- 21 Ekim 2016
- 400
- 206
- 33
- Konu Sahibi Siyahgiyenkiz
-
haklısınız bundan 1 sene öncesine kadar dostluğa büyük önem veren ben artık sizin gibi düşünmeye başladım yaşadııkça öğreniyo insan.Teşekkür ederim yorumunuz için abla sıcaklığında hissetirdiOlur hemde en fenası eski dosttan olur canım benim,zamanla gecer yok say görme duyma onunla alakalı olan şeyleri,sana değer vermeyenede sen hic verme, ben on senelik yediğim ictiğim bile ayrı gitmeyen dostumla kardeşim dediğim insanla yaşadım benzer olayların daha beterini kırgınlığın üzgünlüğün cok iyi anlıyorum bende yaşadım ama gecti seninkide gecer,insanlar cok nankör vefasız olmuş artık ,dost diye birşey de yok bence ,arkadaş ol dost olma kimseyle sana tavsiyem bu
Benzer bir durum başıma gelmişti insan konduramiyor ama görüyorsun aynı zamanda yapilanlari çok iyi anlıyorum sizi bu konuda.
Size önerim başka çevreye yönelmeniz, sizin arkanizdan konussun ama siz tek kelime dahi etmeyin dostun gülle vurma hikayesi vardır bilmem bilir misiniz o hesap olsun sizinki . Sonunda susacaktir emin olun.
Belki utanır bir gün yaptığına ama pişman da olsa tekrar almayın hayatınıza .
Hey maşallah inanamıyorum gerçekten 20 yıl sonra ne seğişiyor da bu insanlar20 yıllık dostum bana düşman oldu birkaç yıl evvel sizinki ne ki :) hiç takmayın candan insanlarla tanışır gerçekten dost olursunuz, birde yaş ilerledikçe dostluk kavramı değişiyor..
1 Dost dediginiz kisiyi gercekten sevdiniz mi??
2.O sizi sevdi mi?
3.Gercekten dost olsaniz bu durumda olmazdiniz..
Bu devirde olur.Anlatsam roman olucak bir konuyu özet geçmeye çalışıcam.çok sevdiğim ama çok iyi anlaşamadığım bir dostum vardı 6senelik. Çoğu tavrı rahatsız ediyordu hatta görgü , insani değerler açısından yanlış sayılabilcek hareketleri vardı. Bencil kibirli biriydi .Bu yüzden problemli bir arkadaşlıktı çünkü tepki veriyordum yaptıklarına. ama içimden çok seviyordum çünkü keyifli vakit geçiriyduk çok şey paylaşıyorduk ortak noktamız vardı çok hayallerimiz vardı.Onun da beni gerçekten sevdiğini biliyordum. Ama artık dostluğu bana yük olmaya başladı dünya onun etrafında dönüyor gibi davranıyordu. En büyük mutluluk onun en büyük dert yine onun . Görüştüğümüzde sadece onunla ilgili konular. İçimde tutamam bozulduğum şeylere tepki verrim yani bu durumlardan rahatsz olduğumu biliyordu .ama üste çıkyordu her tartışmada ve çirkinleşip beni söylediğime pişman ediyordu. 2 sene önce onun hayatında çok şey değişti ifşa olurum diye detay veremiyorum( takip ediyorduk kkyı seneler önce birlikte, belki hala bakıyordur. ) çok mutlu olduğu gelişmeler yaşandı hayatı değişti tabiri caizse. Ama yanında olmamayı seçtim. Çünkü hiçbirşeyini paylaşmamaya başladı benimle. Mesafe koydu ya da davranışları samimiyetsiz geliyordu.Ben de hayatına zorla dahil olamazdım. Tüm bunların üstüne bir kaç kötü olay da yaşanınca biz artık 2 düşmana döndük. Benim hayatım da baya kötüledi bu arada. Mutsuz olduğum çook gelişme yaşadım ve az çok biliyor. Ama bir söz vardır ya işini yoluna koyan sırtını döndü. Tam olarak bunu yaşadığımı düşünüyorum. 2 sene oldu konuşmuyoruz hiç.Benim hakkımmda söyllediği kötü şeyleri duyuyorum arada . Hayatını kıskandığımı vs düşünüyor sanırım. İnanılmaz sinirleniyorum ama bi yandan da aklımdan çıkmıyor üzülüyorum acaba yanlış mı yaptım,başka arkadaşlarıyla fln duyunca bende mi problem vardı kötü bir arkadaş mıyım diyorum. Onca seneden sonra düşmana dönmek içime sinmiyor ama yapı itibariyle de kindar biriyim kötü zamanlarımı yanlız atlattığımı düşününce yanımda olmayanları affedemiyorum. ayrıca da kendisinin benim iyiliğimi hakettiği konusunda şüpheliyim. Ama biryerde görsem konuşsam bi şekilde iletişime geçsek kesin ağlarım. Çok ortak çevremiz var illaki haberi geliyor ve içim acıyor bazen. Bu kafa karışıklığını neye yoruyorsunuz sevgili kk ne yapmalıyım?
Hey maşallah inanamıyorum gerçekten 20 yıl sonra ne seğişiyor da bu insanlar
Gerçekten seviyordum her işine koşardım beraber ağladım beraber güldüm mecazi değil gerçekten. Hatta mutluluğunda bile ağlamışlığım var. Onun için tamamen aynılarını diyemiyorum çünkü kendi meseleleri her zaman daha önemliydi bencil biri olduğunu söylerlerdi zaten çevreden de.ama beni dostu olarak gördüğünü düşünüyorum. Baskın karakterler oluşumz belki bizi tam anlamıyla dost yapamamış olabilir. Fazla tavizkar bi yapıda değilim çünkü
Haklısınız tek taraflı yazıyoruz buraya herşeyi ama objektif bakmaya çalışıyorum her zaman en azından kendimi sürekli sorguluyorum yanlış mı yaptım acaba bir yerde diye. Kendisi kendinden gayet emin ki şuan düşmanlık yapabiliyor. Bu bile belli ediyor bence. Çoğunkla lise yıllarımıza dayanıyor 6 yıl öncesi,bu yüzden herşey daha çocukçaydı belki. Teşwkkürler yorumunuz içinİlişkinizi kesmişsiniz.
Ondan size sizden ona laf getirenlere mesafe koyun bence asıl problem onlarda derim.
Her arkadaşlık yürüyecek diye bir durum yok.
Lakin 6 yıl bir arkadaşlığı sürdürebildiyseniz demek ki tahammül edilebilir bir insandı.
Çünkü o sizi dahil etmediği için hayatına uzaklaşmışsınız.
Birde şöyle bir durum var kimse tek taraflı suçlu değildir.
Elbette o da sizin birşeylerinize katlanmıştır.
Anlattığınız kadar çekilmez bir insana kimse 6 sene he hı diyemez diye düşünüyorum.
Cevaplıyorum karşılıksız veren aile dışında gerçekten yok ama varsa da olmasın.Belki ben de verdiklerimin karşılığını bencillik olarak aldığım için daha fazla duramamışımdır. Her başı sıkıştığında yanındaydım destektim ama ben üzgünken yanımda kimseyi göremedim.Ya dost bence sadece aileden olabilir onlar dışında karşılıksız veren var mı? Vardır da olanlarda vere vere en sonunda kötülük görüp bırakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?