Eski dostlar hep beraber elele verelim

ya bıde size bişi anlatcam

östrojen bant tedaısıye yumurta buyutulen gebelık ıcın calısan bı arkadas var bızım burda

dun doktoa gtmıs 3 yumurtası varmıs

gun asırı ılıskı demiş
agrısı olmus apranax içmiş dolagısıyla ılıskıye de gırememıs
bende dedım kı
yuh
ben bu agrıyla ılac almıyorum
anne olacaksak dırenecegız
agrı cekmeye alıs dedım kızdım ona
delı hem ölüyo bitiyo gebe kalmak ıcınhem apranax ıcmıs

medical sanırım bu gebelik boyunca rahim duvarın iyice kalınlasmıstır bence atılan onlardır...kendiliğinden temizlenmesine sevinidim....umarım bu sıkıntlı günlerini tez zamanda geride bırakırsın...tanıdıgım kadarıyla sen güçlü bir kadın ve anne adayısın..

selam kizlar,artik eskisi gibi giremiyorum,ne cabuk aksam oluyo farkinda bile degilim,alismaya calisiyorum,9sene aradan sonra,hastaneye dogum fotografcisi gelmisti cok güzel resimler cektirdik,ama ekeyemedim bi türlü,sorun cikiyo ,en kisa zamanda kizimla tanistiricam sizi,hepinizi öpüyorum:16:

poti ne güzel....... bende bebek sevmeyi özledim.senin 2. bebeğin mi kızın???

bu arada dun gun boyu ısyerınde sancı cektım
agrı keesıcı almadımkı kanama kesılmesın
onu eve gıdene dek çektim
eve gittm bir parçalar arkadaslar sımdıye dek boyle bısey gormedım ben tuylerım dıken dıken ya.
ceviz büyuklugunde parçalar dusurdum hala da dusuruyorum
pıhtı gıbı degıl dokunuca dagılmıyo böyle nasıl dıyım bıraza ıgrenc bı tanım olacak ama tavuk ciğeri gibi
gunde 7 pet degıstırerek kadınlık tarıhıme damga vurdum
sizce normalmi kızlar bu

normaldir belki canım.. demek anca şimdi vicüdun atabildi... sonraki kontrolünde doktoruna danışırsın..
müdahale gerekmez inşallah kuzum..

herkesten özür dileyerek yazıyorum birilerine anlatmazsam çatlıcak gibi oluyorum bu aralar hep dert yazıyomuş gibi hissediyorum ama bu günlerde geçicek biliyorum allah başka dert vermesin
dün kızımı bi arkadaşıyla konuşurken kulak misafiri oldum istemeden arkadaşına bana kimse teyze ve hala diyemiyecek biliyomusun sen çok şanslısın falan işte buna benzer şeyler anlattı tek çocuk olduğu için bu kadar içlendiğini hiç tahmin edemezdim çok üzüldüm hatta keşke ikiz kardeşim olsa biri kız biri erkek olsa :85::85:

bide bizi garanti bankasının bi şubesi zanneden her fırsatta özellikle para isteyince analık hakkını ortaya atan bi kaynanaya sahibim
şu bi haftadır kadın bendeki tüm kredisini tüketmiş durumda güzüme gülüp arkamdan neler çevirdiği öğrendim şoklardayım allaha havele ediyorum çok şükürki adaletli olan bi kocam var yoksa bu kadın bana neler yapar
yedi sene sonra ilk defa ufak bir panik atak geçirdim ve ilaç içmek zorunda kaldım
nefret ettim hepsinden
takmıyım umursamıyım demiyorum olmuyo
şu arlar köyünde gelince dananın kuyruğunu kopartıcam artık yeterr anladım kı ben sessiz kalıncaiyice coştu
offfff işte böyle
off balımmm.. ne hale sokmuşlar seni böyle ablam yaa...
bu eşlerin sülalesinden çektiklerimiz ne böyle.. ha gayret eşin yanında olcak artık..
biraz da yalnız kalmanın verdiği gerginlik var üzerinde... kaynanalara tahammül edilmiyor zaten... oğlumun parası gibi görürler ama onların da bir aile geçindirdiklerini unuturlar..
kaynanayı boşver de, Cerene üzüldüm..
inşallah bu kış ikinci bebişin göbişine konar.. sakin olmaya çalış ki hormonlarını etkileme kuzum.. herşey sabır ...

kızlar bugün adetin 21.günü bakılan progesteron ve prolaktin tesetlerini verdim bakalım onalr nasıl cıkacak daha önce hiç baktırmamıştım cuma günü de dr a gitmeyi düşünüyorum...bugün adetin 21. günü adet tarihime bir hafta var bu sabah farkettim bir iki damla kanamam olmuş hiç arada kanamam olmazdı benim...acaba yerleşme kanaması olurmu diye düşündüm (inş...) birde iki gündir kasıgımda agrı olustu ara ara oluyor...umutlanmak istemiyorum ama elimde degil....bir an önce oğluma müjdeyi verip kardesin olacak demek istiyorum....
oğlum 7 yasında sizce ardaki yas farkı çok mu olacak ? (Allah Naisp ederse tabi)
güzel haberlerini alırız inşallah canım..
yaş konusuna hiç takılma.. benim kardeşimle 9 yaş aramız var, ve emin ol büyütmek daha kolay olur senin için.. tabi biraz oğluna da bağlı..
ben çok olgun davranıyordum o yaşımda.. anneme çok yardım ederdim.. banyo yaparken suyunu tutardım.. hatta ozamanlar babam gurbete gitti.. annem ikimizi (3-5 aylık bebe ile) evde bırakıp mecburen alışverişe gidiyordu.. ve kardeşimi hiç ama hiç kıskanmadım..
öyle zamanlar geçirdik ki.. kardeşime 1 muz alınırdı.. artarsa geri kalanını ben yerdim.. kalmazsa da hayatta bana niye almadınız demezdim.. bazı şeylerin farkındaydım..
dediğim gibi biraz da oğluna bağlı.. ama sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum

selam kizlar,artik eskisi gibi giremiyorum,ne cabuk aksam oluyo farkinda bile degilim,alismaya calisiyorum,9sene aradan sonra,hastaneye dogum fotografcisi gelmisti cok güzel resimler cektirdik,ama ekeyemedim bi türlü,sorun cikiyo ,en kisa zamanda kizimla tanistiricam sizi,hepinizi öpüyorum:16:

ee artık kızına vakit ayırmalısın :)
resimleri ayrı bir dosyaya kopyalayıp ordan küçültmeye çalış.. boyutları büyük geliyordur...
öp kokla bizim için mis kokulu prensesi.. ohhh... bebek kokusu bir ayrı yawww..

güzel haberlerini alırız inşallah canım..
yaş konusuna hiç takılma.. benim kardeşimle 9 yaş aramız var, ve emin ol büyütmek daha kolay olur senin için.. tabi biraz oğluna da bağlı..
ben çok olgun davranıyordum o yaşımda.. anneme çok yardım ederdim.. banyo yaparken suyunu tutardım.. hatta ozamanlar babam gurbete gitti.. annem ikimizi (3-5 aylık bebe ile) evde bırakıp mecburen alışverişe gidiyordu.. ve kardeşimi hiç ama hiç kıskanmadım..
öyle zamanlar geçirdik ki.. kardeşime 1 muz alınırdı.. artarsa geri kalanını ben yerdim.. kalmazsa da hayatta bana niye almadınız demezdim.. bazı şeylerin farkındaydım..
dediğim gibi biraz da oğluna bağlı.. ama sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum

canım Oğlum zaten cok istiyor kardeşi onun istegiyle ben düşünmeye basladım yoksa zaten ben çalışan bi bayanım aklımda 2. bebek yoktu....şimdide her ay olmayınca biraz daha üzülüyorum aradaki yas farkı artıyor diye...yazdıklarım içime biraz ferahlattı...inş Allah biran önce nasip ederde oğluma müjde verebilirim...

kızlar bugün adetin 21.günü bakılan progesteron ve prolaktin tesetlerini verdim bakalım onalr nasıl cıkacak daha önce hiç baktırmamıştım cuma günü de dr a gitmeyi düşünüyorum...bugün adetin 21. günü adet tarihime bir hafta var bu sabah farkettim bir iki damla kanamam olmuş hiç arada kanamam olmazdı benim...acaba yerleşme kanaması olurmu diye düşündüm (inş...) birde iki gündir kasıgımda agrı olustu ara ara oluyor...umutlanmak istemiyorum ama elimde degil....bir an önce oğluma müjdeyi verip kardesin olacak demek istiyorum....
oğlum 7 yasında sizce ardaki yas farkı çok mu olacak ? (Allah Naisp ederse tabi)

yaptırdığın testlerden hiç anlamıyorum canım o yüzden yorum yapıcam inşallah hakkında hayırlısı olsun
ooooo senin oğlun 7 yaşındaymış benim kız 16 ya girdi arada uçurum var bizim hiç düşünme yaş farkını

erce baya stresli olaylar yasamışsın...bende 9 senelik evliyim benden sana dost tavsiyesi hiç bir zaman eşinle aranı bozma yani eşinde sana kızıp kaynananın tarafina geçmesin.sakince hareket et...herkesin basında var bir kayınvalide bizimkilerde aynı şekilde davranıyor bizim borçlarımız oldugu halde bizden beklenti içindeler ama eşim hiç prim vermiyor onlara ....zaten normalde ufak tefek ihtiyaçlarını karsılıyoruz ama büyük şeyleri yapmaya maddiyatımız yetmiyor ama onlar bunu ısrarla anlamak istemiyorlar....amaaannnn boşver bunlar inan kafa takmaya değmez ömrümüz bunlara üzülmekle geçiyor...
evet ensernaz bu aralar gerçekten çok bunaldım belki biiyosundur eşim evde yok benim başka bi şehirde çalışıyo nisandan beri hem yalnızlık hem kaynananın yaptıkları birikti bende ama az kaldı çok şükür 20 gün sonra geliyo
benim eşimde prim vermiyoda anası sonuçta sölicekleride bi yere kadar beni savununca hemen dulluğunu analık hakkını ortaya koyuyor işte yazık kocamda arada kalıyo
zaten sakin kaldığım içimde biriktirdiğim için bu kadar gergin oluyorum içimdeki bi söliyebilsem ama kışın aramızda güzel bi konuşma geçicek
şükrediyorum ki aynı evde yaşamıyoruz

erce ne desem blemıyorumyanı öküzlk öküzlüktür öküz insanlar ıcın yapacak bıseyyoktur
lafını esırgeme kendıne zarar verme psıkaytrık hasta olmak bızım kaderimiz olacak yoksa canım :(
ahhh be güzelim medicim o illet hastalıktan senelerce çok çektim allah kimseye vermesin bi daha o günlere dönmicem allahın izniyle telefonda konuşamadım gelince halledicem yüz yüze .

off balımmm.. ne hale sokmuşlar seni böyle ablam yaa...
bu eşlerin sülalesinden çektiklerimiz ne böyle.. ha gayret eşin yanında olcak artık..
biraz da yalnız kalmanın verdiği gerginlik var üzerinde... kaynanalara tahammül edilmiyor zaten... oğlumun parası gibi görürler ama onların da bir aile geçindirdiklerini unuturlar..
kaynanayı boşver de, Cerene üzüldüm..
inşallah bu kış ikinci bebişin göbişine konar.. sakin olmaya çalış ki hormonlarını etkileme kuzum.. herşey sabır ...

ahhh koprim ya kendine kullansa o paraları vallahi gözüm yok halali hoş olsun
hem para verip bütün herşeylerine hastalıklarına koşup sonradan arkamdan iş çevirmesi kocama beni kötülemesi yok mu tahammülüm kalmıyo bide benim yanıma gelince ağzından gelin çıkmaz kızım yavrum diye hitap eder insanlar çok tuhaf ben birini sevmiyosam yüzüne gülememki
kaynanayı hakketen boşveriyorum artık dün gece çok düşündüm bana yazık kadının umru değilki kendimi onun için hiç üzmicem artık karekteri belli zaten cahile laf anlatamazsın ki
biz üç eltiyiz ikinciyede aynılarını yapıyo büyük olana sesi çıkmıyo niye onunla yaşıyo bi laf etse barınamaz çünki
ayyy tamam tamam sustum yazdıkça kendime kızıyorum boşşverrr erce
inşallah güzelim bu kış gelir bebişim gerçekten çok istiyorum kızım için çok yalnızmış meğerse hiç farkedememişim çünki benimle öyle konularada pek konuşmaz
soruyorum bazen istiyomusun kardeş diye farketmez diyo utanıyo galiba

eve gittm bir parçalar arkadaslar sımdıye dek boyle bısey gormedım ben tuylerım dıken dıken ya.
pıhtı gıbı degıl dokunuca dagılmıyo böyle nasıl dıyım bıraza ıgrenc bı tanım olacak ama tavuk ciğeri gibi
sizce normalmi kızlar bu

ne desm bilemedim canım inşallah müdahaleye gerek kalmadan atlatırsın

bugün ne kadar çok yazdım rekorumu kırdım vallahi
yarın kursum başlıyo iyi gelicek bana evden uzaklaşmak
pazardan 4 kilo patlıcan aldım bahçede ateş yakıp onları közlicem kışın güzel oluyo
sonra evimide bi toparlamam lazım bu aralar saldım biraz

gurbet abla hemoroid için hap mı kullanıyorsun???
pomad krem falan daha etkili olmuyor mu..
hayırlısı diyelim..
Daflon 500 diye bir hap gebe oldugunuzu dusundugunuz an birakin diyor bugunde gelmedi regl
kiz nirde yattin hastene ismi ver bulalim oraya koyyolar ya ugrasma sen

herkesten özür dileyerek yazıyorum birilerine anlatmazsam çatlıcak gibi oluyorum bu aralar hep dert yazıyomuş gibi hissediyorum ama bu günlerde geçicek biliyorum allah başka dert vermesin
dün kızımı bi arkadaşıyla konuşurken kulak misafiri oldum istemeden arkadaşına bana kimse teyze ve hala diyemiyecek biliyomusun sen çok şanslısın falan işte buna benzer şeyler anlattı tek çocuk olduğu için bu kadar içlendiğini hiç tahmin edemezdim çok üzüldüm hatta keşke ikiz kardeşim olsa biri kız biri erkek olsa :85::85:

bide bizi garanti bankasının bi şubesi zanneden her fırsatta özellikle para isteyince analık hakkını ortaya atan bi kaynanaya sahibim
şu bi haftadır kadın bendeki tüm kredisini tüketmiş durumda güzüme gülüp arkamdan neler çevirdiği öğrendim şoklardayım allaha havele ediyorum çok şükürki adaletli olan bi kocam var yoksa bu kadın bana neler yapar
yedi sene sonra ilk defa ufak bir panik atak geçirdim ve ilaç içmek zorunda kaldım
nefret ettim hepsinden
takmıyım umursamıyım demiyorum olmuyo
şu arlar köyünde gelince dananın kuyruğunu kopartıcam artık yeterr anladım kı ben sessiz kalıncaiyice coştu
offfff işte böyle

sizce normalmi kızlar bu

Ercem bnm basimda da var elden birsey gelmiyor malesef yediler bitirdiler esimi genc yasta beyaz saklli dede oldu malesef anlamiyorlar ihtiyaclari yok ne bileyim ya bn gorusmuyorum iliskimi kestim esim ilgileniyor onlarla ne ederse etsin benm kafam dunc en azindan

Medim bndede iyle oldu iki reglde jorktum bole sey yasamadim ama normal cnm lop lopparca dustu bndende cnm bnde sukur kurtaj olmadim bunlar bitecek ins

poti ÇOK tatlı bir kızın var ...yerim ben onun yanaklarını tam sevmeilk maşallah Allah nazarlardan saklasın..öptüm cennet kokulunu....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X