Yok gönlüm olduğundan değil kendini önemsediğimi düşünmesin diye hareketsiz kalıyorum benım anlamadığım bu adam nie hortluyor 7 yıldır böyleİsterseniz takip etmesini engelleyebilirsiniz.sanki sizinde onda gönlünuz var gibi gibi.....
Meraktan. Hesabınızı gizleyin rahatsız oluyorsanız.Neden takip ediyor olabişir sizce?
Takip etmesini istemiyor değilsin sanki. Kabul etmişsin.Kızlar merhaba,daha önceki postlarımdan hatırlayanlar olur ben şuanda eşimle boşanma aşamasındayım.Eski erkek arkadasım (tanışmamız bi 7 yıl öncesine dayanıyor)ınstgramdan beni takip ediyor hikayelerime bakıyor fotolarıma fln bakıyor Neden takip ediyor olabişir sizce?Evlendiğimden büyük büyük ihtimal haberi olmuştur ,en son 1-2 yıl önce görüşmüştüm sürekli gel git yaşıyordu bir türlü tuttaramamıştık benımde karşıma eş kişisi cıkınca evlendim .Sosyal medyada ortak arkadasımız yok durup durup böyle karşıma cıkıyor şimdi yine aynı durum
evli olduğunuzu bilip yapması çok ayıp bence sizde buna izin vermeyin.hem şuan boşanma arefesinde kafanizi karıştırmayın.aksine hiç birşey yapmassaniz durumdan memnunsunuz sanar.engelleyin benceYok gönlüm olduğundan değil kendini önemsediğimi düşünmesin diye hareketsiz kalıyorum benım anlamadığım bu adam nie hortluyor 7 yıldır böyle
Düşünür bence.Yapmayın Allah aşkına neden takip ettiğini bilmiyormusunuz?? Şimdi size ben bir soru sorayım eşinizden boşanınca bu kişi ile iletişim kurmayı düşünür müsünüz???
Bende öyle hava sezinledim nedenseDüşünür bence.
Facebookta arkadaş değilseniz görünmüyor.İnstagramda paylaşılan fotoya veya videoya bakınca karşıdaki kişi görebiliyor mu? Kullanmadığım için soruyorum.arkadaş olunmasa bile görünüyor mu?
Yada Facebook’ta?
Hikayeye konulursa evet gorurİnstagramda paylaşılan fotoya veya videoya bakınca karşıdaki kişi görebiliyor mu? Kullanmadığım için soruyorum.arkadaş olunmasa bile görünüyor mu?
Yada Facebook’ta?
Nasıl bi kız olarak kullanabilir neye dayanarak kullanacak Facebookda kendi soyismini kullanmak tazminata mahkum edilmeye yeterli bi sebep mi ki koz olarak kullanıyormuş yBosanma asamasındasınız ve tek derdiniz eski sevgilinizin sızı neden takip ettıgı mı?
İlginc
Arkadasım Bosanma asamasındayken, Facebookta kendi soyadını yazmıstı kocasininkini silip, avukatı direkt arayıp uyarmıştı. Bunu koz olarak kullanırlar, profilini ya kapat ya da hıcbısey degıstırme diye.
Kocanız takiplestıgınızı fark ederse basınız agrıyabılır, ozaman derdiniz bu olmaz cok daha buyuklerıyle ugrasırsınız.
Her önüne geleni koz olarak kullanamaz hakimlerde her önüne geleni açıp değerlendirmezNasıl bi kız olarak kullanabilir neye dayanarak kullanacak Facebookda kendi soyismini kullanmak tazminata mahkum edilmeye yeterli bi sebep mi ki koz olarak kullanıyormuş y
Düşünseydim bence burada bu soruyu sormaz onunla şuan iletişim kuruyor olurdumDüşünür bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?