Eski dostlar hep beraber elele verelim

Allahim bunlar olacak
dert degil guzelim annelik kolay degil sonucu iyi olsun yeterki
biz cekelim bir gun sikayet etmedim dedim olacak bunlar normal seyler sonunda bebegimi kucagima alacagim ya o bana yeter
ama simdi karnimda kollarim da bos
yeniden nasip etsin Allahim hayirli ve sagliklisindan insAllah
Allah kolaylik versin guzelim benim

allah seninde yardımcın olsun rabbim tekrar nasip etsin inşallah insanoğlu nankör işte hamile kalmak için uğraştım o kadar şimdi şikayet ediyorum ama çok zor geçti bu haftaya kadar resmen aylardır aç yatıp kalkıyorum depresyona girecektim hiç geçmeyecekmiş gibiydi ama şükür azaldı artık hepsi geçer inşallah rabbim bebeklerimize sağlık versin sanada en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah

ay ay yesinler onu:))ne de çabuk geçti zaman valla,mşallah nazar değmesin inşallah

kopisssss pipilin yoldaymis Allahim saglicakla kucagina almak nasip etsin gulummm

sağolun kızlar.. darısı size.. :)

bu arada herkese güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle.. bu yaz günleri çalışanlara zor geçiyor.. hele bir de tatile gidemeyen eve kapananlara ne demelii.. poff.. ye yat kalk..
ben gidim azcık daha uyuyum.. gece uyuyamadım kocamın horultusu yüzünden.. diyom ki adama bekle ben uyuyayım önce.. sonra sen uyu tabi başını yastığa koyar koymaz uyuyor adam.. ben koyun sayıyorum..
bir de horlamaya başlayınca.. eyvah... uyuyabilirsem ne mutlu
uyku kelimesini çok kullandım.. uyutmayım sizi de

Selam kızlar..
Baktım kimse konuşmuyo ben anlatayım o zaman.Haftasonu bi güzel geçti ki ..Önce kavgayla başladı tabi.Sonra daha bi kıymetli :)) şarköy e gittik ilk defa ..Hep duymuşumdur namını..Gerçekten güzelmiş.Denizi bir sıcaktı ki..En çok ta mürefteyi beğendim.allhım ne güzel yerler var insanlar nereleri keşfetmiş gitmiş evler yapmış.Cennet bahçeleri .Dönüş biraz zor oldu.Ama gelince şehrin göbeğine kendimi betonlar arasına sıkışmış hissettim.Aslında doğayla iç içe yaşayabileceğimiz bi köyde küçük bir ev hayal ediyoruz.ama emekli olmadan biraz zor görünüyor.:))

ee sizde ne var ne yok anlatın bakem:)

gidacim iyi yapmisiniz gitmisiniz doga insana moral veriyor ne guzel yaaaaaa

kopisss bneim bacuda horluyor cekilmez yahuuuu

slm kızlar hayırlı uğurlu olsun yeni topiğiniz
inşallah herkes en kısa zamanda kavuşur bebişlerine

slm kızlar hayırlı uğurlu olsun yeni topiğiniz
inşallah herkes en kısa zamanda kavuşur bebişlerine

oo doktor hanım büyümüş bebiş kocaman olmuş maşallahh nasılsın nasıl gidiyor sıcaklarda hamilelik? kaç kilo aldın?

oo doktor hanım büyümüş bebiş kocaman olmuş maşallahh nasılsın nasıl gidiyor sıcaklarda hamilelik? kaç kilo aldın?

iyim canım çok şükür rahat gidiyor, buralar çok sıcak değil şu an sağanak var hatta 6kilo aldım şimdiye kadar, fena değilim yani, 52 ydim, 58 oldum. bulantım aşermem hiç olmadı şimdiye kadar çok rahat geldim ama sanırım nazar değdi, 2 haftadır kuysuk sokumumda çok şiddetli ağrı var oturamıyorum, ya yatıyorum ya ayaktayım, işte oturmak için hemoroid yastığı aldım simit şeklinde. oturunca çok acı çekiyorum, ama olsun napalım herkesin bir sıkıntısı oluyor mutlaka, bunada şükür...

gecmis olsun canim,insallah atlatirsin en kisa zamanda,6 kilo cok iyi almissin,ben bir fici oldum resmen,kilomu hic sormaaaa,sag salim dogsunlarda önemli olan o

eski arkadaşlardan bazıları hamile çok mutlu oldum maşallaah allahım nazarlardan korusun... sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin darısı başımıza hala bişey yok çok üzülüyoruum ama biliyorum bizim bebeklerimizde gelecek allahın izniyle....

medii bende senin haberini bekliyordum. hayırlısı canım. birdahaki aya kısmet..
bende bu ay klomen kullanıyorum bakalım yumurtacık olacakmı :)

progesteron fılan da yaptırdım lh fsh estradıol fılan uzman doktora gosterdım normal dedı yumurtan catlamıs bu ay bi sorun yok dedı :)

of yaaaaa........................
ne ndesem bilemiyorum bu konuda ...
amelıyat olalı bir ay oldu eyluldekı spermıyogramı sabırsızlıkla beklıyorum ya

hello mello benden de.. uykum var 6da kalktım .. hastane ziyareti işte..

medim... yumurtanın çatlaması güzel bişiy... inş en geç eylülde sende hamile kalırsın.. eşinin de spermi daha verimli olmuş olur ozamana kadar.. hem çalışmaları da arttırırsınız.... güzel haberi alırız yakında inş.

hm bu arada .. görümceme klomen + çatlatma iğnesi uygulandı.. 24-25 temmuz BAT'ı .. bekliyor o da.. ama iğneden mi ne kasıklarında çok ağrı oluyormuş..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…