Eski dostlar hep beraber elele verelim

kız sağlık ocakları yapıyor mu haberim bile yok :) birdahakine öyle gideyim.

yapmaz olur mu :) artık sonuç almak ta sağlık ocağına bağlı.. donanımları varsa belki gün içinde de öğrenebiliyorsundur.. bizimki sabah 11e kadar kan alıyor.. sonra bir laboratuvara gönderiyor.. bir sonraki gün de sonuçlarını alabiliyorsun.. ben ilk denediğim ayda 10 gün gecikince idrar testinde de çıkmayınca kan vermiştim (fos çıktıydı tabi..) 45-46. gün adet oldum..

KısLar kırmızı kartLarı yedik sesimiz çıkmaz oldu nereLerdesiniz yaaaaaaaaaaaa :12:

valla dediğin doğru ,ben regl olunca küsüyorum kendime ,bebekle ilgili birşey görmek istemiyorum ama regl bitince geçiyo:))) yarın yeni umutlara yelken açıyorum inş.

günaydın kızlar
çok isterdim size güzel haber vermek ama cıkss :(
cumartesi akşama kadar bekledim. gelmedi kırmızılar kan vermeye gittik hevesle ama negatif çıktı hala adet olmadım iyice sinirim bozuldu. yarına kadar olmazsam gidcem doktora :( .ok ağladım cumartesi akşam. çok hayal kurduğumdan hep...
iyiyim sanki şimdi
Dailymotion - Sertab Erener-Bir Çaresi Bulunur *2010 YEPYENİ - Müzik Kanalı
bi çaresi bulunur elbet.. dimi?

Cnm üzme kendini ne yapalım,var bi zamanı demekki..He deyince olmuyor...

gunaydın kIzlAr

cok gelemıyorum aranıza hatta hiç gelemıyorum arada aksamları okuyorum yazdıkarınızı
benım ahvalim aynı değişiklik malesef kı yok ama ınanıyorum ınsallah olacak
ramazan dolayısıyla cok sık calısma yapamıyorum ama krıtık gunlerı degerlendırebıldım çok şükür
işyerınde sorunlar yasıyorum gectıgımız hafta okadar cok agladım ki boğazım şişti fena oldum ondan once de gıda zehırlenmesı yasadımramazanın ık gunuydu gorumcemın mevlıt pılavınımn tavugundan sanırım... cunku yıyen herkes aynı olmus ıshal kusma fena idim. 3000 cc serum takıldı anca kendıme gelebıldım ..
sonracıgıma eşim varıkosel amelıyatı olmustu bılıyosunuz eylulde spermıyogram yaptıracagız sabırsızlıkla onu beklıyorum morfolojı duzeldımı dıye
benım beklenmeyen gunum bu perşembe veya cuma
bu ay Allahım ıkram etsın dıye cok dua edıyorum çokkk
olmayan herkes ıcın de
sizi seviyoree

üzgün kedi medi...

Medicim çoook geçmiş olsun..iş yüzünden sıkma canını bu dünyada en son üzüleceğin konu bu olsun.
Eşinin sonuçları da süper gelecek eminim..

Selam kızlar nasılsınız hayırlı ramazanlar, özledim valla sohbetinizi
ama eskisi gibi yazamıyorum artık, arada girip okuyorum yazdıklarınızı
var mı yeni hamilelerimiz

Vayyyy sevsena ...Nerelerdesin sen çok oldu girmeyeli...Unuttun bizi ...PEk hamiş yok..Taf sevindirdi bizi..Ama umutla beklemeye devam....

günaydın canlar
ben adet oldum bu sabah
hemen de aradım rahim filmi için randevu aldım haftaya salı
o iş çıksın bakalm bi aradan.
cumartesi de doktoruma gidicem artık klomen mi verir iğne mi verir bilmem.
bi de bişey sorucam normalde 3. günü gidiyorum doktora ama bu sefer yokum 4. gün gidicem acaba iğne ile yumurta büyütme tedavisine başlarsa kaçıncı gün başlıyor bileniniz var mıdırr?
bi de rahim filmi çektirildiği ay klomen almanın zararı olur mu acaba onu bilemedim. sorucam doktora gidince

günaydın canlar
ben adet oldum bu sabah
bi de bişey sorucam normalde 3. günü gidiyorum doktora ama bu sefer yokum 4. gün gidicem acaba iğne ile yumurta büyütme tedavisine başlarsa kaçıncı gün başlıyor bileniniz var mıdırr?
bi de rahim filmi çektirildiği ay klomen almanın zararı olur mu acaba onu bilemedim. sorucam doktora gidince

yumurta büyütme ilaçlarına bildiğim kadarıyla adetin 5. günü başlanıyor 5 gün içiliyor:26: ama rahim filmi çekileceği ay başlatırlar mı onu bilemiyorum doktorun aydınlatacaktır seni bu konuda bizlere de anlatırsın doktorunun dediklerini:29:

günaydın canlar
ben adet oldum bu sabah

eğer klomen verecekse adetinin 5 nci günü başlıyosun yani bana öyle söylemişti daha kullanmak nasip olmadı gerçi

Selam kızlar,

Nasılsınız bakalım görüşmeyeli??

Biz iiyiz güzeliz büyüyoruz..

Keşke toplanabilsek eskisi gibi ama olmıcak galiba artık...

Neyse...Herkes yerinde sağolsun ne diyelim:)

Öpüyorum hepinizi

Vayyyy sevsena ...Nerelerdesin sen çok oldu girmeyeli...Unuttun bizi ...PEk hamiş yok..Taf sevindirdi bizi..Ama umutla beklemeye devam....

Canım ya sizi unutur muyum arada gelip bakıyorum yazdıklarınıza ama takip edemiyorum kaçırdığım şeyler çoktur bende hala umutla bekliyorum eylülde bir yıl olucak benimde her ay yeni bir umut işte

Selam kızlar,

Öpüyorum hepinizi

kız senin detaylı ne oldu.. dün gidecektin..
bizde bugün gittik, herşeyimiz yolunda çok şükür.. 4 hafta sonra şekere gidicez

slm fistiklar adet olan kardeslerim uzulmeyin her gun yeni bir umutla gozlerimizi aciyoruz olacak ins olacak
hamis kardeslerimde de hersey cok guzel ilerliyor masallah saglicakla atlatmaniz dilegimle bu gunleri

selam arkadaslar nasılsınız?
bugun sıklusumun 28. gunu
29 gunde bir oluyorum
goguslerde şişme karında şişme vs yok normalde hep olur çok ılgınç bir sıklus gecırıyorum
cuma - cumartesı kopar dananın kuyrugu
opuldunuz ...

29 gunde bir oluyorum
goguslerde şişme karında şişme vs yok normalde hep olur çok ılgınç bir sıklus gecırıyorum
opuldunuz ...

ayy canım benim hadi hayırlısı olsun inşallah hakkında:16:

29 gunde bir oluyorum
opuldunuz ...

selam medim.. hakkında hayırlısı.. inşallah bu sefer olur artık.. bu güzel ayda dualarım hep sizlerle...

günaydın canlar
ben adet oldum bu sabah

cNM BEN 4 AY KULLANDIM klomen ..adetin 5. günü başlanıyor.Rahim filmi çekildiğin ay kanallar açıldığından olasılık artıyor,ilaç vermeden beklemişti bnm doktorum.

Selam kızlar,

Öpüyorum hepinizi

Maşallah yeğenimize...cnm aslında herkes uğrmaya başladı ara ara.Eskiler dönüyor ama aynı anı tutturamıyoruz pek.Dediğin gibi herkes huzurlu sağ olsun da,güzel hbr ler çabuk duyulur nasılsa...

Canım ya sizi unutur muyum arada gelip bakıyorum yazdıklarınıza ama takip edemiyorum kaçırdığım şeyler çoktur bende hala umutla bekliyorum eylülde bir yıl olucak benimde her ay yeni bir umut işte

Sevsenacım kısmetimiz neyse o zaman yaşayacağız inş..Bnm de bu eylül de 2 sene olacak..hala beklemedeyin ne yapalım.Dua ve sabr etmeye devam tatlım.

29 gunde bir oluyorum
opuldunuz ...

Ayy en çok sevineceğim arkadaşlarımdan birisin.Hadi inş alırız bu güzel haberi ...

12 kasım 2010 da kaybettim bebeğimi. tam 6 ay geçti üzerinden son adet tarihim 5 mayıs. ama adetlerim 35-36 günü bulurdu regli görmem.0 yüzden bebeği kaybettikten sonra 4 kez gördüm adet. Ama ilk adetten sonra hemen düşündüm, doktorum düşün dedi. İçim yanıyordu, biran önce olsun istiyordum. Rahmim kendini hemen toparlasın diye ceviz yedim. Bi süre zaman geçince ovulasyon testleriyle ilerledim. Çünkü düzenli olmadığım için yumurtlama dönemimi kestiremiyordum. Bi ay 17 si olursa bi ay 19 unda yumurtluyordum, bunları akıntılar ateş ölçmeler ve ovulasyonla takip edince çözüyordum tabi. Ama yakalasam bile yumurtayı çalışmalarda yerinde olsa, bebeğim gelmiyordu rahim daha hazır değil diyordum. Son iki ayda arısütübalpolen karışımı var, onlarkaliteli ve sağlıklı yumurta sahibi olmak için çok önemli yemek. sabah akşam aç karnına sadece adetin ilk gününden yumurtlama günlerine kadar bu karışımı yiyordum. Biraz pahalı. eşimle beraber 2 ayda 3-4 kavanoz bitirdik. kavanoz dediysem 230 gr lık. küçük boylarda. internetten araştırmanı tavsiye ederim. Arısütü balpolen. tüp bebek yaptıran arkdaşlar dahi öncesinde yediklerinde yumurtalarının daha çok sayıda oluştuklarını gördüler. Ve biz tüp bebek düşünen arkadaşlara bile tedaviden önce önerdik. En son ay adetimi gördüm, karışımlarımı yedim. eşimle beraber, gezmeye gititk, 1 hafta tatil, regli olur olmaz. Sonrasında dönüşümüz 15 günlere falan denk geldi, uzun sürede beraber olmamıştık, o aşkla oldu artık. Bi ara preseedda kullandım ama onun etkisi oldumu olmadımı bilmiyorum. Ama arısütü balpoleni en az 2 ay yemenizi tavsiye edebilirim. Adet günlerim yaklaştıkça sabahları ateşimi ölçtüm baktım düşmüyor. Normalde dalgalı olur. Daha adetime 4 gün varken normalde 35 günde görürüm. 29 günümde dayanamadım test yaptım. silik çıktı, sonrada devamı geldi. Diğer aylar hiç yapmamıştım gebelik testi hamile kaldığım ay içime doğdu sanırım.

Darısı sizlerin başına rabbim isteyen herkese versin. Ama ilkinde dünyaya duyurmuştum, bunda elimden geldiğince sakladım. Korku oluyor daha çok.
alintidir......
bakin kizlar polen diyor burada denemekte fayda varrr

29 gunde bir oluyorum
opuldunuz ...
ayyyyy hadi yaa musjdeli haberimizi ver insAllahhhh:52:

merhaba kızlar sizleri haberdar etmek için geldim bugün doktorumuza gittik 7+3 olmuş bebişim bebişimi gördüm kalbini duydum pıt pıt çok güzeldi allah herkese yaşatsın inşallah....

Back
X