Eski dostlar hep beraber elele verelim

Vaaay kısLar ne güzeL topLanmışsınız yiNe..
buraya iLk geÇen ramazanda aLışmıştım çok meraKLıydım gebeLik ve gebeLik beLirtiLeriyLe iLgiLi herşeyi okuodum öğrenmek istiodum çünkü bebek istiodum..
ama ne yazık ki eŞimde varikoseL çıkmıştı..çift tarafLı..bu ramazan tam bi sene oLdu ameLiyat oLalı haLa tık yok..dua edin noLur..
arkadaşLarmızdan bazıLArı hamiLe çok sewindim ALLah sağLıcakLa kucağınıza aLmayı nasip etsin..
Crafty sana da çOk sewindim yaa en son tüp bebek çaLışması yapiodun senin tüp tutmuş gaLİba : ) cinsiyeti ne bu arada ?

süper haber kopricim güle güle git bi güzel sarıl annecine
kendine ve bebişe dikkat et
hayırlı yolculuklar

bende ramazandan sonra dahil olmuştum inşallah en kısa zamanda eşin iyileşir Rabbim size de bir bebek verir. Aramızdaki bayanların çoğu hamile kaldı muradına erdi buraya arada bakıyorum yeni hamile olmuş arkadaşlarımızı görüyorum enerjim ve umudum artıyor.

amin cnm inş hep beraber..
eyLüLde ikinci senemi doldurucam Rabbim inş çok bekLetmez..

Kopriiii güle güle canım.Hayırlı yolculuklar.ohhhhhhhhh sefan olsun.keyfini çıkar ailenle birlikte olmanın.Bu arada bebişe ve kendine çoook dikkat et.Allaha emanet ol canım..

eslem ve eylül hoşgeldiniz canlar.biz halen yola devam kader arkadaşlarım.Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallahhhh

canım sağolasın
tüp kızım tuttu şükürler olsun allahıma
darısı benim kadar uğraşmadan hepinizin başına inşallah

teşekkür ederim cnm. amiin...

evet canm klomen kullanmştm.

şebboş hayrlı olsn bebeğin :)

teşekkür ederim ... allahım herkese nasip etsin

çok sevindim ikinizin haberi de muhteşem oldu umut olsun hepimize inşallah...
Allah hayırlısıyla kucağınıza alacağınız günleri görmeyi de nasip etsin inşallah

çooooooook sağol cnm bnm..

canim hayirli olsun,insallah bebeginizle dahada mutu olursunuz

inşallah cnm bnm..

tafıımmm çok sevindim allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder.. =)))

günaydın kızlar
ya ben hani yumurtam çatladımı çatlamadı mı düşünüyorum ya bunun için bi tahlil falan varmı yaptırsam?

günaydın canım..
beklemeni tavsiye ediyorum sadece..
kafanı boşa yorma çatladı mı çatlamadı mı diye.. olacağı varsa olur zaten tatlım..
ki bir de klomen de hormon.. ovitrelle de hormon.. tahlillerin şaşmasın şimdi.. :) sabır dile Rabbimden.. 12-15 gün sonra yaparsın artık testi...
inşallah bebiş gelir de tutunur sana canım..

haklısın kopri ya
aslında biraz moralim bozuk. dünden beri sağ göğsüm ağrıyor dokununca acıyor alt tarafta biyer. şişlik falan yok ama korkuttu biraz beni bi de cyclo-progynova kullanıyorum bu ay yine. onun da içinde meme hastalıkları riskini arttırır falan diyo. doktoru arayp sorcam bugün

ay bu senin doktorunu öldüresim geliyor yanlış anlama da.. klomen yazıyor.. yanında da cyclo pregynova mı..
endişelenmene gerek yok bence.. hormonların coşuyor ondandır ağrın.. yine de aklına takılıyorsa danış... ben 3 ay kullandım onu bişiy olmadı da.. tabi her bünye aynı değil ...
aklını karıştırmayım ben... rahat olmaya çalış biraz..

klomen rahim duvarımı inceltiyormuş ondan verdi cyclo sadece beyazlarını içicem. randevu aldım doktordan gidicem bir saat sonra. bi yeri onarmaya çalışırken başka yeri mahfetmeyelim de :)

klomen rahim duvarımı inceltiyormuş ondan verdi cyclo sadece beyazlarını içicem. randevu aldım doktordan gidicem bir saat sonra. bi yeri onarmaya çalışırken başka yeri mahfetmeyelim de :)

hımmm bu sefer inşallah doğru prosedürü uyguluyordur doktorun :)
ii bari sadece beyazları kullanacakmışsın .. o da güzel :)
ben daha yeni yeni farkına vardım ki.. 3ay cyclopregynova kullanımı bana 5kg aldırmış.. hemde kışın ortasında en hareketsiz zamanlarda hormon ilaçlarına dikkat etmek gerekiyor..

kızlar süpersinizzz maşallah hepinize ne güzel arka arkaya herkesten hamile haberleri geliyorrr, nurun, sebosh hayırlı olsun Allah sağlıkla sıhatle kucağınıza almayıda nasip etsin.
darısı bizlere olsun böyle güzel haberler aldıkça içimde umutlar yeşeriyor.:) ama umut değilde bebek yeşersin

canım sağolasın
tüp kızım tuttu şükürler olsun allahıma
darısı benim kadar uğraşmadan hepinizin başına inşallah

crafty cim seni hayırladımmı hatırlayamadım ama çok çok sevindim hayırlı evladın olsun inş.. sağlıklı bir şekilde kucağınada alırısn inş. bebişini. Çok sevindim çok ama.

daha önce yapmışmıydın test arkişdim, ben hiç yapmadım eğer sabredebiliyorsan boşver yapma birde onun stresini yaşama.

göğsümdeki ağrı için gittim az önce doktora muayene etti kötü bişey görünmüyo bi haftaya geçmezse gel dedi. yumurtana da bakalım çatlamış mı dedi :) baktı çatlamış. sevindim :)

göğsümdeki ağrı için gittim az önce doktora muayene etti kötü bişey görünmüyo bi haftaya geçmezse gel dedi. yumurtana da bakalım çatlamış mı dedi :) baktı çatlamış. sevindim :)

geçmiş olsun canım şükür birşey yokmuş,, şimdi yumurta çatlayıncaa çalışma yapmak laızm dimi boş geçme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…