- Konu Sahibi elagozlum20
-
Ne kadar büyük bir aşk olursa olsun bir süre sonra duygular normalleşmeye başlar. Mesela en aşık halinizde evlenseydiniz bile şuan bu duyguları hissediyor olacaktınız. İlişkinizi sürekli canlı tutarak bu "aşık olmak" yada "heyecanlanmak" durumunu daha uzun süre muhafaza edebilirsiniz ama bu biraz karakter meselesi. Bana sorsan şahsen bende o güç var mı ben bile bilmiyorum.
Psikolog duygularımı geri getirir mi diye düşünme canım
Bu sebepsez mutsuzluğunun sebebini çözdüğünde otomatikman bu sorunu da çözmüş olursun
Belki herşey bitmiştir gerçekten bunu tedavi olmadan anlayamazsın
Çok doğal, zaman zaman bunalabiliriz
Daha fazla çıkmaza girmeden git
Ne kadar zamandır berabersiniz?
2 ay öncesinde belirgin bir olay oldu mu? Her hangi birşey olabilir. Mesela umduğun bişey olmamıştır, ağzından bişey kaçmıştır, bir olay anlatmıştır, hiç bilmediğin bişey öğrenmişsindir... gibi...
ayy canım tek değilmişim aynı duyguları hıssediyorum aynen yaklasık 2aydır bi gariplik var seviyorum bunu biliyorum ama hissetmiyorum içimde bi kıpraşma olmuyor yani neden böyle oldu anlamadım ayrılmak istemiyorum çünkü o bana karşı cok iyi hiç bitmedi heyecanı aşkı bende onunla mutluyumda nıye böyle hissediyorum
allahım buna da şükür yarabbim beni anlayan birini buldum çok doluyum cok dertleşmek istermisin canım bu durumdan beraber kurtulalım mı
öyle çok isterim ki canım aynı seyi hissedebilen birine cok ihtiyacım var
allahım buna da şükür yarabbim beni anlayan birini buldum çok doluyum cok dertleşmek istermisin canım bu durumdan beraber kurtulalım mı
benimde canım benimdeo kadar doluyum ki çaresizim bu durumdan kurtulmaya çalışıyorum boğuşuyorum ama olmuyor sevdiğime karşı bu duyglardan kurtulmak istiyorum kendimi çok kötü hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum bilmiyorum .. kolum kanadım kırık sanki neden böyle oldu duygularımız neden
ben ona haksızlık ettigimide düşünüyorum erkek olmasına ragmen bıkmadan uğraşıyor seviyor niye böyle olduk ki bizsiz kötü bi olay yasadınızmı iki ay önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?