Eski erkek arkadasın takip etmesi

Ruyamd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
478
243
53
33
Kızlar merhaba,daha önceki postlarımdan hatırlayanlar olur ben şuanda eşimle boşanma aşamasındayım.Eski erkek arkadasım (tanışmamız bi 7 yıl öncesine dayanıyor)ınstgramdan beni takip ediyor hikayelerime bakıyor fotolarıma fln bakıyor Neden takip ediyor olabişir sizce?Evlendiğimden büyük büyük ihtimal haberi olmuştur ,en son 1-2 yıl önce görüşmüştüm sürekli gel git yaşıyordu bir türlü tuttaramamıştık benımde karşıma eş kişisi cıkınca evlendim .Sosyal medyada ortak arkadasımız yok durup durup böyle karşıma cıkıyor şimdi yine aynı durum

Bu arada en son kendisi elinde yüzükle gelmişti ben yok demiştim aylar sonra ben yazdığımda kendisine benım hyatımda biri var cevabını vermişti bende mutluluklar kusura bakma deyip konuyu kapatmıştım

İsterseniz takip etmesini engelleyebilirsiniz.sanki sizinde onda gönlünuz var gibi gibi.....
Yok gönlüm olduğundan değil kendini önemsediğimi düşünmesin diye hareketsiz kalıyorum benım anlamadığım bu adam nie hortluyor 7 yıldır böyle

Takip etmesini istemiyor değilsin sanki. Kabul etmişsin.

Yok gönlüm olduğundan değil kendini önemsediğimi düşünmesin diye hareketsiz kalıyorum benım anlamadığım bu adam nie hortluyor 7 yıldır böyle
evli olduğunuzu bilip yapması çok ayıp bence sizde buna izin vermeyin.hem şuan boşanma arefesinde kafanizi karıştırmayın.aksine hiç birşey yapmassaniz durumdan memnunsunuz sanar.engelleyin bence

İnstagramda paylaşılan fotoya veya videoya bakınca karşıdaki kişi görebiliyor mu? Kullanmadığım için soruyorum.arkadaş olunmasa bile görünüyor mu?
Yada Facebook’ta?

Yapmayın Allah aşkına neden takip ettiğini bilmiyormusunuz?? Şimdi size ben bir soru sorayım eşinizden boşanınca bu kişi ile iletişim kurmayı düşünür müsünüz???

İnstagramda paylaşılan fotoya veya videoya bakınca karşıdaki kişi görebiliyor mu? Kullanmadığım için soruyorum.arkadaş olunmasa bile görünüyor mu?
Yada Facebook’ta?
Facebookta arkadaş değilseniz görünmüyor.
İnstagramda hesabınız gizli değilse hikayenize kim baktıysa görülüyor.

Bosanma asamasındasınız ve tek derdiniz eski sevgilinizin sızı neden takip ettıgı mı?
İlginc
Arkadasım Bosanma asamasındayken, Facebookta kendi soyadını yazmıstı kocasininkini silip, avukatı direkt arayıp uyarmıştı. Bunu koz olarak kullanırlar, profilini ya kapat ya da hıcbısey degıstırme diye.
Kocanız takiplestıgınızı fark ederse basınız agrıyabılır, ozaman derdiniz bu olmaz cok daha buyuklerıyle ugrasırsınız.

Eğri oturup doğru konuşalım.....
Siz bu arkadaş sizi takip ettiğinde reddebilirdiniz gayet neden yapmadınız???
Hesabınız açıksa gizleyin....
Aslında yapılması gerekeni herkes biliyor siz de....
Bence sizi önemsediğini düşünüp unutamadığını düşünüp mutlu oluyorsunuz...

Nasıl bi kız olarak kullanabilir neye dayanarak kullanacak Facebookda kendi soyismini kullanmak tazminata mahkum edilmeye yeterli bi sebep mi ki koz olarak kullanıyormuş y

Nasıl bi kız olarak kullanabilir neye dayanarak kullanacak Facebookda kendi soyismini kullanmak tazminata mahkum edilmeye yeterli bi sebep mi ki koz olarak kullanıyormuş y
Her önüne geleni koz olarak kullanamaz hakimlerde her önüne geleni açıp değerlendirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…