Kızına bir şey söylemekle sorumlu hissetme kendini, büyüdüğünde ne adi bir adam olduğunu kendisi anlayacak zaten.Ben günlerdir kızımı teselli etmeye çalışıyorum bu nedir yarabbim. Bazen diyorum niye bu kadar acı yaşıyorum kötü muyum ben. Bunu duydum ya pes. Kızımı aramadı bile mutlu mesut evlenmiş ben neyin cezasını çekiyorum kızıma ne derim yarabbim
Nasıl bir adam bu ya evlenmeden önce kızına söylemesi gerekirdi. Ne kadar sorumsuz bu erkekler ya.KIZLARRRR benim pislik ex eşim evlenmiş bugun
Kızını aramadi bile karısına son model araba almış vay vay vayy
.
Nasıl bir adam bu ya evlenmeden önce kızına söylemesi gerekirdi. Ne kadar sorumsuz bu erkekler ya.
Pazartesi Ukrayna’ya gitmişti, ne çabuk evlenmiş? Balayına mı gitmiş Ukrayna’ya?KIZLARRRR benim pislik ex eşim evlenmiş bugun
Sadece evlendiğim öğrendim. Belki de balayı na gittiPazartesi Ukrayna’ya gitmişti, ne çabuk evlenmiş? Balayına mı gitmiş Ukrayna’ya?
Yok artkkKIZLARRRR benim pislik ex eşim evlenmiş bugun
Bazi kadinlar nasil bu kadar degerli oluyorlar acaba ya ben mefqk ediyorimKızını aramadi bile karısına son model araba almış vay vay vayy
Ben o degerli kadinlardan olamadim hic. Son model araba alinca kredi odemesine yardim eden salak ben kafami yerlere vurasim var. Amaaa yeni eşe son model hediye araba alinmis. Ah ki ne ahhBazi kadinlar nasil bu kadar degerli oluyorlar acaba ya ben mefqk ediyorim
Ben de olamadim.yanlis anlamazsan yeni esin senden fazla nesi var onu bu denli degerli yapan sence? Cok mu kariyerli cok mu guzel?Ben o degerli kadinlardan olamadim hic. Son model araba alinca kredi odemesine yardim eden salak ben kafami yerlere vurasim var. Amaaa yeni eşe son model hediye araba alinmis. Ah ki ne ahh
Siz kimden bilgi alıyorsunuz?Sadece evlendiğim öğrendim. Belki de balayı na gitti
Sadece evlendigini duydum kadini bilmiyorum. Koca vasfi umurumda degil ben kizimi aramadi bile ona uzuluyorum. Rezil adamBen de olamadim.yanlis anlamazsan yeni esin senden fazla nesi var onu bu denli degerli yapan sence? Cok mu kariyerli cok mu guzel?
Nur hanim umrunda olsa bosanmazdin zaten seni iyi anliyorum.insanlar degismez.neden sordum o kadinda ne var da cocugunu unutavak kadar kapildi?her ne varsa sana ne yaptiysa kendisine de yaptirtcak o kadin yapacak.esin belasini buldu bence.Sadece evlendigini duydum kadini bilmiyorum. Koca vasfi umurumda degil ben kizimi aramadi bile ona uzuluyorum. Rezil adam
Kadina tek laf etmem ben kizimin babasina laf ederim. Bir de kardesimin kanser tedavisi ölümü derken 20 Temmuz dan beri cok kotu gunler gecirdim. Kiziyla ilgilenmsk yerine birini bulmus evlendi. Kizina okulu icin para verirken bim laf eden adam karisina son model araba almis.Nur hanim umrunda olsa bosanmazdin zaten seni iyi anliyorum.insanlar degismez.neden sordum o kadinda ne var da cocugunu unutavak kadar kapildi?her ne varsa sana ne yaptiysa kendisine de yaptirtcak o kadin yapacak.esin belasini buldu bence.
Dedim ya gozu kor olmus o kadindan bulacak.bu boyle oluyo genelde.kadin kotu demiyorum.o zaafini cekecek emin ol.arkana yaslan ve izle sadeceKadina tek laf etmem ben kizimin babasina laf ederim. Bir de kardesimin kanser tedavisi ölümü derken 20 Temmuz dan beri cok kotu gunler gecirdim. Kiziyla ilgilenmsk yerine birini bulmus evlendi. Kizina okulu icin para verirken bim laf eden adam karisina son model araba almis.
Bence debuna çok güldüm :) eski eşinizin ıq seviyesi maksimum 20 :)
Kendiniz caliyor kendiniz oynuyorsunuz. Bilsek te biz de gulsek:))))Bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?