Eski eş adiligi

Kahlaha atarak anlatmak derken normal ofis oryamjnda ya karimi da nasil kandiriuorim mu diyo anlamadim
Öğle yemeği sırasında yada denetlemek için giderken yolda araçta.
Uzun süredir tanıdığım is arkadaşlarım daha ne rezillik ler duydum da susayim

Öğle yemeği sırasında yada denetlemek için giderken yolda araçta.
Uzun süredir tanıdığım is arkadaşlarım daha ne rezillik ler duydum da susayim
Valla benim cevre de oyle.hatta kadin da cok aldatan esini evli.evlilik kurumunun gercekten ici bos artik.

Kızlar özelden mesaj atıp durum ne oldu diyenler buradan cevap vereyim. Sabah öğrendim ki eski es denilen kişilik Ukrayna ya tatile gitmiş. Bir kez bile aramadi Allah ıslah etsin tez insallah

Kızlar özelden mesaj atıp durum ne oldu diyenler buradan cevap vereyim. Sabah öğrendim ki eski es denilen kişilik Ukrayna ya tatile gitmiş. Bir kez bile aramadi Allah ıslah etsin tez insallah
Ipini koparan Rusya,ukraynaya kapak atiyor.Pislikler kafa ayni calisiyor.Benim eski esinde hayali rusya gitmisti 1 yil evli iken.Simdi de gitmeye calisiyor.Hala aramadi oglunu oda.Oglum soruyor surekl.Simdi sordu arayamazmiyim anne hala? Arkadslarima soyluycem onu Kemal dover onu anne,dovsun kotu adam o diyor.Kemal 6 yasinda.Masumlarin doktugu gozyaslarinin hesabini sorsun Rabbim.

Deseydin ya rahatsız olan sevgiline ayarı veremedin mı kadın cocugumuz için arıyor diye.. evladından daha mı önemli senin sevgilinin rahatsızlığı gerizekalı adam.. aynı babam simdi kardeşlerim icon diyor anca para için arıyorsunuz beni.. babalık mı yaptın. Arada bir para gondermekle baba olunmuyor. Orda burda surterken cocuguna babalik mi yaptin derdini mj dinledjn sahip mi ciktin.. tek yaptigin uzakta arada para gondermek

Desene sende de bir şerefsiz var

Adamın umurunda değil cocugu bile ne desek bos bak yine Ukrayna da serefsiz

Adamın umurunda değil cocugu bile ne desek bos bak yine Ukrayna da serefsiz
Boşver üzülme.. değiştirmeyeceğim düzeltemeyeceğin şeyler için kendini üzmeye gerek yok... biz senelerce uzulduk de ne oldu.. etrafta da annesi göstermiyo diye dolanır bu tipler.. kendini kötüleyecek hali yok ya soranlara.. Sen üzülme ki çocuğun da uzulmesin

Yok zerre uzulmem. O kadar cok uzulecegim kayiplar verdim ki ex es umurumda degil.

buna çok güldüm :) eski eşinizin ıq seviyesi maksimum 20 :)

Kızını aramadi bile karısına son model araba almış vay vay vayy

Lütfen üzülme, Allah sana her şeyin daha iyisini verecek, sadece sabır...

Lütfen üzülme, Allah sana her şeyin daha iyisini verecek, sadece sabır...
Ben günlerdir kızımı teselli etmeye çalışıyorum bu nedir yarabbim. Bazen diyorum niye bu kadar acı yaşıyorum kötü muyum ben. Bunu duydum ya pes. Kızımı aramadı bile mutlu mesut evlenmiş ben neyin cezasını çekiyorum kızıma ne derim yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…