eski eş adamı geri döndürmek için elinden gelenı yapıyor

ethemim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
265
0
26
İzmir
kızlar merhaba arkadasımın derdı buyuk su an yanımda eşi nöbette oldugu içn napalım napalım buraya yzalım dedik arkadasımın eşiinn 2. evliliği ve adamın cocugu var ve eski eş adamı geri döndürmek için elinden gelenı yapıyor cocugu kullanıyor sız olsanız nasıl yaklsırdınız olaya

Esi nöbette olmasa acilen onunla mı çözecekti? Neyse elinde kanıt var mı paranoya mı bunlar?

biraz klişe olacak ama eşine güveni tamsa eski eşmiş falan boş işin özü bu kadar..
haa aklında soru işaretleri varsa bıraksın gitsin erkekler alışmış zaten ellerinde tutulmaya kadınlar tarafından..neden hep yıpranan biz kadınlar oluyoruz ki..

gitmek istiyorsa gider tutamazsınız ne yapsanızda, eğer eşi istemiyorsa da kadın ne yaparsa yapsın başarılı olamaz bence ,erkeğin duyguları önemli

evet guvenıyor fakat bır ınsan ne kadar guvensede senın evlılıgıgnı bozmaya calısan bı kadından rahatsız olmazmısın ınsanda gurur olması lazım dmeı ama

Bence biraz eski eş oldugu için çocuktan dolayı görüştüklerinden arkadaşın kuruntu yapıyor...

Adam dönecek olsa evlenmezdi bence.

Arkadaşına bir çocukları oldugunu ve görüşmek zorunda olduklarını hatırlat

Çocugu da kullanmıyordur, niye kullansın?

Haaaa eger adam arkadaşın için diğerinden boşandıysa orası başka tabi :26:

Son düzenleme:
onun adamın cocuguyla bır derdı yokkı kızlar onu bılerek evlenmıs tır sonucta ama kadın cocugu kullanıyor yokmu aranızda bu durumu yasayanlar arkadasımın eşine tutumu nasıl olsun

evet guvenıyor fakat bır ınsan ne kadar guvensede senın evlılıgıgnı bozmaya calısan bı kadından rahatsız olmazmısın ınsanda gurur olması lazım dmeı ama

eski eşten neden ayrılmış biliyormusunuz?

Son düzenleme:
olay tamamen eşinde biter.eski eşini devamlı evde mevzu haline getirip adamın aklına düşürmeyin derim..hiç rahatsız değilmiş gibi davransın..

Bence böyle şeyler düşünmemeye çalışsın.
Sonuçta çocuğunun annesi olarak hayatlarında olacak.
Zannetmiyorum ki bi'adam 2 yıl önce ayrılıp, üstüne evlendiği halde tekrar geriye dönsün.
Tabii ayrılış nedenleri de önemli bi'faktör.
Çözüm ise anca şöyle olur;
Eşi mümkün olduğunca eski eşiyle az biraraya gelir çocuk mesela apartmandan aşağı iner babası girişten alır.
Çocukla ilgili bi'durum varsa telefonla halledilir, konuşulur:44:

Benim çevremde de böyle yeni eşle arayı bozmak için çocuğunu yiğenini araları iyi diye gönderen vardı ama onlarda durum farklıydı. Kadın -yeni eş-aracılığıyla aldatılmıştı kocası tarafından. Adam sonra çocuğunun annesini boşayıp, o kadınla evlendi. Sonra tam aklı dank etti ki yeni eş durumu farkettiğinden olsa gerek peşpeşe 3 tane doğurdu. Şuan afedersiniz adam yerine bile konulmadığı bi'evde elinde bi'sürü kredi kartı yaşayıp gidiyor. Böyle bi'durum söz konusu olmadıkça sanmıyorum çok fazla pişmanlık olsun.

Ya adam aldatır sonra pişman olur kıymete biner.
Ya sancılı bi'dönemde ayrılmışlardır konuştukça özlem başlar dank eder vs vs. bana kalırsa uç noktalar şu durumda.
Eşinin sevgisinden eminse görmesin, duymasın derim ben

inanayım mı inanmayayım mı bilemedim ama burada yazılan iki satır yorumla karar verecekse yuva yıkılmasına sebep vermemek adına derim ki eşiyle otursun konuşsun rahatsızlığını..cevaplara göre anlar zaten iyi kötü ne düşündüğünü..çocuk için geri dönecek olsa çocuk varken baştan ayrılmak istemezdi..

bu konuyu dillendirip cok ustune dusersee olmasa bıle aklına dusebılır belkı..ama bı taraftanda buna kayıtsız kalamıyor arkadasınız anladıgım kadarıyla zor bı durum yahuuu...

kız cıktı evıne ama cok kotu durumdaydı kızlar allah kolaylık versın elımden geldıgınde yanında olmaya calısıyorum kolay değil cokta guzel ılıskılerı var ama tek sorun bu kızın burada kımsesı yok

Öncelikle , arkadaşınızın da o kişiden çocuğu var mı ? Ve eşi eski eşiyle iletişim içinde mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…