Öğle yemeği sırasında yada denetlemek için giderken yolda araçta.Kahlaha atarak anlatmak derken normal ofis oryamjnda ya karimi da nasil kandiriuorim mu diyo anlamadim
Valla benim cevre de oyle.hatta kadin da cok aldatan esini evli.evlilik kurumunun gercekten ici bos artik.Öğle yemeği sırasında yada denetlemek için giderken yolda araçta.
Uzun süredir tanıdığım is arkadaşlarım daha ne rezillik ler duydum da susayim
Kadınlarda da çok aldatan ve daha zor yakalanıyorlar.Valla benim cevre de oyle.hatta kadin da cok aldatan esini evli.evlilik kurumunun gercekten ici bos artik.
Ipini koparan Rusya,ukraynaya kapak atiyor.Pislikler kafa ayni calisiyor.Benim eski esinde hayali rusya gitmisti 1 yil evli iken.Simdi de gitmeye calisiyor.Hala aramadi oglunu oda.Oglum soruyor surekl.Simdi sordu arayamazmiyim anne hala? Arkadslarima soyluycem onu Kemal dover onu anne,dovsun kotu adam o diyor.Kemal 6 yasinda.Masumlarin doktugu gozyaslarinin hesabini sorsun Rabbim.Kızlar özelden mesaj atıp durum ne oldu diyenler buradan cevap vereyim. Sabah öğrendim ki eski es denilen kişilik Ukrayna ya tatile gitmiş. Bir kez bile aramadi Allah ıslah etsin tez insallah
Deseydin ya rahatsız olan sevgiline ayarı veremedin mı kadın cocugumuz için arıyor diye.. evladından daha mı önemli senin sevgilinin rahatsızlığı gerizekalı adam.. aynı babam simdi kardeşlerim icon diyor anca para için arıyorsunuz beni.. babalık mı yaptın. Arada bir para gondermekle baba olunmuyor. Orda burda surterken cocuguna babalik mi yaptin derdini mj dinledjn sahip mi ciktin.. tek yaptigin uzakta arada para gondermekSelamlar herkese. Sabah sabah sinirim tepemde çıktı öfkemi kontrol etmeliyim. Derdimi paylasirsam belki daha iyi hisseder im.
Kızım var İlkokula gidiyor. Eşimden ayrildim kızımla yaşıyoruz. Dün karne aldı babasını aradı akşam tlf nu kapalıydi. Ben de whatsaptan mesaj yazdim yarın ara musait olunca.. Çocuk aradı ulaşamadı yazdım. Az önce tlf nun u açtı gelen mesaj şu "Nur sevgilim senden rahatsız oluyor mesaj yazma lutfen" diye.. Şeytan diyor git yüzüne tükür adamın da ne desem bos. Allah bana sabır versin
Desene sende de bir şerefsiz varIpini koparan Rusya,ukraynaya kapak atiyor.Pislikler kafa ayni calisiyor.Benim eski esinde hayali rusya gitmisti 1 yil evli iken.Simdi de gitmeye calisiyor.Hala aramadi oglunu oda.Oglum soruyor surekl.Simdi sordu arayamazmiyim anne hala? Arkadslarima soyluycem onu Kemal dover onu anne,dovsun kotu adam o diyor.Kemal 6 yasinda.Masumlarin doktugu gozyaslarinin hesabini sorsun Rabbim.
Adamın umurunda değil cocugu bile ne desek bos bak yine Ukrayna da serefsizDeseydin ya rahatsız olan sevgiline ayarı veremedin mı kadın cocugumuz için arıyor diye.. evladından daha mı önemli senin sevgilinin rahatsızlığı gerizekalı adam.. aynı babam simdi kardeşlerim icon diyor anca para için arıyorsunuz beni.. babalık mı yaptın. Arada bir para gondermekle baba olunmuyor. Orda burda surterken cocuguna babalik mi yaptin derdini mj dinledjn sahip mi ciktin.. tek yaptigin uzakta arada para gondermek
Boşver üzülme.. değiştirmeyeceğim düzeltemeyeceğin şeyler için kendini üzmeye gerek yok... biz senelerce uzulduk de ne oldu.. etrafta da annesi göstermiyo diye dolanır bu tipler.. kendini kötüleyecek hali yok ya soranlara.. Sen üzülme ki çocuğun da uzulmesinAdamın umurunda değil cocugu bile ne desek bos bak yine Ukrayna da serefsiz
Yok zerre uzulmem. O kadar cok uzulecegim kayiplar verdim ki ex es umurumda degil.Boşver üzülme.. değiştirmeyeceğim düzeltemeyeceğin şeyler için kendini üzmeye gerek yok... biz senelerce uzulduk de ne oldu.. etrafta da annesi göstermiyo diye dolanır bu tipler.. kendini kötüleyecek hali yok ya soranlara.. Sen üzülme ki çocuğun da uzulmesin
Benım ex koca da neden onu(terapisti oldugunu iddia ediyor ama sevgilisi pldugunu herkes biliyor)engelleyip engelini kaldırıyorsun dıye hesap sordu bana bırkac hafta önce. Bir ünlüden sonra ikinci sıradaymış arama bölümünde adımGecen hafta da adımın dövmesini sildirmiş kollarını sıvıyor kış sogugunda goreyim diye.
KIZLARRRR benim pislik ex eşim evlenmiş bugun
Erkekler..Kızını aramadi bile karısına son model araba almış vay vay vayy
Ben de pes diyorum ağzım acik kaldiHangi ara bulmuş da evlenmiş. Konularınızı takip ediyorum. Yakın zamanda boşandınız. İnanamıyorum.
Ben günlerdir kızımı teselli etmeye çalışıyorum bu nedir yarabbim. Bazen diyorum niye bu kadar acı yaşıyorum kötü muyum ben. Bunu duydum ya pes. Kızımı aramadı bile mutlu mesut evlenmiş ben neyin cezasını çekiyorum kızıma ne derim yarabbimLütfen üzülme, Allah sana her şeyin daha iyisini verecek, sadece sabır...
Sunu yazmak bile ne aci.O okuzun dusunmesi lazimYarın ara müsait olunca yerine çocuk karne aldı onunla konuşmak için arar mısın yaz. Kendi için aradığını düşünüp poposunu kaldırma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?