. ve gazsız günleriniz olur inş. :))

selam kızlar..

canım hayırlı olsun .Allah (c.c) sağlıklı, mutlu, güzel bir hayat nasip etsin artık darısı bizlerin başına.

canım sende bir avazda kurtulursun inşallah.

gurbet abla canom çok geçmiş olsun Allah (c.c) yavrularımızı korusun. Bu durumlar için ilk yardım tekniklerini iyi öğrenmek gerekiyor.

Allah bagislasin bize yavrularimizi ve kimseyi evlat acisiyla sinamasin insallah

selam kızlar..

Allah bagislasin bize yavrularimizi ve kimseyi evlat acisiyla sinamasin insallah

amin kizlar aminnnnn Allhim evlatlarimizi bize bagislasinn

mistral cim gozuna ydin olsun guzelim prensesini op benim icin

Günaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere yol gösteren kutup yıldızım seher vakti yapılan ve kabul olunan duam günaydın.

Son düzenleme:
selam kızlar..

mistim gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.benimde 2 mayıs çarşamba sezeryanla dünyaya gelecek bebeğim.

gurbetcim, canom geçmiş olsun sizede allah kimseyi evlatlarıyla imtihan etmesin.allah'a emanet olun

Sag salim
Kurtul ins cnm merakta birakma bizi

sevom maşallah kız sende yolun sonuna geldin :)
sezeryan diyince benim gözler yaşarıyor Rabbim kurtarsın.. meleğine sağlıcakla kavuş bitanem.. bol bol sütlü ve gazsız koliksiz günleriniz olsun inşallah.. doğum yapacak bir anne için bundan daha güzel dua bilmiyorum canım :)))
heee bir de ablanız da size yardımcı olur inşallah :) makasları kaldırın ortadan.. ufaklığın saçlarını kesmeye kalkışmasın

en büyük duam memelerin acımasın :)

Hepiniz bir avazda inşallah

Mistralcim Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Sevsena sende inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebişine.Darısıda benim gibi bekleyenlere olsun inşallah....

ohooo dostuuum :) sana da az kalmış :)
bir avazda kurtulursun inşallah :)

darisi isteyen herkezeeee... amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…