- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
- Konu Sahibi denizgecee
Eğer arkadaşsanız neden seni engellediğini sorabilirsin. Sormaktan ziyade aslında, başka bir mecradan "beni engellemişsin. sana karşı bir suçum mu oldu bilmiyorum sadece çok üzüldüm" tarzı bişi yazabilirsin. Çünkü buna hakkın var, bunun yanısıra kafandaki sorunun cevabını bulmuş olursun. Cevap vermese bile içindekini söylediğin için rahatlarsın. Yani geçmişe gitme şansım olsaydı ben de o adama 2 çift laf söylemeden gitmezdim. Ama susmayı ve görmezden gelmeyi tercih etmiştim bende senin gibi.Yok hiç sorun değil inan ki şu an içim acımıyor sadece duygusallaştığım zamanlarda aklıma geliyor acaba neden engelledi diyorum
Bir arkadaşım da "birini bulamazsa senin kapını çalar ama iş işten geçtikten sonra sen ister misin" demişti. Tabii ki çaresizlikten, yokluktan aranan olmak istemem. Bir de hani aşka dönüşmemişse vardır bir sebebi demişsin ya ben bunu çok düşündüm zamanında. Öyle anlar oldu ki çok yakın mesafelerdeyken bile denk gelip görüşemedik, arkadaşça bile... Nasip olmadı. Demek ki var bir sebebi ki Rabbim denk getirmedi diyorum. Olaylara kabullenici ve biraz da kadersel açıdan bakıyorum. Canım acımıyor ama durup dururken insan neden engeller orası hala muamma. Geçenlerde komşuma bu durumu açtım bir mevzu oldu, o da "seni değil kendini sana adım atmamak için engellemiştir" dedi. Bilmiyorum sebebini, sorgulamıyorum da ama insan merak etmiyor da değil.
Başkasını bulmadığını biliyorum bulsa da zaten daha önce kız arkadaşlarından bahsediyordu ben onu dostça dinledim moral verdim. Mesela Instagram hesabı herkese açık görebiliyorum paylaşımlarını ama bıraktım bakmayı. Hani hayatında biri de olsa ben ne yapabilirim ki? En fazla mutluluklar dilerdim onu da yapmasam bile bilmem yeterli.
Neyse işte... Teşekkür ederim yorum için![]()