Eski dostum ne oldu

Sensizolmaz1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
81
134
93
Benim çok ama çok sevdiğim, canım herşeyin olarak gördüğüm arkadaşım artık benimle gorusmek istemiyor herhalde arıyorum açmıyor , görüyor ama ya bu kadın beni niye aradı acaba diyip geri de dönmüyor.ikimizde devlet memuruyuz ben ondan önce atandim o benden 2 yıl sonra atandı ama ben onu hep aradım hep sordum destek oldum manevi olsun maddi olsun ama o beni bi gün olsun aramıyor bahane ediyor arayacaktır aklimdaydin vs vs işler yoğun falan filan ya bende çalıştım ama dostunu da ihmal etmedim . şimdi bulunduğum yerde hiç dostum yok arkadaş yok beni arayıp nasılsın demek bu kadar mı zor çocuğum olduğu için çalışamıyorum da. Sizce neden olabilir

Haklisin galiba bende bu dusuncedeyim ama kabul edemiyorum aklıma NEDEN diye takılıp kaliyor

Nedenini her zaman bilemeyiz, bazen bir neden bile olmaz. Sadece hayat farklı yönlere sürükler insanları, paylaşacak bişey kalmaz, uzaklaşılır. Kendinde sorun arama.

Nedenini her zaman bilemeyiz, bazen bir neden bile olmaz. Sadece hayat farklı yönlere sürükler insanları, paylaşacak bişey kalmaz, uzaklaşılır. Kendinde sorun arama.
O kadar yalnızım ki o bana yapmaz dedim ama yanildim galiba artık bende eski ben olamam .Allah gönlüne göre versin deyip kapatmak lazım dostum defterini herhalde

Benim çok ama çok sevdiğim, canım herşeyin olarak gördüğüm arkadaşım artık benimle gorusmek istemiyor herhalde arıyorum açmıyor , görüyor ama ya bu kadın beni niye aradı acaba diyip geri de dönmüyor.ikimizde devlet memuruyuz ben ondan önce atandim o benden 2 yıl sonra atandı ama ben onu hep aradım hep sordum destek oldum manevi olsun maddi olsun ama o beni bi gün olsun aramıyor bahane ediyor arayacaktır aklimdaydin vs vs işler yoğun falan filan ya bende çalıştım ama dostunu da ihmal etmedim . şimdi bulunduğum yerde hiç dostum yok arkadaş yok beni arayıp nasılsın demek bu kadar mı zor çocuğum olduğu için çalışamıyorum da. Sizce neden olabilir

iğnelemek için sormuyorum, ben şu kırmızı ile işaretlediğim cümledeki "ama" yı anlayamadım
ondan önce atanmanızla onu hep arayıp sormanız arasında neden bir "ama" var?
eğer bu "ama" buradan anlaşıldığı gibi ise, sebep bu olabilir

iğnelemek için sormuyorum, ben şu kırmızı ile işaretlediğim cümledeki "ama" yı anlayamadım
ondan önce atanmanızla onu hep arayıp sormanız arasında neden bir "ama" var?
eğer bu "ama" buradan anlaşıldığı gibi ise, sebep bu olabilir
Siz nasıl anladiniz? Anlatmak istediğim atandıktan sonraki kızla atanmadan önceki hali farklı ama ben dostluğumuz hep ön planda tuttum Ona karşı boburlenmedim ona hep konuştuğumuzda bugünlerde gececek sende atanacaksin diye motive ettim dualarim da onu da unutmadigimi hep hatirlattim

Malesef bazi insanlar böyle.yeni arkadas buldu mu digerini şutluyo bizzat ben de şutlandim:KK53: atanamamisken karnim burnumda koşa koşa yanina giderdim bi derdi oldugunda kiz simdi atandi aramiyo sormuyo ben aradigimda da gayet soguk konusuyo yapacak bisey yok zorlamamak lazim bazi seyleri

Malesef bazi insanlar böyle.yeni arkadas buldu mu digerini şutluyo bizzat ben de şutlandim:KK53: atanamamisken karnim burnumda koşa koşa yanina giderdim bi derdi oldugunda kiz simdi atandi aramiyo sormuyo ben aradigimda da gayet soguk konusuyo yapacak bisey yok zorlamamak lazim bazi seyleri
Aynen canım ama bak sende benim gibi arayan sen oluyorsun .

Kendisine mesaj atıp problem var mı diye sorsan, cevap verirse öğrenirsin, vermezse yol verirsin
Onu yapmayı da düşündüm aslında ama o bana yolu açtı gitmem için bekliyor sadece olay bundan ibaret olsa gerek sadece nedeni merak ediyorum. artık kime ne yaparsam yapayım yaranamiyorum

Aynen canım ama bak sende benim gibi arayan sen oluyorsun .
Evet hatta bi kac saat once yine dayanamayim mesaj attim buz gibiydi iyi geceler dedim hemen iyi geceler dedi bariz konusmak istemiyo :) aramamak icin yemin edecem korkuyorum ya tutamazsam diye cunku cok sevdigim bi arkadasimdi aramamak lazim ama yapamiyoz sanirim :(

bendede vardı buna benzer bi tip, uzaklaştırdım hayatımdan. onunlamı uğraşıpdurcam, o beni kaybetmeyi seçmiş. ben onu kaybetmemek için ömür boyu çabalayamam ya :63:

bendede vardı buna benzer bi tip, uzaklaştırdım hayatımdan. onunlamı uğraşıpdurcam, o beni kaybetmeyi seçmiş. ben onu kaybetmemek için ömür boyu çabalayamam ya :63:
Harikasınız gitmek isteyene yol vermek gerek yolunu tıkamak ise yaramaz bende artık yolundan çekiliyorum Allahım iyilik güzellikler nasip etsin ona tek duam bu artık

Demek ki gerçek dostunuz değilmiş. Sizi sadece zor günlerinde derdini tasasını anlattığı ağlama duvarı olarak görmüş belli ki. O günleri atlatınca da sizinle işi bitmiş. Derdi tasası olduğunda ağlanmak için yine arar.

Onu yapmayı da düşündüm aslında ama o bana yolu açtı gitmem için bekliyor sadece olay bundan ibaret olsa gerek sadece nedeni merak ediyorum. artık kime ne yaparsam yapayım yaranamiyorum

Tabi sen bilirsin ama cevap alabileceğin tek kisi de kendisi.
Benzer bir durumu 2 yıl önce kuzenimle yaşadım. Kuzenimle çocukluğumuzdan beri çok yakındık. Kendisi nişanlanana kadar da öyleydik. Birden arayıp sormamaya, ben arayinca geçiştirmeye başladı. Bozuldum ama üstelemedim. Gel zaman git zaman bir aile yemeğinde karşılaştık. Firsat bu fırsat konuşayım dedim, neden soğuksun bana diye sordum. Hanımefendi önce kem küm etti, sonra nişanlısının mesafe koymasını istediğini söyledi. Nişanlı bir kızın evli kuzenine sık gitmesi yakışık almazmış. Bak öküze bak. Dellendim, saydirdim kendisine. Hadi o öküz dedim sen nasıl böyle bir şeye uyuyorsun enişteni tanimiyor musun dedim. ( ki eşim kuzenimi kendi kardeşinden ayirmazdi) Velhasıl bir daha ben de aramadım. Nişanlisiyla 1 yıl sonra ayrıldılar. Bir gün beni aradı, sadece kuzenimsin mecbur olmadıkça görüşmeyelim dedim..

Back
X