eski erkek arkadaşım evli olduğu halde peşimi bırakmıyor

annesi falan biliyor evliyim ama onu getircem diyormuş malum doğulular kuma alır ya valla yazarken bile utanıyorum kızlar böle bi teklfi etmeye nasıl cüret ediyorsa bana yani 2.kadın ol diyor bende sen 2.erkek olurmuydun dedim erkekle kadın farklı diyor.artık dahada rahatsız ederse son çare annesine gitcem babası yok zaten başka çarem yok eşine gitsem umrunda değil zaten dah beter olcak durum.inanırmısınz benden soğuması için etmedğim dua kalmadı hatta üzerimde taşıyorum bazı duları.evden çıkarken hep ayetel kürsü okuyorum karşıma çıkmasın diye :(:(çok üzgünü günlerim böyle stresli geçiyor

oha ya, seninkisi iyice cozutmuş! zehra canım bak sen hiç oralı olma, ararsa açma, msj atarsa cevp yazma, sen ne kadar karşılık verirsen o, o kadar sırnaşır..hatta keşke bulunduğun yerden kısa süreliğine ayrılsan, belki sürekli gördüğü için vazgeçemiyor..hani derler Gözden ırak olan, gönüldende ırak olur diye, bulunduğu yerden uzaklaş..size ulaşabilecek bütün iletişim araçlarını yok etsen, yeni bir ev numara alsanız, olmaz mı?

off işte ailem anlatamıyorum çnkü başka ailevi sorunlarımızda var anlatırsam çok üzülcekler.beni suçluycaklar die korkuyorum yaşadığım yerde küçük karşılaşma imkanım çok.evlensem diyorum karşıma biri çıkmıyor çıkanlarda bırakıp gidiyor beni okadar kötüyümkü hayatımda herşey kötü bi yandan bu sorun.

off işte ailem anlatamıyorum çnkü başka ailevi sorunlarımızda var anlatırsam çok üzülcekler.beni suçluycaklar die korkuyorum yaşadığım yerde küçük karşılaşma imkanım çok.evlensem diyorum karşıma biri çıkmıyor çıkanlarda bırakıp gidiyor beni okadar kötüyümkü hayatımda herşey kötü bi yandan bu sorun.

seni çok iyi anlıyorum bende bu sıkıntıları yaşıyorum ama kurtulmak için de harekete geçmek gerekiyor.. nereye kadar susacaksın canım, geç olmadan tedbirini alırsan daha az belayla atlatırsın..Hem onlar senin ailen, başına birşey gelse daha fazla üzülürler:50:

Son düzenleme:
yaşamayan bilmez zaten cnm anlayışın için tşk ederim .karısı hamile olan bi adam nasıl olurda bu kadar vicdansız olup beni arayıp sorabiliyor sevmiyorum onu diyor sevmese çocuk yaparmıydı akıl var mantık var.bu erkekler kendini çok uyanık zannediyor kadınları zayıf görüp ezmk amaçları

yaşamayan bilmez zaten cnm anlayışın için tşk ederim .karısı hamile olan bi adam nasıl olurda bu kadar vicdansız olup beni arayıp sorabiliyor sevmiyorum onu diyor sevmese çocuk yaparmıydı akıl var mantık var.bu erkekler kendini çok uyanık zannediyor kadınları zayıf görüp ezmk amaçları

rica ederim canım, böyleleri hayatı zindan ediyor bilirim..erkek işte, tek hücreliler:) merak etme hele birde çocuğu doğsun, o zman unutulursun merak etme..karısı hamile olduğu için bir takım ihtiyaçlarını gideremiyordur, o da ona buna salça olup kendini tatmin etmeye çalışıyor! ..sen sen ol sakın korktuğunu belli etme

eskiden korkum vardı ama artık şimdi korkmuyorum ağzıma geleni sayıyorum ona

Back
X