Eski dostlar hep beraber elele verelim

uyuz baslayan bır haftanın mal bir çarşamba sabahından selamlarım..

on karıs suratımla ıse geldım

eşim benı sınır ettı

100 yasına da gelse bu erkekler olgunlasmaz
içlerindekı mala stop dıyemez
aşılama yaptırcam ben
ıstemıyorumonunla halvete gırmek kafasına bısey patlatasım gelır cok sınırlendım

eşim benı sınır ettı

aşılama yaptırcam ben
ıstemıyorumonunla halvete gırmek kafasına bısey patlatasım gelır cok sınırlendım

sabah sabah güldürdün beni medim..niye istemiyorsun onunla halvete girmeyi..havaya giriyorlar hemen demi..:37: sen yinede aşılamayla falan uğraşma doğal yoldan gör işini daha iyi..

mistik kız gunaydın cnm
sen nasılsın ne var ne yok

dipnot: bak bak bak gidip bana bıde onu affedeym dıye sandviç almış yermıyım ben bu numaraları yemem!!! ama sandviçi yedım
ıstemem alma sakın getırme dedım
getırdı masaya koydu
birine vericem dedım
cok actım yedım tabu bunu o gormedı
oh karnım doydu bari
:1:

eşim benı sınır ettı

aşılama yaptırcam ben

ahh medi çok alemsin ya
tam da halvet zamanı kocayla küsülürmü sonra intikamını çok acı alırsın hele bi de hamile kalınca allaaahhh gece yataktan kaldırıp manava gönderirsin :1::1::1:
takma kafana bu kocalar hep aynı eee bizde fazla alıngan napalım ortayı bulucaz artık :1::1:

nasilplayim cnm bnm gun sayiyorum ha bireyok yumurtlama gunu yok adet gunu gunler aylari aylar yillari derken Allahim hakkimizda hayirlisini versin
sen ne yaptin cnm nasil gidiyor diyet

ben bebek işini yaza kadar kafamdan attım korunuyorum kocamın işi belli olana kadar zayıflayayım bari diye diyet yapmaya çalışıyorum işte
arada kaçamak yapıyorum ama yinede iyi gidiyo bakalım spor falan da yapıyorum tabii
bu arada sizide takip ediyorum hepinize ayrı ayrı dua ediyorum canım inşallah ben kavuşamadım sizlere bebek nasip olur

ahh medi çok alemsin ya
tam da halvet zamanı kocayla küsülürmü sonra intikamını çok acı alırsın hele bi de hamile kalınca allaaahhh gece yataktan kaldırıp manava gönderirsin :1::1::1:
takma kafana bu kocalar hep aynı eee bizde fazla alıngan napalım ortayı bulucaz artık :1::1:

dogru haklısın
kendısı hala barış çubuğu uzatmakta ben kabulk etmek ıstemıyorum
ama bunu gecesi var çubugu mecbur kabul edicez çubuksuz olmuyo bu halvet işleri :):1::1::1::1:

şimdilik barısayım da 9 ay bi küsecem hayatın felsefesını yazacak kendısı na buraya da yazacam
çok sevmeme ragmen kök söktürmeden rahat edemeyen bi tipim ben yaradılısımdan napayım:15:

nasilplayim cnm bnm gun sayiyorum ha bireyok yumurtlama gunu yok adet gunu gunler aylari aylar yillari derken Allahim hakkimizda hayirlisini versin
sen ne yaptin cnm nasil gidiyor diyet

ben bebek işini yaza kadar kafamdan attım korunuyorum kocamın işi belli olana kadar zayıflayayım bari diye diyet yapmaya çalışıyorum işte
arada kaçamak yapıyorum ama yinede iyi gidiyo bakalım spor falan da yapıyorum tabii
bu arada sizide takip ediyorum hepinize ayrı ayrı dua ediyorum canım inşallah ben kavuşamadım sizlere bebek nasip olur
insAllah cnm zayifla daha da kolay hamile kalinir diye duydum bn herkese nasip olsun insssss
dogru haklısın
ama bunu gecesi var çubugu mecbur kabul edicez çubuksuz olmuyo bu halvet işleri :):1::1::1::1:

şimdilik barısayım da 9 ay bi küsecem hayatın felsefesını yazacak kendısı na buraya da yazacam
çok sevmeme ragmen kök söktürmeden rahat edemeyen bi tipim ben yaradılısımdan napayım:15:

supersin medim bnmmm ama simdi kusme tostuda yemisin bakkk halvet te ol bn yiyen istyirommmm:47:

Eliylemi yetinceeeez simdi:43:
Ayin 25 i simdi gelmek bilmez yaaaa:18:

ben o minik elleri yirimmmm:nazar::nazar:
koprina allah seni netmesin yap boz gibi kalan parçaları bekliyorum ha :1::1:

sen diğer yerlerini de gönder ben photoshopta birleştireyim:27::27::27::27:

ayın 25-26da falan tamamını paylaşıcam :1:
kırkı çıkmadan asla :)
nazara çok inanırım.. albümde paylaşıcam oğluşumun resmini.. topiğe tanımadıklarımız da girdiği için :)
ayol bir insan pırt yapacak diye kızarıp bozarır mı.. bende diyorum bebeye ne oluyor :1:
beyaz tenli olunca hemen rengi değişiyor yavruşumun :1:
ay ileride bu kızlardan falan utanınca da domates gibi olur anam.. :1:

selam kızlar bizde 10 günlük olduk ama ben düzelemedim doğumdan sonra tansiyonum yükseliyo aniden gözlerim bulanık görüyo yüzüm falan uyuşuyo bilmiyorum neden oluyo ilaçta kullanamıyorum bebeğim beni üzmüyo maşallah ama ben nasıl düzelirim bilmiyorum

canım.. bebişinin iyi olmasına sevindim.. umarım sütün de geliyordur güzelce..
tuzludan ekşiden mümkünse uzak dur canım.. onlar aşırı derecede etkiler tansiyonu..ve bol bol dinlen.. sakın bir iş yapma evde.. suyunu bile ayağına iste..
inş toparlarsın kısa zamanda.. geçmiş olsun..

eşim benı sınır ettı

aşılama yaptırcam ben
dipnot: bak bak bak gidip bana bıde onu affedeym dıye sandviç almış yermıyım ben bu numaraları yemem!!! ama sandviçi yedım
getırdı masaya koydu
birine vericem dedım
oh karnım doydu bari

çatlak yavyum :1:
Jr. Medi gelince acep herifin netçek :1: ikinizle başeder mi ki :1:
bu aralar küsme kız eşine lazım olur belki :))

mistik kız gunaydın cnm
sen nasılsın ne var ne yok

getırdı masaya koydu
birine vericem dedım
oh karnım doydu bari

dogru haklısın

yerim senin triplerini... sen şimdilik halvet işini erteleme sakın.akşama barış mutlaka...bebek karnına bir konsun yaklaştırmazsın yanına..ama küsmek için yanlış bir gün.biraz kendini sakinleştir.akşama halvetten birşey anlamayacaksın yoksa :)
bu arada biz iyiyiz çok şükür.hafta sonu şeker yüklemem vardı.biraz yüksek çıktı.bu cmt tekrar şeker yüklemem olacak.biraz onun sıkıntısı var bendede onun dışında iyiyiz çok şükür.

dogru haklısın

profesyonel ol kuzum köprüyü geçene kadar, spermi kapana kadar:34::34::34:
sonra 9 ay dön arkanı uyu minik medinle:1:

dogru haklısın

tabi canım doğru taktik şimdilik idare et sen hamile kalınca yapacağın nazlarla acısını çıkarırsın. Hayırlı halvetler tatlım:)

ayın 25-26da falan tamamını paylaşıcam :1:
kırkı çıkmadan asla :)
nazara çok inanırım.. albümde paylaşıcam oğluşumun resmini.. topiğe tanımadıklarımız da girdiği için :)
ayol bir insan pırt yapacak diye kızarıp bozarır mı.. bende diyorum bebeye ne oluyor :1:
beyaz tenli olunca hemen rengi değişiyor yavruşumun :1:
ay ileride bu kızlardan falan utanınca da domates gibi olur anam.. :1:

canım ya tabi paylaşma kırkı çıkmadan bende inanırım çok nazara:nazar:
kıyamam ben ona pırt yapınca kızarıyor demek:))çok merak ettim bebişini artık haftaya görürüz.

nil kuzusu renkleri algılayabiliyo mu artık???
siyah beyaz kartlar yapıyorum photoshopta yarın mail atayım sana çıktı al hikayeler anlat nilikoma
tabi renkleri algılayacak kadar büyümediyse :1:

selam kizlar ne var yok,ben su an zayiflama modundayim,:8:insallah yaza kadar biraz normallesirim,kopissss acik yanak ,dudak bari koysaydin ya kizzzz :1:yirim ben o pamuk elleri,

siyah beyaz kartlar yapıyorum photoshopta yarın mail atayım sana çıktı al hikayeler anlat nilikoma

cok sanslisin canim,hem ikiz hem bir erkek bir kiz ,masallahhhhhhhhhhh diyorum:nazar::nazar::nazar:rabbim sag salim dogmalarini nasip etsin insallahhhhh

sen at ben ona destan yazarım
renkleri seviyoruz sıkı bi tiger düşkünüyüz, hatta aşk yaşıyoruz bize yapılmayan cilveler gülmeler agular hep 30 cm lik peluş oyuncağa :)
ama beşiktaşlı olma asaletimizden dolayı hala favori renklerimiz siyah beyazzzz

profesyonel ol kuzum köprüyü geçene kadar, spermi kapana kadar:34::34::34:
sonra 9 ay dön arkanı uyu minik medinle:1:
mini mediiiiiiii:17::emir_bebek:
medicalcigim dualarim seninle canim

sagol arkadasım opuyorum senı yavyum:54::40:
yerim senin triplerini... sen şimdilik halvet işini erteleme sakın.akşama barış mutlaka...bebek karnına bir konsun yaklaştırmazsın yanına..ama küsmek için yanlış bir gün.biraz kendini sakinleştir.akşama halvetten birşey anlamayacaksın yoksa :)
bu arada biz iyiyiz çok şükür.hafta sonu şeker yüklemem vardı.biraz yüksek çıktı.bu cmt tekrar şeker yüklemem olacak.biraz onun sıkıntısı var bendede onun dışında iyiyiz çok şükür.

evet evet barıstık
ah bı bılsenız heryanım agrıyo üşüttümzırt pırt banyo yaparsan bu havada... bogazım şişmek üzere hıssedıyorum

heme mandalına takvıyesıne basladım

hasta olmak ıcın uygun bir zaman deeggılll
anammm !!!!!!!kasıklarım gaz bombası gıbıııııııııı

bıde dun doktora gıttım yne yum yum18 mm olmus çok iyi gelısıyo fılan dedı cumartesı de cagırdı gun asırı halvete devam dedi:18:

mıstıkcım seker yuklemen yuksek cıktıysa bebekte dıyabet rıskı oluyor sende de tabı
tatllara bıraz dıkkat edersen sorun kalmaz tatlım

Son düzenleme:
Back
X