İlişkimizi o bitirdi, istemediğini o söyledi bana. ben onun kalbini geri kazanmak istiyorum ne yapmam lazım bu durumda?İlişkinizin senin yüzünden bittiği için olmasın ??
İlişkimizi o bitirdi, istemediğini o söyledi bana. ben onun kalbini geri kazanmak istiyorum ne yapmam lazım bu durumda?
İlk başta ben bitirdiğim için onun gururunu ve kalbini cok incitmiştim, ortada hiçbirşey yoktu çünkü. Ama sonra geri döndüm. Ama yine geri döndüğümde ona ilişkimize kendimi tümden feda etmediğimi gördü tekrar ve bu sefer o benden sen hiç değişmeyeceksin diyerek tamamen ipleri kopardı aramızda. Okadar pişmanım ki, onun değerini öyle anladım ki. Geri kazanmak için onu nasıl bir yol izlemeliyim?İlişkinizin senin yüzünden bittiği için olmasın ??
İlişkimizi o bitirdi, istemediğini o söyledi bana. ben onun kalbini geri kazanmak istiyorum ne yapmam lazım bu durumda?
Iliskimizi noktalayan oydu benim yuzumden, ben onu terk ettim ve sorunlar verdim diye birdaha bana ısınamamıştı.
Neden güldünüz?
dün onu bir kafeye davet ettim, 1 ay sonra ilk defa görüştük. Çok keyif alıyordu gibi görünüyordu ama belli etmemeye çalışıyordu. Her halinden anladım gerçi. Benden hala ilk günki gibi etkilendiğini hissettim, elleri hafif titriyordu, heyecanlanıyordu konuştukca, ve beni hala çokk çekici buldugunu gordum. Iliskimizi noktalayan oydu benim yuzumden, ben onu terk ettim ve sorunlar verdim diye birdaha bana ısınamamıştı. Muhabbetimiz cok hostu, ve samimiydi. Aramızda hiçbirşey bozulmamıştı. Ki ben onun benden soğuduğunu düşünmüştüm ama tam tersiydi. Dün ona tekrar bizi birlikte görmek istediğimi onsuz olmanın beni rahat etmediğini anlattım. Olması gereken bu dedi, en doğrusu bu. Boşuna olaylar bu noktaya gelmedi yaşayıp görücez nedenlerini ikimizde dedi. Anlamadığım şey beni hala çekici ve keyifli buluyorsa (ilişkimiz sırasındada bana hep cok aşıktı ben mahfettim) neden benle tekrar bir araya gelmek istemez? Dun vedalasirken bana tesekkur bile etti zaman ayirdigim icin. Hosuna gittigi her halinden belliydi, arkamdan uzun uzun bakip bana son defa gulumsedi filan ama iliski istemiyor. Bunun nedeni ne olabilir? Ben onun icin gecip giden bir hevemismiymisim meger?
Ooo o iş yaş canım ya...İlk başta ben bitirdiğim için onun gururunu ve kalbini cok incitmiştim, ortada hiçbirşey yoktu çünkü. Ama sonra geri döndüm. Ama yine geri döndüğümde ona ilişkimize kendimi tümden feda etmediğimi gördü tekrar ve bu sefer o benden sen hiç değişmeyeceksin diyerek tamamen ipleri kopardı aramızda. Okadar pişmanım ki, onun değerini öyle anladım ki. Geri kazanmak için onu nasıl bir yol izlemeliyim?
Farkındayım, ama olaylar yanlışlıkla böyle gelişti. Küçük şeyler girince araya kafam karışmıştı ama meğer bir yanlış anlaşılmadan ibaretmiş her biriİyi de agır saçmalamışsın.
Hem ilişkiyi bitiriyorsun, hem dönüyorsun, yine ayrılıyorsunuz
Tekrar güvenini ve kalbini kazanmak için yapabileceğim birşey var mı peki bu durumda?en mantıklısını yapıyor. zaten deneyip senin huysuzlukların yüzünden başaramamışsınız. ayrıca seninle oturmak sohbet etmek keyif veriyor olabilir ama bu dert de verdiğinden katlanmak istemiyordur.
1 yıl 2 ay ilişkimiz oldu. Çok mücaadeleler verdi ilişkimizde, son güne kadar. Hiç pes etmedi, şimdi etti en sonunda ve ben onu kaybetmek istemiyorum. Kalbini tamir etmek istiyorum. Ona geç kalıcam diye korkuyorum. 1 ayda unutmuş olabilir mi beni gerçekten?Etkilenmek elleri titremek
Yaş 15 mi?
Komik geldi.
Seni unutmuş sevgilisi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?