- 27 Şubat 2023
- 139
- 56
- 28
- Konu Sahibi geldimsenimsonkez
-
Hem sana inat hem de abazalıktan kimm düşerse diye tasmasını koparıp etrafa salça oluyor işte. Erkekler kapatılsın artık yamerhaba kızlar. eski erkek arkadaşımla 7 aylık bir ilişkim oldu ve bana söylediği bir yalandan dolayı ayrıldık. ilişkimiz uzak mesafe ilişkisiydi ve kendisi benim bulunduğum şehre geldi. bulunduğum yer küçük bir şehir bu arada o da büyük bir şehirde yaşıyor. bugün şunu fark ettim biz ayrildiktan sonra özellikle 2 hafta sonra benim universitemde okuyan ama tanımadığım birsuru kız eklemiş hatta kimisi ona geri takip yapmış kimisi yapmamış ama bunu sanki toplu yapmış. bunun sebebi ne olabilir anlayamadım
haklisinHem sana inat hem de abazalıktan kimm düşerse diye tasmasını koparıp etrafa salça oluyor işte. Erkekler kapatılsın artık ya
merhaba kızlar. eski erkek arkadaşımla 7 aylık bir ilişkim oldu ve bana söylediği bir yalandan dolayı ayrıldık. ilişkimiz uzak mesafe ilişkisiydi ve kendisi benim bulunduğum şehre geldi. bulunduğum yer küçük bir şehir bu arada o da büyük bir şehirde yaşıyor. bugün şunu fark ettim biz ayrildiktan sonra özellikle 2 hafta sonra benim universitemde okuyan ama tanımadığım birsuru kız eklemiş hatta kimisi ona geri takip yapmış kimisi yapmamış ama bunu sanki toplu yapmış. bunun sebebi ne olabilir anlayamadım
merhaba kızlar. eski erkek arkadaşımla 7 aylık bir ilişkim oldu ve bana söylediği bir yalandan dolayı ayrıldık. ilişkimiz uzak mesafe ilişkisiydi ve kendisi benim bulunduğum şehre geldi. bulunduğum yer küçük bir şehir bu arada o da büyük bir şehirde yaşıyor. bugün şunu fark ettim biz ayrildiktan sonra özellikle 2 hafta sonra benim universitemde okuyan ama tanımadığım birsuru kız eklemiş hatta kimisi ona geri takip yapmış kimisi yapmamış ama bunu sanki toplu yapmış. bunun sebebi ne olabilir anlayamadım
Sen bunu gor tepki ver kavga cikar bu bahaneyle o aramadan konusmus olun diye olabilir..merhaba kızlar. eski erkek arkadaşımla 7 aylık bir ilişkim oldu ve bana söylediği bir yalandan dolayı ayrıldık. ilişkimiz uzak mesafe ilişkisiydi ve kendisi benim bulunduğum şehre geldi. bulunduğum yer küçük bir şehir bu arada o da büyük bir şehirde yaşıyor. bugün şunu fark ettim biz ayrildiktan sonra özellikle 2 hafta sonra benim universitemde okuyan ama tanımadığım birsuru kız eklemiş hatta kimisi ona geri takip yapmış kimisi yapmamış ama bunu sanki toplu yapmış. bunun sebebi ne olabilir anlayamadım
kendisinin benim okuduğum şehirle benim orda bulunmam haric hiçbir bagi da yoktu oysaki. ve hic de sevmezdi orayıSen bunu gor tepki ver kavga cikar bu bahaneyle o aramadan konusmus olun diye olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?