Eski erkek arkadaşım beni hala ilk gunki gibi begeniyor peki neden bir ilişki istemiyor?

gelip geçici heves gibi davranan sen olmuşsun şimdi kalkıp ne bekliyorsun kır dök sonrada gene başlayalım yok öyle bir dünya gene insan gibi davranmış çok seven bir anda da kendiside soğur tıpkı senin yaptığın gibi hatta daha fazlası olur çünkü karşı taraf kırılıyor o anda sen değil zaman geçince anlıyor insan karşısındakini dimi son izci

Aşk acısı bana karşı mı var hala? Dertlerine merhem olmak istediğimi değişmek isediğimi ona göstersem birşeyler değişebilir mi?

bitmiş artık. bir derede iki defa yıkanılmaz. çocuk gayet olgunmuş kendisini tebrik ediyorum sana da kendine yeni bir hayat kurmanı tavsiye ediyorum.

Bence şuan bile ilişkiye bir şans verip zaman tanıyor. Sabredin sizden kaynaklı olumsuz davranışları düzeltin ...

Özür dileyerek söylüyorum ilişki çok yalama olmuş. Karşınızdaki de bir insan sonuçta onun da duyguları var siz sırf kendi duygularınıza göre hareket etmiş, onunkileri hiçe saymışsınız. Adam bana çok mantıklı ve medeni geldi. Sizinle oturup konuşmuş ve bu tutarsız davranışlarınıza rağmen medeni davranmış. Etkileniyor da olabilir sonuçta etkilenmesi demek sizinle bir ilişki düşündüğü anlamına gelmez hele ki ilişki böyle yalama olduysa. Size de şu an sadece sizi istemediği için çekici geliyor ulaşılmaz buluyorsunuz. İlişkiye başlanınca aynı şeylerin yaşanacağını tahmin edebiliyorum, çocuk da ediyor inanın.

"Cok cekici buluyo, cok etkileniyo, ilk gunku gibi hala ama belli etmemeye calismasina ragmen anladim ben bunlarin hepsini".
Sen nasil anlamak istiyorsan oyle anlamis olabilir misin?
Birisine sicak davranmaya da gelmiyo hemen yanlis anlasiliyo diye dusunmus olabilir eski sevgilin

o kadar uzun süreli ilişki 1 ayda unutulmaz aldatma tarzı agır bi durum yoksa tabi. Ama yoklugunuza alısmıs olabilir ve ilk gününden beri cok mücadele ettiği ilişkinin sonunda emeklerinin boş oldugunu kaybettiğini görüncede sizsiz bir hayata zorda olsa adapte olmaya çalısmıstır. Bu yuzden istemediğinden emindir aslında ama kafası karısıktır. Bence üstelemeyin güveni kırılan bi insan tekrar aynı kişiye güvenemez güven kaznmaya çalıstıkca sende o da cok yıpranırsınız ben düsüncemi yazdım ama yinede siz yorumumu degil kalbinizi dinleyin en cokta

Seni çekici bulduğu, hala beğendiği vs senin tahminin bence.
Çocuk son bir kez bakayım aklımda kalmasın demiş buluşmuş ve peh devam etmesekte olur demiş.
Bana da böyle geldi.
Etkilenmiş olsa kaybetmemek için böyle birşey demezdi.

Aynısını bende düşündüm. Acaba o anda üşüdüde ellerimi titredi diye :)
Bence ikinci denemede, sana olan güveni sarsıldı ve bu yine beni yüz üstü bırakır diye düşünmüştür ondan bitmiştir ilişkiniz.

Önceki ilişkide sorunlu taraf sizmişsiniz. Normaldir bir daha size güvenip bir yola girmek istememesi. Demek ki mantığımı duygulardan önde tutuyor. Uzaktan görüşmeyi tercih ediyor. Ayrıca onun hisleri sizin çıkarımınız. Yanlış anlamış olabilirsiniz. Çok meraklı olsa kaybetme korkusu yaşardı. Kendi ağzıyla istemediğini söylemiş yani, ötesi yok. Fazla umutlanmamanız yararınıza olur.

Buraya senin yerine o konu açmış olsaydı söyle derdi: eski kız arkadaşımla buluştuk onu hala ilk günkü gibi çekici buluyorum ama eskisi gibi güvenemiyorum, bu yüzden tekrar başlamak istemediğimi söyledim. Sizce yanlış mı yaptım ?

beni hala çekici ve keyifli buluyorsa (ilişkimiz sırasındada bana hep cok aşıktı ben mahfettim)

Benden hala ilk günki gibi etkilendiğini hissettim, elleri hafif titriyordu, heyecanlanıyordu konuştukca, ve beni hala çokk çekici buldugunu gordum

Hosuna gittigi her halinden belliydi, arkamdan uzun uzun bakip bana son defa gulumsedi filan

Ben onun icin gecip giden bir hevemismiymisim meger?
Sen karar ver hangisi ?
Aşık değilmiydi ?
Beden dili eğitimi'mi aldın? Beni hala çok cekici bulduğunu hissettim filan :)

Sonundada geçici hevesmiydim demişsin..

Kafam karıştı

Kendi sorunu kendin yanitlamissin :) bir insan 7sinde neyse 70misinde de odur yada can cikar huy cikmaz diye bosuna dememisler. Elbette ilişkiniz sırasında sana belki duzelirsin diye cok sans vermistir ama farkinda degilsindir. Basina gelecekleri biliyor cocukcagiz ondan uzak duruyo senden

Bir ilişkide en önemli şey güvendir. Mantıklı bir insan çok da seve , aşkından da ölse güvenmediği birisiyle devam etmek istemez, edemez. Güvenmiyor size.

Seven erkek bırakmaz! Çok farklı durumlar olmadığı sürece...

Yazdıklarınızdan yaşınızın 16 olduğunu düşündüm. Doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…