- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
merhaba kızlar yeni topik hayırlı olsun herkes yeniden toplanır inşallah benimde bulantılarım geçti sayılır nihayet kabus gibiydi tam 6 kilo verdim ama şimdi daha iyiyim çok şükür geçen hafta 4 şişe serum yedim toparladım biraz rahatsızlıklar kötü ama allah herkese anne olabilmeyi nasip etsin
Allah kolaylik versin guzelim benimselam kızlar nasılsınız, yeni topic hayırlı olsun
çok sıcak havalr berbat geçiyor günler
2 hafta izindeydim, 3-4 gündür de tatildeydik tatilde iyiydi sıcağı pek hissetmedim bu kadar
ama 2 gündür ölüyorum evde
ptesi iş başı, şimdiden nasıl çalışacağımı düşünüyorum
çok bunalıyorum
Allahim bunlar olacak
dert degil guzelim annelik kolay degil sonucu iyi olsun yeterki
biz cekelim bir gun sikayet etmedim dedim olacak bunlar normal seyler sonunda bebegimi kucagima alacagim ya o bana yeter
ama simdi karnimda kollarim da bos
yeniden nasip etsin Allahim hayirli ve sagliklisindan insAllah
Allah kolaylik versin guzelim benim
ay ay yesinler onu:))ne de çabuk geçti zaman valla,mşallah nazar değmesin inşallah
kopisssss pipilin yoldaymis Allahim saglicakla kucagina almak nasip etsin gulummm
kan verdım merak ettımbu ay yumurtam catlamısmı progesteron lh fsh e2 veee beta h c g :)
medi diğer topiğe yazmış ben de buraya yapıştırdımmediiiii ne zaman çıkacak sonucun merak ediyoruuum
slm kızlar hayırlı uğurlu olsun yeni topiğiniz
inşallah herkes en kısa zamanda kavuşur bebişlerine
oo doktor hanım büyümüş bebiş kocaman olmuş maşallahhnasılsın nasıl gidiyor sıcaklarda hamilelik? kaç kilo aldın?
amin aminnn guzelim benim aminnnnnslm kızlar hayırlı uğurlu olsun yeni topiğiniz
inşallah herkes en kısa zamanda kavuşur bebişlerine
iyim canım çok şükür rahat gidiyor, buralar çok sıcak değil şu an sağanak var hatta6kilo aldım şimdiye kadar, fena değilim yani, 52 ydim, 58 oldum. bulantım aşermem hiç olmadı şimdiye kadar çok rahat geldim ama sanırım nazar değdi, 2 haftadır kuysuk sokumumda çok şiddetli ağrı var oturamıyorum, ya yatıyorum ya ayaktayım, işte oturmak için hemoroid yastığı aldım simit şeklinde. oturunca çok acı çekiyorum, ama olsun napalım herkesin bir sıkıntısı oluyor mutlaka, bunada şükür...
medii bende senin haberini bekliyordum. hayırlısı canım. birdahaki aya kısmet..
bende bu ay klomen kullanıyorum bakalım yumurtacık olacakmı :)
progesteron fılan da yaptırdım lh fsh estradıol fılan uzman doktora gosterdım normal dedı yumurtan catlamıs bu ay bi sorun yok dedı :)
of yaaaaa........................
ne ndesem bilemiyorum bu konuda ...
amelıyat olalı bir ay oldu eyluldekı spermıyogramı sabırsızlıkla beklıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?