- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.221
Gözün aydın canım tebrik ediyorum Ceren'imi, başarıyla tamamlar 4 yılını inşallah.merhaba eskı dostlar
koprıcım tebrık ederım masallahh emrecık abıı olmus .allh damatlıgınıda gostersın ınş.
medıı masallahhhhhh cok guzelsınızz bayıldımm .buradan resım yukleyemıyorum facede eklı olaydık bende zeynepsuyun resımlerını atardım sıze .
potımm naberrr arkadasım ozledım senı ve herkesı .ben hamıleyken 27 kilo aldım .su an 10 kılom kaldı yavas yavas verıyorum balkalım
bızden haberlere gelınce
zeynepsu 10 aylık oldu .emmeyı bıraktı malesef cok ugrastım ama olmadı hanım sultanım emmedı .masallah canavar gıbı emekliyo heryerı kurcalıyo pesınde kosturuyoz.cerenım unıversıteyı kazandı cok sukr .ordu unı ıktısat bolumu 4 yıl evden uzakta olucak .yazarken bıle ıcım sızlıyo amamecbur gelecegı ıcın .
herkesı operım .gorusmek uzere canlarr
Ayyyyyy cok sevindim gozun aydin canim .Selam canlar. Çok sessiz kalmış buralar. Ben müjdemi nasıl vermemişim bilmiyorum :)
Oğlum abi oluyor. 16.haftalık hamileyim. Doğum kasım ayının ortasına geliyor. :)
Ara ara bir yazıverin
Merhaba canlarim.Ayyyyyy cok sevindim gozun aydin canim .
Canım sagolasın bnm oglanda erken hemde cok fena acayıp hısler gelıomus hoppp kendımızı alısverıste buluyoruz o zamann rahatlıokoprina gurbetgüzeli cok sevindim sizin adiniza rabbim kucaginiza almayi nasip etsin,ben 3 ü cocugu düsünemiyorum bile,oglum ergenlige girdi (13) zor zamanlari,kiz desen tam bi bilmis kaldim ikisi arasinda kafayi siyirmazsam iyidirsizleri seviyorum canlarim arada yazin bos birakmayin burayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?