• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski erkek arkadasim neden bunu yapıyor

geldimsenimsonkez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2023
139
56
28
merhaba kızlar. eski erkek arkadaşımla 7 aylık bir ilişkim oldu ve bana söylediği bir yalandan dolayı ayrıldık. ilişkimiz uzak mesafe ilişkisiydi ve kendisi benim bulunduğum şehre gelirdi. bulunduğum yer küçük bir şehir bu arada o da büyük bir şehirde yaşıyor. bugün şunu fark ettim biz ayrildiktan sonra özellikle 2 hafta sonra benim universitemde okuyan ama tanımadığım birsuru kız eklemiş hatta kimisi ona geri takip yapmış kimisi yapmamış ama bunu sanki toplu yapmış. bunun sebebi ne olabilir anlayamadım

Son düzenleme:
merhaba kızlar. eski erkek arkadaşımla 7 aylık bir ilişkim oldu ve bana söylediği bir yalandan dolayı ayrıldık. ilişkimiz uzak mesafe ilişkisiydi ve kendisi benim bulunduğum şehre geldi. bulunduğum yer küçük bir şehir bu arada o da büyük bir şehirde yaşıyor. bugün şunu fark ettim biz ayrildiktan sonra özellikle 2 hafta sonra benim universitemde okuyan ama tanımadığım birsuru kız eklemiş hatta kimisi ona geri takip yapmış kimisi yapmamış ama bunu sanki toplu yapmış. bunun sebebi ne olabilir anlayamadım
Hem sana inat hem de abazalıktan kimm düşerse diye tasmasını koparıp etrafa salça oluyor işte. Erkekler kapatılsın artık ya

merhaba kızlar. eski erkek arkadaşımla 7 aylık bir ilişkim oldu ve bana söylediği bir yalandan dolayı ayrıldık. ilişkimiz uzak mesafe ilişkisiydi ve kendisi benim bulunduğum şehre geldi. bulunduğum yer küçük bir şehir bu arada o da büyük bir şehirde yaşıyor. bugün şunu fark ettim biz ayrildiktan sonra özellikle 2 hafta sonra benim universitemde okuyan ama tanımadığım birsuru kız eklemiş hatta kimisi ona geri takip yapmış kimisi yapmamış ama bunu sanki toplu yapmış. bunun sebebi ne olabilir anlayamadım

Cevabımız, erkek olması. 😄 hiç şaşırmadım.

Takip etmeyin çünkü kafa yormaya değmez.
Geri döner diye bekliyorsanız da bir yalancının size dönmesinin mutluluk değil dert getireceğini bilin.

Neden yapıyorsa yapıyor,zaten sağlam bir ayakkabı olsa ayrilmazdin.
Anlasın ne anlamasan ne..
Onu düşünüp neden kendi yorasin ki ?
Enerjini ve merakını daha kayda değer şeylere yoneltmen dileğiyle...

Sen bunu gor tepki ver kavga cikar bu bahaneyle o aramadan konusmus olun diye olabilir..

Back
X