Eski erkek arkadaşınızla karşılaştınız,yanınızda da o var.

Bende kaç kere karşılaştım ama hiç sanki sokaktaki herhangi bi insan gibi hiç bişey yokmuş gibi geçiyorum yanından yani bencede bitmiş bitmiştir..

benim olay felaketti.üniversite yıllarında büyük aşk yaşadığım çocukla ilk buluştuğumuz yerde geçti olay.:asigim:
neyse eşimle alışveriş yaptık oturmak için de cafeye girdik.
birde ne görüyim kapıyı açtım açar açmaz eski erkek arkadaşım ve yanında bir kız sarılmış oturuyrlar.:1shok:
o şokla :1shok: hemen kapıyı kapadım eşimde arkamdaydı buraya girmeyelim gel başka yere girelim dedim.:1no2:
eşim saçmalama daha fazla yürütmeyeceksin herhalde deyip daldı içeri. tam karşılarına oturdu.kötükedihüso
bende gittim yanına mecburen.ama eski erkek arkadaşımın beni gördüğünde geçirdiği şok yüz ifadesi falan acayip komikti :1shok:bir an önce kalkalım diye bekledim hayatımda en zor geçen 1 saatti o. sırnaşık şey

iyi yine kocan eski erkek arkadaşını tanımıyormuş resimden oradan buradan :1ninca:
benimki mesela tüm eskileri biliyor mirmirmirmir
karşılaşsak ne yaparım ya da o ne yapar hayal bile edemiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Eylülde benim öle bişi geldi başıma çok değer verdiğim insan olarak hala çok sevdiğim bi arkadaşımla bi cafede karşılaştık selamda verdik halimizi hatrımızıda sorduk tabii yanımdaki bilmiodu onun kim olduğunu =D öğrenince biraz surat yaptı ama çok değil =D

yinede ben onla o şekilde karşılaşmak istemezdim ..çünkü onu bi kızla görmek istemem ne beiliym =)

Ben nişanlıyken karşılaşmıştım böyle bir durumla.Tanımamazlığa
geldim doğal olarak...............................

ayyyyy o güne geri döncem ama ben böle bişi yaşadım,şuan nişanlıyım ve nişanlım benim ikinci çok sevdiğim erkekti,bundan önceki karşılıksızdı ama çocuk onu çok sevdiğimi biliyodu bana tam anlamıyla karşıla vermiyodu ama habire zarf atıyodu bana kalsa oda istiyodu ama onu engelleyen bişi vardı bundan eminim bi bayram günü nişanlımla buluştuk ve kafede oturuyoruz tamda kapının karşısında ve yüzümüz kapıya dönük,ben onun omzuna yatmışım oda bana sarılmış kapı bi açıldı karşımda o bi anda buz kestim ama pek de umrumda olmadı çünkü benimle oynadı die düşünüp nefret ediyodum artık ondan bide nişanlımınsevmeye başlamıştım seviyodum artık onu unutmuştum tamamen sadece eski günler canlandı gözünde ve pişmanlık duydum sadece,oda öyle baktı baktı kafasını eğdi sonra gitti ama müthiş bi andı o an...

şimdi beş senelik bi ilişkim var ve nişanlıyım nişanlımda doğuda askerde ve onu öyle çok seviyorumki tek bi tırnağını dünyalara değişmem asla iiki çıkmış karşıma ii ki girmiş hayatıma ii ki unutturmuş bana o serseriyi...

Hangi eski erkek arkadasım olduguna baglı olarak değişir

ama bakmam desem yalan olur,konuşmasamda bakarım ıstemeden...:mymeka:

hiç istifimi bozmam ne yapıyorsam aynen devam ederim...şimdiki sevgilimin yanımda olmasına vesile olduğu için Allah a şükrederim....:1closedeyes:

ne yapılır ki diğer geçenler gibi sıradan olur bana göre.ama bnm ilk bi tane olduu için öle görmek gibi bi şansım yok tebii:enbuyukkk:kaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu

:lepi: duygularımın tercümanı oldun yavruu kaydirigubbakcemile5

yaşandı ve bitti zamanında aşkından öldüm belki ama eşimle beraberken burnumun dibinden geçse kılım kıpırdamaz :umursamaz:

ben de böyle bir karşılaşma yaşamayı diliyorum ... tam tersi olursa canım çok yanar...
hiç değilse ben ondan önce mutluluğu bulayım yeniden :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…