6 yasinda. Allahaskina ben olmasam çocuk ortada kalacak demek ki pesBelli ki ergen zihniyetinde sevgilisi. İnsan çocuğunun karnesini önemsemez mi yaa. İlk onun araması gerek hatta. Kaç yaşındaydı çocuğunuz?
Sanki halini hatrinisormak için msj atmisisin adam öyle bir havalara girmiş.6 yasinda. Allahaskina ben olmasam çocuk ortada kalacak demek ki pes
Çocuk karne almış farkında bile değil.Yüzüne tükürseniz ya Rabbi şükür der böylesi. Ararsa eğer siz hiç konuşmadan direkt kızınıza verin telefonu, adam yerine koyup cevap bile vermeye tenezzül etmeyin.
Ben de ona şok oldum. Nasıl aptal bir adam inanılır gibi degilSanki halini hatrinisormak için msj atmisisin adam öyle bir havalara girmiş.
Çocuk karne almış farkında bile değil.
Aklıma gelmedi değil. Ama o tlf nu nu asla göstermez sevgili vs ye. Amacı bana pislik yapmak.Sanırım ben olsam inadına aşk dolu mesajlar atardım sevgilisi onu yolsun diye.
6 yaşında ki bi çocuğun kişisel telefonu olmaz. Mecburen izin verdiğiniz yaşa gelesiye kadar sizin telefonunuzdan iletişim kurmak zorunda. Merak ettim çocuğuyla babalık ilişkisi nasıl? Ne kadar sürede bir görüyor? Şöyle düzelteyim sizin zorunuzla mı görüşüyor?6 yasinda. Allahaskina ben olmasam çocuk ortada kalacak demek ki pes
Belli olmaz. Şansımı denerdim :)Aklıma gelmedi değil. Ama o tlf nu nu asla göstermez sevgili vs ye. Amacı bana pislik yapmak.
Boşandığınız halde neden gıcıklık yapabilir?Aklıma gelmedi değil. Ama o tlf nu nu asla göstermez sevgili vs ye. Amacı bana pislik yapmak.
Yarın ara musait olunca çocuk aradı ulaşamadı yazmistimYarın ara müsait olunca yerine çocuk karne aldı onunla konuşmak için arar mısın yaz. Kendi için aradığını düşünüp poposunu kaldırma...
Boşanmamak için peşinden koşmadınız mı diye böyle iğrenç davrandı acaba? Allah yardımcınız olsun.Yarın ara musait olunca çocuk aradı ulaşamadı yazmistim
Haftada bir görüşür. Bazen şehir dışında olur 15 gunde bir görüşür. Bana kalsa umurumda değil de çocuk dun aksam aramak istedi. Lanet adam ne desem bos6 yaşında ki bi çocuğun kişisel telefonu olmaz. Mecburen izin verdiğiniz yaşa gelesiye kadar sizin telefonunuzdan iletişim kurmak zorunda. Merak ettim çocuğuyla babalık ilişkisi nasıl? Ne kadar sürede bir görüyor? Şöyle düzelteyim sizin zorunuzla mı görüşüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?