Eski erkek arkadaşla buluşmak?

Arkadaşlık ileride tekrar sevgiye dönüşür mü ?

• Ankete Katılan
    8
Yok hiç sorun değil inan ki şu an içim acımıyor sadece duygusallaştığım zamanlarda aklıma geliyor acaba neden engelledi diyorum
Bir arkadaşım da "birini bulamazsa senin kapını çalar ama iş işten geçtikten sonra sen ister misin" demişti. Tabii ki çaresizlikten, yokluktan aranan olmak istemem. Bir de hani aşka dönüşmemişse vardır bir sebebi demişsin ya ben bunu çok düşündüm zamanında. Öyle anlar oldu ki çok yakın mesafelerdeyken bile denk gelip görüşemedik, arkadaşça bile... Nasip olmadı. Demek ki var bir sebebi ki Rabbim denk getirmedi diyorum. Olaylara kabullenici ve biraz da kadersel açıdan bakıyorum. Canım acımıyor ama durup dururken insan neden engeller orası hala muamma. Geçenlerde komşuma bu durumu açtım bir mevzu oldu, o da "seni değil kendini sana adım atmamak için engellemiştir" dedi. Bilmiyorum sebebini, sorgulamıyorum da ama insan merak etmiyor da değil.
Başkasını bulmadığını biliyorum bulsa da zaten daha önce kız arkadaşlarından bahsediyordu ben onu dostça dinledim moral verdim. Mesela Instagram hesabı herkese açık görebiliyorum paylaşımlarını ama bıraktım bakmayı. Hani hayatında biri de olsa ben ne yapabilirim ki? En fazla mutluluklar dilerdim onu da yapmasam bile bilmem yeterli.

Neyse işte... Teşekkür ederim yorum için :KK68::KK25::KK60:
Eğer arkadaşsanız neden seni engellediğini sorabilirsin. Sormaktan ziyade aslında, başka bir mecradan "beni engellemişsin. sana karşı bir suçum mu oldu bilmiyorum sadece çok üzüldüm" tarzı bişi yazabilirsin. Çünkü buna hakkın var, bunun yanısıra kafandaki sorunun cevabını bulmuş olursun. Cevap vermese bile içindekini söylediğin için rahatlarsın. Yani geçmişe gitme şansım olsaydı ben de o adama 2 çift laf söylemeden gitmezdim. Ama susmayı ve görmezden gelmeyi tercih etmiştim bende senin gibi.

Eğer arkadaşsanız neden seni engellediğini sorabilirsin. Sormaktan ziyade aslında, başka bir mecradan "beni engellemişsin. sana karşı bir suçum mu oldu bilmiyorum sadece çok üzüldüm" tarzı bişi yazabilirsin. Çünkü buna hakkın var, bunun yanısıra kafandaki sorunun cevabını bulmuş olursun. Cevap vermese bile içindekini söylediğin için rahatlarsın. Yani geçmişe gitme şansım olsaydı ben de o adama 2 çift laf söylemeden gitmezdim. Ama susmayı ve görmezden gelmeyi tercih etmiştim bende senin gibi.
İletişim kopalı iki sene oluyor neredeyse. Yani arkadaşlığı devam ettirmeye çalışan da sanki bendim o da bana yazardı ama sıktım mı yoksa hevesi mi kaçtı bilmiyorum artık bu saatten sonra iletişime geçemem bana şu an adım atmak yüzsüzlük gibi gelir bir de tepkisini bilmiyorum ya kötü bir şey derse, çok kırılırım üzülürüm keşke yazmasaydım diye pişman bile olabilirim
Hani iletişimimiz yeni kopmuş ve akabinde engellemiş olsa dediğin gibi sorardım açıkça ne var neden engelledin diye ama araya zaman girdi soramam :KK43: zaten onca zaman sonra ben sosyal medyadan fotoğraf ekledikten sonra gördü ve sonrasında pat diye engellemesini garipsedim

Hem beni engelledi whatsaptan, hem de sosyal medyalardan da silmiş engellemiş instagramda ekli değiliz oradan yazabilirim ama yazmam yani yüzsüzce olur

Son düzenleme:
İletişim kopalı iki sene oluyor neredeyse. Yani arkadaşlığı devam ettirmeye çalışan da sanki bendim o da bana yazardı ama sıktım mı yoksa hevesi mi kaçtı bilmiyorum artık bu saatten sonra iletişime geçemem bana şu an adım atmak yüzsüzlük gibi gelir bir de tepkisini bilmiyorum ya kötü bir şey derse, çok kırılırım üzülürüm keşke yazmasaydım diye pişman bile olabilirim
Hani iletişimimiz yeni kopmuş ve akabinde engellemiş olsa dediğin gibi sorardım açıkça ne var neden engelledin diye ama araya zaman girdi soramam :KK43: zaten onca zaman sonra ben sosyal medyadan fotoğraf ekledikten sonra gördü ve sonrasında pat diye engellemesini garipsedim

Hem beni engelledi whatsaptan, hem de sosyal medyalardan da silmiş engellemiş instagramda ekli değiliz oradan yazabilirim ama yazmam yani yüzsüzce olur
ooo tabi çok zaman geçmiş. ben de yeni sandım o yüzden bi sorabilirsiniz demiştim. O zaman yapacak bişi yok. Benim de sevgili olmadığım ama flört ettiğimiz lakin daha el ele bile tutuşmadan biten bir arkadaşlığım olmuştu. O zaman da ben onu silmiştim face den. whatsapp falan yoktu o zamanlar ya da biz kullanmıyorduk, instagram falan zaten yoktu. Neden sildin dersen, biz onunla sevgili olma yolunda gibiydik, sonra olmadı ve o başka birisini seçti. ben de hemen engellemedim tabi ama onun bende ekli olması bana acı veriyordu. Sonra düşündüm, sürekli görüp acı çekmektense silmeli ve artık onu görmemeliydim. Yalan değil çok iyi geldi bana.
Hiç birşey yokken silmez, engellemez seni. İlla ki bir nedeni vardır da sen bulamıyosundur.

ooo tabi çok zaman geçmiş. ben de yeni sandım o yüzden bi sorabilirsiniz demiştim. O zaman yapacak bişi yok. Benim de sevgili olmadığım ama flört ettiğimiz lakin daha el ele bile tutuşmadan biten bir arkadaşlığım olmuştu. O zaman da ben onu silmiştim face den. whatsapp falan yoktu o zamanlar ya da biz kullanmıyorduk, instagram falan zaten yoktu. Neden sildin dersen, biz onunla sevgili olma yolunda gibiydik, sonra olmadı ve o başka birisini seçti. ben de hemen engellemedim tabi ama onun bende ekli olması bana acı veriyordu. Sonra düşündüm, sürekli görüp acı çekmektense silmeli ve artık onu görmemeliydim. Yalan değil çok iyi geldi bana.
Hiç birşey yokken silmez, engellemez seni. İlla ki bir nedeni vardır da sen bulamıyosundur.
İste bilmiyorum çünkü iletişimde değildik uzun süredir ben bir gün fotoğraf yükledim whatsapp duruma, ona bakmış birkaç saat sonra da görenler kısmında fotoğrafını göremeyince profiline girdim durumu da görünmüyordu beni engellemiş yani. Faceten de foto yüklemiştim ertesi gün, ben yükledikten sonra oradan da silip engellemiş çünkü merak edip baktım aramalarda profilini göremedim arkadaşım baktı ondan görünüyordu. Sebebini bilmiyorum gerçekten çünkü iletişim kopalı çok oldu ve birden engellemesini anlamadım bir iki hafta sonra baktım hala aynı bu sefer ben de engellenenler listesine aldım onu. Kırıldım çünkü. Bana dese ki seninle artık iletişimde olmak istemiyorum numaranı siliyorum inan ki daha az üzülürdüm en azından söyledi der, isteğine saygı duyardım. Arkadaşım bana o kendini sana yazmaktan engellemiştir dedi. Bilmiyorum yazsa da yine kötü cevap vermezdim ben ona hiç olumsuz bir şey demedim. Belki farkında olmadan kırmışımdır ama bile isteye yapmadım o yüzden neye kızdı ya da kırıldı bilmiyorum. Şu an amacım sebepleri sorgulamak ya da kafayı takmak da değil olan oldu artık üzülmüyorum da, kabullendim. Sadece son zamanlarda rüyalarıma giriyor diye yine aklıma düştü yoksa profiline bakmıyorum, instagramdan ekli değiliz ama profili açık. Yine de bakmıyorum artık merak etmiyorum.
Arkadaşlığın boyutu seninki gibiydi yani sevgili değildik ama arkadaşlığın da birazcık ilerisindeydi iletişim şeklimiz.

Back
X